Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na sobotu 14. 8.

Foto: Andrew Angelov, Shutterstock.com

Foto: Andrew Angelov, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je potřeba, abyste tahaly za nitky ze zákulisí. I když vám to bude proti srsti, zkuste do věci zapojit tchyni nebo někoho, z něhož má partner kapánek strach. Když se postaví na vaši stranu, máte skoro vyhráno. Pro jistotu se pomilujte hned ráno. Budete-li čekat na večer, nemusí se to podařit. Miláček se může dozvědět o vašem „spiknutí“ a nebude s ním řeč. Udobříte si ho až v neděli něčím, co v rámci milování zbožňuje, ale vy z dané praktiky nejste odvázané.

Článek

Beran

Nejlepší čas na sex nastane kolem 19.09 hodin. Mars, vládce vašeho znamení, se dostává do sextilu s Lunou a postará se vám jak o vzrušení, tak o způsob, jak ho elegantně využijete pro vylepšení erotického života. Když vám partner vysekne poklonu, že jste mu svým jednáním vyrazily dech, můžete si být jisté, že to myslí vážně a upřímně.

Býk

I když je hezké, že se k partnerovi chováte ohleduplně a snažíte se, abyste se ho svým jednáním nedotkly, nemusíte to tak přehánět. Na jeho účet můžete klidně zažertovat. Když se bude tvářit nevrle, můžete mu láskyplně vysvětlit, že mu tím jen oplácíte jeho jízlivosti. A kdyby se pořád šklebil, se smyslným úsměvem mu navrhněte, že ve vyjasňování stanovisek můžete pokračovat v posteli.

Blíženci

Úvahy, že byste si měli s miláčkem dopřát v sexu něco nového, jsou při Luně ve Štíru naprosto normální. Nápady byste však měly navrhovat výhradně vy. Ty, s nimiž přijde partner, jsou sice vzrušující, ale pro vás nepřijatelné. Představa, že vás někdo v přírodě načapá, když budete v nejlepším, se vám příčí.

Rak

Při Luně ve Štíru máte ohledně sexu naprosto jasno. Berete to jako nejlepší zábavu, kterou si můžete s miláčkem dopřát. Zároveň si uvědomujete, že milování posiluje kvality vašeho vztahu. Právě proto se pustíte do akce s chutí, naplno a neúnavně, až ho napadne, zda s vámi zvládne udržet krok.

Lev

Zatímco ráno bude ložnice pomyslně zalitá sluncem, a to i v případě, že bude venku pošmourno a nevlídno, odpoledne se tak slibně nerýsuje. Musíte počítat s vlivem kvadratury mezi Lunou a Saturnem. Vrcholí v 17.56 hodin a nadělá dusno. Pokud si chcete s partnerem užít něžností a vášní ještě večer, nehádejte se s ním a k bouřlivé výměně názorů se nenechte ani vyprovokovat.

Panna

Hlavně nahlas neříkejte, že sex je něco, bez čeho se klidně dokážete obejít. Miláček by si vaše výroky vzal osobně a plným právem se naštval. Debata, kterou by na dané téma zavedl, by nebyla ani vzrušující, ani příjemná. Když si milování budete užívat bez zbytečných komentářů a provokativních úvah, nebudete mít nouzi o orgasmy.

Váhy

Myšlenka, že je s láskou víc problémů než radostí, se vám sice může mihnout hlavou, ale neměly byste ji dál rozvíjet. Když si představíte život bez partnera, dojde vám, že byste možná měly víc klidu, ale taky se nudily. Místo úvah o tom, co je mezi vámi špatně, rozebírejte to, co je ve vašem vztahu dobré. Kromě parádního sexu je toho ještě dost.

Štír

Ohledně sexu nenastane problém. Času máte dost a náladu díky Luně ve svém znamení vynikající. Kdybyste si chtěly maximálně užít všeho, co se vám nabízí, odložte milování na večer. Místo tradiční milostné předehry si můžete dopřát společnou pěnivou koupel s příměsí aromatických olejů.

Střelec

S partnerem půjde kupodivu všechno hladce. I když to obvykle nemáte ve zvyku, dokážete fungovat jako záhadná bytost, která mu do života vnáší prvek nepředvídatelnosti a nečekaného vzrušení. Jeho reakce vás však taky překvapí. Na jedné straně bude dávat najevo, jak moc je do vás zamilovaný, na druhé budí dojem, že se vás tak trochu bojí.

Kozoroh

Na partnera berte větší ohledy než dosud. I když jste přesvědčené, že pravdu máte vždycky samozřejmě vy, měly byste mu alespoň občas umožnit, aby se projevil. Jeho dnešní nápady, které se týkají praktického života, jsou skutečně vynikající. A ty, které souvisejí se sexem, jsou ještě lepší.

Vodnář

Luna ve Štíru vás v milostné oblasti nutí k jednání, které je nedomyšlené, a tím pádem riskantní. Kdybyste si hned ráno slíbily, že nebudete pokoušet osud, dobře uděláte. Nejde o váš celkem nevinný úlet, ale o lidi, kteří by všechno, co jste dělaly, s gustem převyprávěli vašemu partnerovi. Tím, že by to značně přibarvili, si můžete být jisté.

Ryby

Energie Luny ze Štíra vás dostane do situace, kdy samy sebe nepoznáváte. Do milování se pustíte velice energicky a bez rozmýšlení. Pokud partner dosud o vašem erotickém apetitu občas pochyboval, dnes bude mít v této oblasti naprosto jasno. Navíc si spolu užijete nejen krásné ráno, ale i celý dne.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám