Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na sobotu 12. června

Foto: Nattakorn_Maneerat, Shutterstock.com

Foto: Nattakorn_Maneerat, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Konečně se smiřte s tím, že úplně každému vyhovět prostě nedokážete. Čím úporněji se o to budete snažit, tím víc vás budou tížit výčitky svědomí, že jste mohly udělat víc, nebo si počínat jinak. Aspoň pro jednou myslete na sebe! Zkuste ale připustit i možnost, že vás chce kdosi záměrně rozeštvat. Vaše vítězství v podobě romantických chvilek bude o to sladší, že jeho intriky vyjdou na světlo.

Článek

Beran

Budete moc vděčné za dosavadní životní zkušenosti. Uvědomíte si, že ve vztahu nemá cenu snažit se o ideál, který je stejně nedosažitelný. O projevy velkých vášní nestojíte zrovna tak. Ke spokojenosti vám stačí pohoda, která mezi vámi a partnerem zavládne. To, že se dokážete domluvit na všem, včetně sexu, berte jako další výrazné plus.

Býk

V oblastech lásky byste se kromě toho, co víte a máte promyšlené, měly řídit i signály, které vysílá vaše podvědomí. Nesnažte se je za každou cenu rozklíčovat, ale vezměte je na vědomí. Když navíc zkonstatujete, že vás potencionální partner nepřitahuje, určitě se do ničeho nenuťte. Můžete se sice snažit, ale chybějící erotická přitažlivost se prostě nedá nahradit.

Blíženci

Většinu toho, co prožíváte a posléze řešíte v milostném životě, si raději nechte pro sebe. Nikdo z vašeho okolí přece nemusí vědět, že si v těchto záležitostech nejste zdaleka tak jisté, jak se tváříte. Před miláčkem však nic nepředstírejte. Lehká erotická nejistota, kterou dáváte při milování najevo, mu bude vyloženě lichotit.

Rak

Nejlepší čas na sex nastane dopoledne. Pod vlivem konjunkce Luny s Venuší máte sklony experimentovat i v tom, kde jste se dosud držely zavedených schémat a pravidel. To, že nebudete chtít vstávat, protože máte „hříšné“ myšlenky, nejvíc překvapí partnera. Je zvyklý na to, že vyskočíte z postele a už se činíte. Když pochopí, o co vám jde, bude se mu to moc líbit.

Lev

Konjunkce Luny s Venuší, která probíhá ve vašem sektoru tajemství, vám zprostředkuje šanci prožít tajnou lásku, nebo alespoň erotické dobrodružství. Jindy byste to braly jako příjemné vybočení z nudné reality. Dnes však k celé záležitosti přistoupíte jinak. Představa, že byste přišly o klidnou a línou sobotu jen proto, abyste uskutečňovaly něčí smyslné představy, se vám nelíbí. Raději všechno necháte tak, jak to je.

Panna

O tom, proč se vám někdo líbí a proč vás přitahuje, můžete přemýšlet. Smiřte se však s tím, že k žádným zásadním závěrům nedospějete. Opět si musíte potvrdit, že důvody erotické přitažlivosti jsou ve vaší duši skryté tak hluboko, že tam nedohlédnete. Nezbude vám nic jiného, než konstatovat, že někdo ve vás vášně a smyslné představy vyvolává a jiný je vám prostě lhostejný.

Váhy

Citové problémy vám naštěstí nehrozí. V tom, co se ve vašem srdci děje, máte naprosto jasno. Člověk, který vás začne přesvědčovat, že byste jeho návrhy měly vyslyšet, protože se s ním budete mít dobře, se u vás nechytá. Ještě hůř dopadne ten, který vám o svých citech nepoví, ale pošle za sebe lobovat maminku, sestru, nebo kamarádku. Ten to u vás prohraje dřív, než něco vůbec začne.

Štír

Při Luně v Raku si dovedete sex užít intenzivněji než obvykle. Navíc si uvědomíte, že zdařilý erotický zážitek nemusí být jen záležitost tělesná, nýbrž v něm stejně velkou, ne-li větší roli, hraje duše. Překvapený bude zejména partner. Zatímco dosud měl pocit, že vám jde „jen“ o orgasmy, teď si uvědomuje, že jste mnohem složitější bytost, než si dosud myslel.

Střelec

Sex v obvyklém miláčkově pojetí vás moc neláká. Připadá vám až příliš stereotypní a předvídatelný. Kdybyste však chtěly situaci změnit, měly byste k tomu přistupovat rozumně. Tím, že ho budete do něčeho nutit, nic nezískáte. Pokud mu však navrhnete jiné intimní možnosti, zcela určitě zabere. A navíc zareaguje vstřícně a velice rychle.

Kozoroh

Představy, které se vám promítají do erotických snů, jsou mimořádně živé. Když se ráno probudíte, marně přemýšlíte, kde se ve vašich jinak velice racionálních myšlenkách něco takového vůbec vzalo. Zároveň však zjistíte, že vám nic nebrání v tom, abyste své fantazie co nejrychleji převedly do praxe. Bude to jednodušší, než se na první pohled zdá. Navíc budete mít v miláčkovi skvělého spolupracovníka.

Vodnář

Při Luně z Raka počítejte s tím, že miláček bude vyžadovat citové projevy víc než obvykle. Jindy byste se jeho požadavkům třeba pousmály, ale dnes vás nesmí nic takového napadnout. Nutně totiž potřebuje, abyste jeho i všechny jeho představy braly vážně. Naštěstí se do jeho rozpoložení dokážete vcítit a jeho přání mu rády splníte.

Ryby

Naštěstí nepatříte k lidem, kteří sex vnímají jako partnerskou povinnost, kterou musejí vykonávat, i když se jim nechce. Dnes si však milování parádně užijete i díky pozitivní energii, kterou na vás působí Luna z vašeho sektoru lásky a romantiky. Dokonce se ukáže, že postelové hrátky vyřeší vaše problémy, jako jsou bolest hlavy, psychické napětí nebo negativní emoce.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám