Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pondělí 11. 10.

Foto: Kate Kultsevych, Shutterstock.com

Foto: Kate Kultsevych, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sny o bývalé lásce berte jako škodolibost vašeho podvědomí. Zdravý rozum vám správně připomíná, že jste si vzpomínky nalakovaly narůžovo, neboť reálný život s ním byla spíš šeď, nebo dokonce temnota. Tím spíš si užívejte stávající vztah, a když sex, tak ráno! Bude to sice rychlovka těsně před odchodem do práce, ale nabije vás energií na celý den.

Článek

Beran

Díky stacionárnímu Saturnu budete k lásce i sexu přistupovat zodpovědněji než obvykle. Pokud usoudíte, že vám někdo nevyhovuje, nebudete si s ním zahrávat, ale pokusíte se vazby uvolnit tak, abyste štěstí mohli hledat každý zvlášť. Erotiku si užijete až večer při Luně v Kozorohu. Bude to sice klasika, ale právě to vám vyhovuje.

Býk

Ohledně sexu se na všem domluvíte bez potíží. Když dáte najevo, že prudké vášně coby důsledek vlivu stacionárního Saturna sice chápete, ale zároveň na ně odmítáte reagovat. Můžete si být jisté, že vás partner pochopí. Kdyby o tom dokázal otevřeně mluvit, nejspíš přizná, že ho hra na Supermana už nebaví a že by moc rád byl docela obyčejně jemný milenec.

Blíženci

S láskou si starosti neděláte. Díky konstelacím máte ve všech druzích vztahů vyloženě navrch. Pokud se vám někdo zalíbí a je tak zabedněný, že vaše náznaky ochoty ke sblížení nerozpozná, nebo je dokonce vědomě ignoruje, rozhodně se z toho nezhroutíte. Usoudíte, že je to jeho chyba. Svůj zájem buď rychle přesměrujete na někoho jiného, nebo čas vyčleněný na sex prostě pragmaticky věnujete nějaké bohulibé činnosti.

Rak

Při stacionárním Saturnu ve vašem sektoru sexu a erotiky může v milostné oblasti dojít k zásadnímu zlomu. Najednou pochopíte, že se nemusíte pořád snažit, aby byl v posteli spokojený partner, ale že i vy máte svaté právo na to, abyste prožívaly orgasmy. Milencem však nahlas nevyhrožujte, ale začněte o něm tajně přemýšlet. Nemusíte se obávat toho, že „nejsou lidi“. Ctitelů, kteří o vás mají zájem, bude víc, než myslíte.

Lev

O citech v poslední době víc přemýšlíte, než abyste se lásce věnovaly naplno v realitě. Když vás miláček nabádá, abyste se víc snažily, díváte se na něho tak, jako byste ani nechápaly, o čem vlastně mluví. Naštěstí se během dne vzpamatujete natolik, abyste mu večer dokázaly dát najevo, že jste se na něho i společné vylepšování erotického života opravdu těšily.

Panna

O některých věcech byste neměly pochybovat. Negativně se na kvalitě vašeho vztahu můžou podepsat zejména pochybnosti o věrnosti partnera. Pokud dáte průchod žárlivosti nejen pichlavými připomínkami, ale zároveň budete sledovat třeba jeho konverzaci na sociálních sítích, zaděláváte si na vážný problém. I když dosud o bokovce neuvažoval, vlastně mu myšlenku na zálety vnuknete.

Váhy

Všechno, co vám dosud v milostném životě připadalo náročné, skoro nezvladatelné, vyřeší se jaksi samo od sebe. Zejména dopoledne, kdy jste pod vlivem sextilu mezi Lunou a Jupiterem, se dokážete podívat s nadhledem na všechno, co se mezi vámi a partnerem dělo. Když usoudíte, že jsou vaše problémy a spory vlastně k smíchu, podělte se s ním o své postřehy, abyste se jim mohli vysmát společně.

Štír

Pokud nezávisle na sobě usoudíte, že jste si přes víkend užili sexu dost, a tak si ochotně dáte pauzu, z míry vás to nevyvede. Nebudete se jeden na druhé ani zlobit. Vlastně se oba těšíte na večer, kdy se spolu v klidu podíváte na televizi, pak si půjdete lehnout a spokojeně usnete. Kdyby vás přece jen přemohly touhy, bránit se jim rozhodně nebudete.

Střelec

To, že se vám líbí ještě někdo jiný než miláček, je celkem normální. Dokonce můžete klidně zavřít oči a při milování si svůj idol přestavovat. Kdybyste se však nechaly unést natolik, že partnera oslovíte cizím jménem, malér to bude. A pořádný! Těžko mu vysvětlíte, že jste zrovna v duchu byly s hlavním hrdinou svého oblíbeného románu nebo seriálu.

Kozoroh

To, že váš miláček vypadá bezbranně a nevinně, ještě neznamená, že takový opravdu je. Když dojde na něco, co je pro něho skutečně důležité, dokáže si to obhájit bez ohledu na cokoli. Právě proto byste měly přemýšlet o tom, jak starý erotický deficit doženete a nový už nepřipustíte. Harmonický sexuální život vám dodá dobrou náladu, optimismus a doplní zásoby energie.

Vodnář

O tom, proč a jak intenzivně partnera milujete, raději nepřemýšlejte. Zejména večer byste mohly dospět k závěru, který bude sice sporný, ale vy byste se ho držely zuby nehty. Mohly byste třeba usoudit, že to, co k němu cítíte, zdaleka není taková láska jako dřív. Na tom přece není nic divného, jde o přirozený vývoj většiny vztahů.

Ryby

Jakmile narazíte na člověka, jehož jste na první pohled okouzlily, dá vám to zřetelně najevo. Přemýšlejte, co s tím uděláte. Když se vám zalíbí, měly byste to brát jako šanci, kterou si nesmíte nechat proklouznout mezi prsty. Naznačte mu, že proti bližšímu seznámení rozhodně nic nenamítáte, čímž hru přenesete na jeho půlku hřiště. Pak se můžete těšit na to, co udělá.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám