Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pátek 3. 12.

Foto: G-Stock Studio, Shutterstock.com

Foto: G-Stock Studio, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vtipnými hláškami budete bavit všechny kolem. Na skvělé náladě dokonce vyděláte. Když nebudete něčemu rozumět, zeptáte se tak roztomile a šikovně, že se dozvíte i informace, které chtěl miláček zatajit. Pokud se vám během laškování či milostné předehry začnou dělat mžitky před očima nebo jakoby bušit ve spáncích, může to znamenat, že se nemilujete z touhy, ale ze zvyku. Tak se do ničeho nenuťte, sex by skončil neslavně.

Článek

Beran 

Ohledně lásky máte jasno. Připouštíte, že vás miláček sice občas rozčiluje, ale taky si uvědomujete, že si život bez něho neumíte představit. Večer už bude Luna ve Střelci, a proto se můžete těšit na velice vynalézavou erotiku. Zítra máte oba volno, a tak je logické, že se vaše důvěrné hrátky trochu protáhnou.

Býk

Sex bude ve vašem případě ideální kdykoli během noci. O to, abyste si ho pořádně užily, se nejdřív postará konjunkce Luny s Marsem a následně sextil mezi Lunou a Plutem. Můžete sice mít pocit, že jste se vlastně ani pořádně neprobudily, ale to vůbec nevadí. Stav, kdy nevíte, zda spíte, či bdíte, se vám bude docela zamlouvat.

Blíženci

Ohledně lásky máte jasno. Zejména odpoledne, kdy bude Luna ve vašem partnerském sektoru, se vám informace a postřehy poskládají tak, abyste přesně věděly, o koho máte bojovat a koho můžete bez výčitek svědomí nechat jít vlastní cestou. Večer tedy budete mít jasno, takže si sex užijete mnohem intenzivněji než obvykle.

Rak

Na sex sice máte zejména ráno enormní chuť, jelikož budete pod vlivem Luny ze Štíra, ale s časem to bude horší. Pokud se rozhodnete pro rychlovku, bez okolků byste se měli do toho pustit. Nastartuje vás to tak, že po celý den budete plné energie a na všechny se budete široce usmívat.

Lev

To, jak bude váš osobní i erotický život probíhat, je zejména odpoledne a večer jen ve vašich rukou. Patrně vás překvapí poddajnost, s jakou miláček vaše nápady a „nemravné návrhy“ přijme. Ohledně těch, které se týkají přímo sexu, přizná, že jsou mnohem lepší než ty, které vymyslel on.

Panna

Kdyby bylo na vás, zvolte na sex brzké ráno. Ideálně kolem 5.27 hodin, kdy bude Luna z vášnivého Střelce v sextilu s Plutem ve vašem sektoru lásky a romantiky. Užijete si tak milování, které vás uspokojí po všech stránkách. Pak se vám sice nebude chtít vstávat, ale to bude jediné minus těchto jinak velice příjemných zážitků.

Váhy

Některé záležitosti si vyžádají podstatně víc času, než jste si myslely. Právě proto se k sexu dostanete až večer, kdy se vám budou klížit víčka. Pak musíte přemýšlet, zda vám víc záleží na partnerovi, nebo na vlastním prožitku. Naštěstí oba usoudíte, že jsou věci, které neutečou, takže je odložíte na ráno.

Štír

Za své erotické fantazie se nestyďte. Když si v duchu promítnete, co byste mohly v posteli dělat se svým partnerem, nebo milencem, můžete se zase cítit na sladkých –náct let. Na rozdíl od časů „malin nezralých“ nyní umíte do svých představ zapracovat zkušenosti, které jste během života nasbíraly, a díky tomu dokážete váš milostný život náležitě obohatit.

Střelec

Odpoledne a večer, kdy je Luna ve vašem znamení, si v erotice budete parádně užívat. Zároveň byste si však měly uvědomit, že je potřeba, abyste se intimním hrátkám věnovaly naplno a nerozptylovaly se žádnou jinou aktivitou. Kdybyste se rozhodly ušetřit čas tak že budete v průběhu milování odbíhat do kuchyně zkontrolovat cukroví v troubě, obojí dopadne nanicovatě.

Kozoroh

Umíníte si, že si s láskou nebudete dělat problémy, což ale neznamená, že se vám to podaří. Rozpor mezi tím, co v této oblasti skutečně máte a co byste chtěly získat, je až příliš zřetelný. Raději se vzdejte svých nereálných snů a místo toho se snažte vylepšit realitu. Nebude to lehké ani snadné, ale pro vás a váš další život poměrně zásadní.

Vodnář

Doby, kdy jste za partnera chtěly řešit všechno, včetně problémů, za které si mohl sám, jsou naštěstí za vámi. Teď spíš pozorujete, co dělá, a necháte ho, aby se s tím srovnal po svém. Zároveň se postaráte, aby mu s vámi bylo dobře a aby od vás dostal všechno, co potřebuje. Vycházíte z toho, že spokojený jedinec nemá většinou potřebu myslet na zálety.

Ryby

Když vám miláček hned ráno jen tak mezi řečí sdělí, že je mu s vámi dobře, měly byste mu věřit. Svoje vyznání patrně rozvine a ocení, že dokážete skoro vždy vycítit to, co potřebuje, a taky mu to umíte s grácií poskytnout. Vám sice připadá, že nic tak zásadního neděláte, ale on to vidí jinak.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám