Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pondělí 31. května

Foto: BGStock72, Shutterstock.com

Foto: BGStock72, Shutterstock.com

Reklama

Ve vašem milostném životě se přihodí tolik věcí, že budete mít co dělat, abyste se v nich vůbec zorientovaly. Probrat změny, vaše očekávání i miláčkovy reakce s nejlepší kamarádkou, je báječný nápad. Uvolníte se a zároveň si uděláte jasno, co je pro vás nejdůležitější. Měly byste mít na paměti, že k vašemu cíli vede více cest, jde jen o to vybrat tu nejlepší. Přijdete na to, když se nebudete tak urputně bránit improvizovat.

Článek

Beran

Předně byste si měly uvědomit, že vaše láska a erotické představy patří ke vzácným kořením, které nelze někomu vnucovat. Přestože byste dotyčnému nejraději rovnou padly kolem krku, udělat to nesmíte. Místo toho zkuste předstírat lehký nezájem. Zároveň mu dejte naději, že se necháte k důvěrným radovánkám přemluvit. Je to sice složitá strategie, ale výsledek bude stát za to.

Býk

Trigon mezi Marsem a Neptunem vnáší do vašeho života skoro bezbřehou fantazii. Všechno, co jste kdy v oblasti erotiky viděly, nebo vás napadlo, budete chtít co nejdřív vyzkoušet. Když máte štěstí na partnera, který rád experimentuje, bude to dokonalé. Trochu horší je to v případě, že máte vedle sebe tradičně založeného jedince. Nicméně vy dokážete patřičně naladit i jeho.

Blíženci

Je potřeba, abyste si uvědomily, jaké chyby v lásce jste nejčastěji dělaly, a vzaly si z nich poučení. Když si ráno zopakujete, že není potřeba, abyste se partnerovi se vším svěřovaly, bude to rozumné. Potřebuje mít totiž pocit, že máte kromě jasné a zřetelné stránky i neprobádanou část, která ho neskutečně přitahuje. A právě svá intimní tajemství musíte zachovávat a dávkovat po kapkách.

Rak

Zadarmo se prý sice nic nedostane, ale vy to máte nastavené jinak. Lásku dostáváte v takovém množství, které i vy osobně považujete skoro za nemožné. City se pochopitelně promítnou do zdařilého erotického života. Miláček vás ujišťuje, že jste v něm probudily touhy, o kterých ani netušil, že je vůbec má. Je to pro vás pochvala i motivace zároveň.

Lev

Problémy s partnerem sice vypadají, jako by se sexem neměly nic společného, ale je to omyl. Kdybyste věnovaly větší pozornost kultivování vašeho intimního života, podobné potíže nemusíte řešit. Oba s miláčkem budete příjemně naladění. Na to, abyste hledali rozpory mezi tím, co chcete a co máte, nebudete mít náladu ani chuť.

Panna

Zdá se, že i vy můžete mít problémy s láskou. To, že se zamilujete, ještě neznamená, že váš objev bude city opětovat. Pokud chcete v tomto ohledu vylepšit svoje šance, je potřeba, abyste se chovaly jinak než obvykle. Dotyčný má možná obavy, že s vámi bude nuda, takže ho musíte přesvědčit, že je na velkém omylu.

Váhy

Miláčkovo jednání vás mile překvapí. Dělá si z vás sice legraci, ale počíná si tak roztomile, že se nedokážete zlobit, ani kdybyste chtěly. Navíc vám už během dopoledne zavolá do práce jenom proto, že vás chce slyšet. Překvapí vás o to víc, že si na taková romantická gesta vůbec nepotrpí.

Štír

Představa sexu s expartnerem vás láká čím dál víc. Je vám jasné, že se znáte a víte, co tomu druhému dělá dobře. Zároveň byste si ale měly uvědomit, že tím, že spíte se svým bývalým, si zavíráte dveře k vytvoření nového vztahu. Emočně i sexuálně se fixujete na někoho, kdo vám v posteli sice náramně vyhovuje, ale pro život s ním nemůžete ani nechcete počítat.

Střelec

Pocit, že svému partnerovi nerozumíte, je stále silnější. Vůbec netušíte, co chce. Když mu dovolíte, aby vás sváděl, dozvíte se, že nejste iniciativní. Pokud se naopak projevujete aktivně, vytkne vám, že první housle by měl hrát on. Než si řeknete, že je v tomto ohledu s vámi něco špatně, zamyslete se nad tím, jestli chyba není v něm.

Kozoroh

S partnerem si raději nezahrávejte. Nemuselo by to dopadnout tak, jak si představujete. Hrozí, že svůj nezájem, který má podnítit jeho erotické touhy, zahrajete tak skvěle, že usoudí, že o něho opravdu nestojíte. Až vám dojde, co jste způsobily, musely byste se hned snažit o nápravu, a jen tiše doufat, že není všem dnům konec.

Vodnář

Při Luně ve svém znamení budete zejména dopoledne citlivější na signály, které k vám partner vysílá. Bohužel to vypadá, že si většinu z nich nevyložíte správně. To, že se tváří, jako by se bez vašeho objetí, polibků a něžností dokázal obejít, ještě neznamená, že to tak opravdu je. Nezájem předstírá jen proto, že má strach, abyste si nemyslela, že vás uhání.

Ryby

To, co jste dosud považovaly za nesplnitelné sny nebo nereálné erotické představy, se může klidně stát skutečností. Potíž je v tom, že se vaše touhy projeví v časných ranních hodinách. Jindy byste na miláčka, který by vás v takové době budil, reagovaly velmi nevrle. Tentokrát budete tak vstřícné, že tím překvapíte nejen jeho, ale i samy sebe.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám