Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pátek 8. 10.

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Foto: NDAB Creativity, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

To, že je něco problém, vás spíš přitahuje, než aby vás odrazovalo. Najednou si uvědomíte, že je potřeba, abyste vybojovaly věc, která se už nedá odkládat ani o den. Díky vesmírným konstelacím to bude mít největší dopad právě na váš milostný život, který jen pokvete. Nejvíc vás miláček překvapí tím, že se po návratu z práce nezačne jako obvykle vyptávat, co bude k večeři, ale rovnou vás zatáhne do ložnice.

Článek

Beran 

I když jste si slibovaly, že se budete k miláčkovi chovat vlídně a na jeho erotické přání reagovat vstřícně, nějak to nevyjde. Když se vás v noci pokusí vzbudit, zareagujete velice prudce. Až se pořádně probudíte, pokusíte se mu to sice vysvětlit, ale bude naštvaný. Naštěstí se přes den zklidní, takže večer už zase bude všechno v pořádku.

Býk

Při Luně ve vašem partnerském sektoru vás k sexu nikdo pobízet nemusí. Zejména odpoledne, kdy jste pod vlivem opozice mezi Lunou a Uranem, se na sebe s partnerem vrhnete rádi a s chutí. Pokud jste byli dost prozíraví a děti poslali buď do kroužků, nebo k prarodičům, můžete se těšit na vzrušující odpoledne. Všechno bude sice probíhat rychleji než obvykle, ale právě to vám vyhovuje.

Blíženci

Pocit, že to se sexem není tak jednoduché, jak jste si dosud myslely, je stále intenzivnější. Pak ale musíte přemýšlet, kde se stala chyba a kdy se to mezi vámi a partnerem zadrhlo. To, že při prvním pokusu nedospějete k žádnému rozumnému závěru, nehraje roli. Zjistíte, že nevyhnutelně musíte přemýšlet dál a jít do větší hloubky.

Rak

Při Luně ve Štíru jste na sex naladěné v každé denní i noční hodině. Naštěstí se miláček ničemu nediví a vaše rozverná nálada ho v podstatě těší. Vzhledem k tomu, že je pátek a zítra nemusíte do práce, čeká vás dlouhý a vášnivý večer. Kdybyste si vzali do postele šampaňské, bude to naprosto dokonalé.

Lev

Moc by se vám líbilo, aby vás partner o sex prosil a sliboval vám modré z nebe, dnes se toho ale nedočkáte. Při Luně ve Štíru je potřeba, abyste naopak projevily aktivitu. Klidně dejte najevo, že se na milování těšíte a že si život bez jeho vášnivých polibků opravdu nedovedete představit.

Panna

Pohnutky, které vás popohánějí do postele, jsou různorodé. Když však budete samy k sobě upřímné, přiznáte, že chcete prostřednictvím sexu přehodit myšlení na jinou kolej. Tím že si vyčistíte hlavu, si chcete pojistit, abyste večer spokojeně usnuly a prospaly v klidu celou noc, aniž by vás budily divoké sny. Určitě se vám to podaří.

Váhy

Na jedovaté poznámky, které od partnera uslyšíte, musíte zareagovat ještě jízlivěji. Je to nejspíš jediný spolehlivý způsob, jak ho zastavíte a přimějete, aby alespoň trochu přemýšlel nad dopadem svých slov. Když se překoná natolik, že vykoktá omluvu, můžete se považovat za morální i faktické vítězky. Následný sex bez zábran to jenom potvrdí.

Štír

Než se rozhodnete, že dotyčného svedete, přemýšlejte, zda to opravdu potřebujete a chcete. Při Luně ve svém znamení můžete vybírat a samy volit vhodnou taktiku. Nejlepší bude, když využijete odpolední opozici mezi Lunou a Uranem a nenápadně ho něžnostmi přimějete, aby vás začal dobývat jako první.

Střelec

Pocit, že byste k sobě měli být vstřícnější, mít sice můžete, ale dnes ho patrně nenaplníte. Při Luně ve Štíru po vás bude chtít spíš nespoutané vášně než rafinovanou něhu. To, co vás v tomto ohledu napadne, si ale dobře zapamatujte nebo raději rovnou zapište. Doba, kdy to ke spokojenosti vás obou uplatníte, se blíží mílovými kroky.

Kozoroh

Kdybyste se překonaly a rozhodly, že ohledně sexu a erotiky odložíte veškerý ostych, bude to vynikající. Sobě i partnerovi tak dopřejete zážitky, které budou o level vyšší než ty obvyklé. Vy samy se navíc budete cítit nesmírně uvolněně. Pocit fyzické i psychické pohody, který se vás následně zmocní, bude stát za to.

Vodnář

Při Luně ve Štíru máte sklony přistupovat k sexu jako ke sportovní disciplíně, která má dokázat, že jste opravdu dobré. Pokud máte trvalého a dlouhodobého partnera, nic se neděje. Kdybyste se však odhodlaly pomilovat se poprvé s někým novým, snažte se v projevech mírnit. Je zbytečné, abyste ho vyděsily, když potřebuje trochu času, aby se osmělil.

Ryby

Luna ve Štíru na vás působí jako spolehlivé a kvalitní afrodiziakum. Je jen potřeba, abyste vliv této konstelace vědomě neodmítaly, ale naopak se podřídily. Zkuste už od rána se stále rostoucí intenzitou všechno vnímat jako to nejlepší, co vám osud nabízí. Užijete si krásné odpoledne, které pozvolna přejde do vzrušující noci.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám