Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pondělí 7. 2.

Foto: dekazigzag, Shutterstock.com

Foto: dekazigzag, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do milostných záležitostí druhých se rozhodně nevměšujte. Kdybyste zasáhly, koledujete si o pověst osob, které nemají pochopení a nevědí, co je soucit. Ve skutečnosti to není pravda, což ale okolí nevysvětlíte. A když sex, tak jedině s partnerem, který vás neprovokuje a má rozumné požadavky. Hned zkraje ho upozorněte, že chcete, aby vás hýčkal on. Na to, abyste se v ložnici předváděly, totiž nemáte zrovna náladu ani kapacitu.

Článek

Beran 

Sex nemusíte přímo iniciovat, ale přesto proběhne. Miláček bude v tomto směru tak akční, že vás značně překvapí. Jeho fantazie navíc bude nevyčerpatelná. K tomu, abyste si řekli, že se milujete a že vás kromě sexu spojují také city a poměrně dost společných zájmů, využijte každou volnou chvilku. Litovat rozhodně nebudete.

Býk

Na bývalého přítele narazíte za zajímavých okolností. Přestože jste se kdysi nerozešli zrovna v nejlepším, ve vlastním zájmu se s ním už snažte vycházet po dobrém. Naštěstí vám to nedělá problém. Navenek se chováte tak, že vám ani nejpřísnější kritik nemůže nic vytknout. Co cítíte ve svém nitru, to dokážete velmi dobře skrývat.

Blíženci 

Při Luně v Býku se může lehce stát, že i vy pocítíte žárlivost. Jindy sice vyznáváte heslo „žít a nechat žít“, ale teď si uvědomujete, že po sobě chcete něco, co nedokážete zvládnout. Zkuste se popasovat s nepříjemnými emocemi, které zjevně pramení z obav či pochybností. Nicméně připusťte, že tento boj můžete i prohrát. S tím, že byste se na flirtování miláčka dívaly pobaveně, raději vůbec nepočítejte.

Rak

Zejména kolem 20.14 hodin, kdy je Luna v trigonu s Marsem, si sex užijete naplno a s nesmírnou chutí. Miláček bude vaší nebývalou aktivitou příjemně překvapený. Dokonce připustí, že po něčem takovém už dlouho toužil, ale nevěřil, že se mu jeho přání může tak rychle splnit.

Lev

Kdosi vás upozorní na to, že si nemáte být partnerem tak jisté. Vyslechněte ho mlčky nebo aspoň bez komentářů. Je pravděpodobné, že vám pikantní novinky sděluje proto, že vám láskyplný vztah závidí. Na to, co je pravdy na řečech, které o miláčkovi kolují, se ho zeptejte rovnou. Jeho vysvětlení bude logické a měly byste mu věřit.

Panna

Ideální čas na sex nastane ráno. Luna v Býku je bez aspektů, takže se postará, aby se nevyskytlo nic, co by vás rozptylovalo. Miláček bude vaším blahosklonným postojem překvapený i potěšený zároveň. Když mu řeknete, že byste nejraději nešly do práce, ale zůstaly s ním doma v posteli až do poledne, bude nadšený ještě víc.

Váhy 

Dosud jste partnerovu žárlivost braly na vědomí a dokázaly jste ji vydýchat. Teď se však váš postoj zásadně mění. Když zjistíte, že začíná žárlit i na vaše kamarádky a příbuzné, a dokonce dělá všechno pro to, aby vaše styky omezil, buďte ve střehu. Sám od sebe toho nenechá, takže si s ním musíte vážně promluvit. Pokud nepochopí, co dělá špatně, měly byste ze vztahu co nejrychleji vycouvat.

Štír

Sex si parádně užijete kolem 21.23 hodin. Luna ve vašem znamení se sejde s Uranem a dá zelenou veškerým erotickým aktivitám, které vás jen napadnou. Navíc se můžete těšit na miláčkovy vstřícné reakce. Když pronese něco v tom smyslu, že všechny odstíny milování objevil teprve s vámi, myslí to vážně. Navíc to je pravda.

Střelec

Při Luně v Býku se připravte na to, že sex bude probíhat jinak než obvykle. Miláček chce a vyžaduje něhu, kterou mu musíte poskytnout. Kdybyste chtěly vaše milostné dovádění dovést k dokonalosti, nabídněte mu erotickou masáž vonnými oleji. Nejdřív bude překvapený, pak nadšený.

Kozoroh

Jedovatosti, které jste partnerovi chtěly sdělit, abyste ho podle svého názoru naprosto oprávněně pokáraly, si nechte pro sebe. Místo výtek a výčitek raději využijte v praxi krásně ozářenou Lunu ve vašem sektoru lásky a romantiky. S její pomocí si doteky, polibky a laskáním dokážete sdělit to, na co vám slova přes veškerou snahu nestačí.

Vodnář

Čím méně času na miláčka máte, tím intenzivněji mu dokážete dávat lásku a touhu najevo. Navíc se můžete z jeho strany těšit na velice pozitivní odezvu. Je zkušený, takže si moc dobře uvědomuje, že harmonie ve vztahu je velice důležitá. Zároveň je rád, že se dokáže sladit emocionálně i sexuálně.

Ryby

Při Luně v Býku si dokážete erotiku užívat tak rozkošnicky, že byste to jindy považovaly za téměř nemožné. Dokonce nelitujete peněz a pořídíte dvojité balení čokolády, kterou se dá malovat na pokožku. Tou si pak můžete vzájemně psát na nahá těla nejrůznější vyznání nebo erotické návrhy.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám