Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na sobotu 11. 9.

Foto: magda_shutterstock, Shutterstock.com

Foto: magda_shutterstock, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hlavně nevyžadujte nemožné! Bude lepší, když si uvědomíte, že po náročném pracovním týdnu máte nárok na únavu a relaxaci, takže se nehoňte, a to nejen kvůli povinnostem, ale ani při zájmové činnosti nebo na výletě. Večer bude hodně zajímavý. Jste-li nezadané, upoutáte pozornost člověka, který se vám už dlouho líbí. Coby zadané se konečně dočkáte vyznání lásky, které bude stejně vášnivé jako v dobách, kdy jste spolu začínali randit.

Článek

Beran 

Večer na drahouška nespěchejte. Buďte něžné, mazlivé, a hlavně enormně opatrné. Vaše nedočkavost, naprosto nezvladatelná vášeň a nulové sebeovládání by totiž mohly být příčinou jeho zranění na tom nejcitlivějším, intimním místě, a pár dní bysty si připadaly jako jeptišky, neb byste museli dodržovat sexuální půst.

Býk

Když dá partner procházce s vámi přednost před kamarády, fotbalem či tenisovým turnajem, nemusíte se o budoucnost vašeho vztahu obávat. Dnešní lunární fáze totiž ukáže v realitě všem párům, tedy i vám, co je v jejich vztahu priorita. Budete-li odpoledne či večer trávit samy, dá se předpokládat, že si vbrzku jeden z vás sbalí kufry.

Blíženci

Jakmile se večer vytvoří vhodná příležitost, drahouška začněte hýčkat, svádět, prostě rozpoutejte erotické reje. Ani omylem ale pro vytvoření romantické atmosféry nezapalujte vonné svíčky a nepouštějte potichu muziku. Tato kombinace by na něho totiž zafungovala jako silné sedativum, během chvilky by usnul, jako když ho do vody hodí.

Rak

Jste-li nezadané a toužíte po mužné náruči, sobota je pro vás ideální k romantickému seznámeni. Přitom ani nebudete muset koketovat. Vzhledem k lunární fázi v magickém Štíru vám bude stačit oční kontakt. Uhrančivým pohledem doslova omámíte a vzrušíte chlapíka, který vám bude sympatický.

Lev

Po probuzení hned neupalujte do kuchyně připravit snídani, ale s drahouškem se pomilujte. Rušno u vás doma bude celý den, a hlavně večer, neb si návštěvy budou podávat dveře a některým se nebude chtít odejít. Na sebe a laškování budete mít tedy klid a prostor opět až v hodině duchů, ale to už oba budete tak unavení, že na něžné hrátky ani nepomyslíte.

Panna

Večer zapomeňte na klasickou milostnou předehru. Pusťte potichu muziku a drahouška pomalu svlékejte, prostě si dávejte na čas, pěkně knoflíček po knoflíčku. Tenhle svým způsobem trik ho vzruší patrně stejně jako jemná masáž erotogenních zón. A pokud ne, zítra ho nasměrujte k lékaři, protože může jít o zdravotní problém s erekcí, což by měl hned řešit.

Váhy

Večer si s vámi bude zahrávat žárlivost. Je-li partner narozený ve vodním živlu, tedy Ryba, Rak či Štír, přivine vás do náruče a chmury budou během mžiku ty tam. Je-li narozený ve vzdušném, nebo ohnivém živlu, nebude mít trpělivost vás přesvědčovat, že jste pro něho jediná v celé Mléčné dráze. Pustí si televizi a bude sledovat sportovní zápas dlouho do noci, vás bude ignorovat.

Štír

Pokud se během soboty zamilujete, budete se muset smířit s tím, že váš objev má dvě tváře. Navenek klidný jelimánek, v posteli nenasytný milenec. Skvělé je, že na prvním místě pro něho vždy bude rodina a její zabezpečení. Rovněž se z něho vyklube moudrý filozof s obrovským záběrem vědomostí, a vás dokonce bude motivovat k dalšímu vzdělávání.

Střelec

Bude probíhat lunární fáze, při které vám lidově řečeno začne sexuálně harašit. Neměly byste proto vyrážet za zábavou samy, tedy bez doprovodu. V opačném případě si nabrnknete „milence na jednu noc“ a ten vám v příštích týdnech předvede, jak vypadá stalking v praxi. Pronásledoval by vás ve dne i v noci a de facto udělal ze života peklo.

Kozoroh

Za přispění lunární fáze ve Štíru zatoužíte po sexuálním experimentování. To vám přijde vhod zejména v případě, že váš vztah či manželství prochází krizí. Vášnivým milováním se vám může podařit vztah probudit a na rozchod zítra ani další dny už ani nepomyslíte. Touha se vrátí i do letitých vztahů, dost možná budete v ložnici řádit až do rána.

Vodnář

Pokud se vám drahoušek poslední dobou nevěnuje, před přáteli nebo příbuznými bez uzardění stočte hovor na téma sex. Probudí to jeho touhu a zároveň žárlivost, ta je mocná čarodějka. Nespustí vás z očí, začne být galantní jako v době namlouvání a v posteli si dá setsakra záležet, aby vás uspokojil, i kdyby se měl uštvat.

Ryby

Symbolem večerní fáze Měsíce je dle tibetské astrologie voda, a ještě ke všemu bude Luna ve vodním znamení Štíra, což je svým způsobem záludná kombinace. Když drahouška necháte, aby si dlouho lebedil ve vaně plné teplé vody, bude to sice úžasná relaxace, ale koupel ho dokonale uklimbá, takže patrně usne v okamžiku, jakmile položí hlavu na polštář.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám