Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na sobotu 13. 11.

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Buďte už od rána vstřícné, shovívavé a trpělivé. Konstelace způsobí, že se miláček bude vytahovat, předvádět a taky vtipkovat, občas dokonce i na váš účet. Během dne s ním budou šít všichni čerti, nicméně večer v ložnici sehraje komedii. Když se s ním začnete mazlit, bude se tvářit nechápavě, ale jeho hra vlastně bude skvělá milostná předehra, která vás oba vybudí k intenzivním prožitkům.

Článek

Beran 

Kdyby se vám měla splnit erotická fantazie, nejspíš by se znenadání a bůhvíodkud objevil tajemný milenec, prožil by s vámi opojnou noc a zase do neznáma zmizel. Lepší bude, když tentokrát přestanete fantazírovat a budete se věnovat stálému partnerovi. Vaše rozpoložení vycítí a bude se bezděčně chovat tak, jako by byl tajemným milencem.

Býk

Luna v Rybách vás nevyvede z míry. Na to, že je váš miláček přecitlivělý, jste zvyklé, takže to neřešíte. Kdybyste měly pocit, že to se svým negativním hodnocení světa zase přehání, nabídněte mu svou náruč jako bezpečné místo, kde se bude cítit nejlépe. Opět se potvrdí, že sex jako univerzální lék na všechny jeho potíže a bolístka funguje bezchybně.

Blíženci

Musíte si přiznat, že váš reálný vztah vypadá jinak, než ten, o němž jste kdysi snily. Stejně tak musíte konstatovat, že vám to vlastně nevadí. Mluvíte spolu sice méně, než by se vám líbilo, ale zase věnujete podstatně víc času důvěrnostem ve všech možných podobách, a to včetně sexu.

Rak

Díky lásce dokážete mnohem víc, než byste předpokládaly. Mimo jiné miláčka přesvědčíte, aby bral vážně nejenom vaše přání, ale i názory. Bude to pro něho překvapení, ale nakonec se podvolí a dokonce přizná, že o něčem takovém měl přemýšlet už dřív. Až se v 22.47 hodin Luna setká s Neptunem, můžete se těšit na velmi vášnivé prožitky.

Lev

Ohledně lásky máte skoro ve všem jasno. Pochybnosti ohledně partnera a toho, zda je či, není pro vás ideální, byste však rozebírat neměly. Jakmile začnete přemýšlet tímto směrem a tímto způsobem, budete na něm hledat samé chyby. Večer byste si pak nedokázaly vychutnat sex, což by byla náramná škoda.

Panna

To, že se miláčkovi líbí vaše známá nebo kolegyně, není důvod, abyste se stresovaly nebo rozčilovaly. Vezměte to jako fakt, kterým se můžete docela dobře bavit. Líbit se mu sice může, ale večer se bude s chutí milovat s vámi. A vy se už postaráte, aby se mu všechny ostatní vykouřily z hlavy.

Váhy

V situaci, kdy začne miláček nostalgicky vzpomínat na bývalou lásku, musíte reagovat rychle a bez rozmýšlení. Klidně řekněte, že se vám to ani trochu nelíbí. Na jeho výtky, že to přeháníte, pranic nehleďte. Chyby byste se naopak dopustily tím, že by vám to přestalo vadit. Pak byste musely konstatovat, že váš vztah je v háji a nezachrání ho ani náruživý sex.

Štír

Nečekejte pasivně na to, až miláčka napadne, co byste v posteli rády zažily. Po nejrůznějších rolích sice touží, ale nahlas to ze sebe nevypraví. Kdybyste ale samy začaly tím, že se převléknete třeba za sexy letušku, která má zklidnit náročného pasažéra, mohlo by to mít nečekaný úspěch.

Střelec

Když se dozvíte, že jste odpovědné za erotické nezdary svého bývalého partnera, budete mít co dělat, abyste se nezačaly nahlas smát. Až později zjistíte, že vám vlastně vytýká erotické talenty a intimní soulad, který mezi vámi prokazatelně fungoval. To, že s žádnou jinou tak neladí, je sice smutné, ale v žádném případě to není vaše chyba.

Kozoroh

Na to, co vás spojuje s člověkem, po němž všechny kolem marně touží, se odpovídá opravdu obtížně. Asi to bude tím, že ho na rozdíl od nich prvoplánově nebalíte, ale necháte v tomto ohledu volné pole působnosti jemu. Je to pro něho taková změna, že za vámi chodí jako pejsek, a jen žadoní, abyste ho vzaly co nejdřív domů a pak do postele.

Vodnář

Nezvyklá iniciativa, kterou jste projevily, se vám bezesporu vyplatí. Je vám jasné, že ve svém partnerovi máte nejen skvělého milence, ale taky parťáka, který vás podpoří i v situaci, kterou by každý druhý označil za beznadějnou. Opět se přesvědčíte, že se ničeho nebojí, a budete za vás či s vámi bojovat do poslední chvíle.

Ryby

S láskou si starosti neděláte. Je vám totiž jasné, že to nemáte zapotřebí. Pokud na někoho zaměříte pozornost, jste si jisté tím, že vám padne kolem krku spíš dřív než později. Se sexem ale nepospíchejte. Správně si uvědomíte, že to, o co musíte usilovat, nebudete ve finále považovat za něco, co je jen pro zábavu a vlastně nemá cenu ani budoucnost.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám