Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na sobotu 18. 12.

Foto: Olena Yakobchuk, Shutterstock.com

Foto: Olena Yakobchuk, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na hřejivá slůvka si budete muset počkat až do večera, jelikož jste si oba naplánovali tolik aktivit, že vás budou přímo vyhánět z postele. Je docela možné, že večer padnete únavou, ale ta vás rychle přejde, jakmile si začnete povídat o hezkých věcech, ještě lépe smyslně žertovat. Od toho bude jen krůček k hlazení, líbání a milování. Když už jste nestihli snídani do postele, dopřejte si společně aspoň šálek něčeho na zahřátí.

Článek

Beran 

S upřímností v lásce to nepřehánějte. I když vás miláček vyzve, abyste mu rovnou řekly, co si myslíte, měly byste vážit slova. Na všechno, co uslyší, bude reagovat citlivěji, než byste předpokládaly. O tom, co se sexu týče, nemluvte vůbec. Mohly byste na sebe prozradit víc, než byste chtěly.

Býk

Při Luně v Blížencích je i v lásce a sexu všechno nejisté. Pokud máte partnera, který je náladový a u něhož si nejste nikdy ničím jisté, čekejte nejrůznější překvapení. V každém případě bude lepší, když od něho nebude nic žádat. Naštěstí vám to nevadí. Usoudíte, že sexuální abstinence je občas docela příjemná.

Blíženci

Lidí, kteří mají pocit, že je váš aktuální vztah riskantní, kvapem přibývá. Vám se jejich řeči nelíbí, ale přesto byste se nad nimi měly zamyslet. Tím, že budete tvrdohlavě trvat na svém a jiný názor nepřipustíte, si nepomůžete. Pozornost byste měly věnovat zvlášť odkazům na jeho příliš svobodný životní styl. Volnost mu přejete, ale konkurenci nestrpíte.

Rak

S láskou problémy nejsou a nebudou. Luna je sice ve vašem sektoru tajemství a věcí skrytých, ale k tomu, abyste si hledaly milence, vás nesvede. Jdete na to rafinovaněji. Milence si uděláte z partnera, kterého máte doma. Není to vůbec náročné. Je k tomu jen potřeba dostatek erotická fantazie. Té máte naštěstí na rozdávání.

Lev

O lásce si dokážete moc hezky popovídat. Sejdete se s kamarádkou a ujistíte se, že všude je něco a dokonalé to není nikde. Domů se vrátíte v dobré náladě, takže bude mít miláček dojem, že vás v nestřežené chvilce vyměnili. Po chvíli úvah usoudíte, že byste se mu měly zejména v erotice věnovat víc než dosud, protože si to zaslouží.

Panna

Přestože byste si s miláčkem moc rádi dopřáli pár pěkných erotických chvil, nebude vám přáno. Zejména ráno vás budou střídavě rušit děti a zvířecí kamarádi. Naštěstí se oba svým nezdarům dokážete upřímně smát. Jako vytrvalí lidé si ochotně počkáte na večer, který vás za denní strádání velkorysým způsobem odmění.

Váhy 

Na nedostatek lásky a erotického zájmu si nestěžujte. Bude to spíš tím, že před problémy vědomě zavíráte oči. Kdybyste se na svět podívaly jinak, zjistíte, že se kolem vás pohybuje minimálně jeden člověk, který o vás má zájem. Nahlas o tom nemluví jen proto, že má strach z vašeho odmítnutí.

Štír

Při Luně v Blížencích vás nebaví ani tak erotika jako taková, ale spíš nejrůznější vtípky a dvojsmyslné poznámky, jimiž zpestřujete život sobě i ostatním. Pozor si dejte na děti. I ty nejmenší, které jinak neumějí pronést souvislou větu, si vaše slova do puntíku zapamatují a následně je zopakují, když se to bude nejméně hodit.

Střelec

Zásadní vliv na vás vyvíjí Luna z Blíženců. Zejména odpoledne, kdy je pod vlivem kvadratury Neptuna, která vrcholí v 15.25 hodin, byste měly být opatrné. Je možné, že se necháte okouzlit, ale určitě se najde někdo, kdo vás pobláznit chce. Je ale otázka, zda o to stojíte.

Kozoroh

Zatímco miláčka přesvědčujete, že je důležitá práce a to, co vás během víkendu čeká a co jste chtěly a potřebovaly udělat, on tvrdí, že sex je nejdůležitější. Měli byste se shodnout na kompromisu. Ráno si dopřejte menší erotickou ochutnávku a večer, kdy už bude všechno hotovo, k oboustranné spokojenosti zvládnete zbytek.

Vodnář

Je potřeba, abyste si dobře vybraly člověka, kterému lásku chcete a hodláte dát. Když si uvědomíte, že soucit není dobrý základ pro rovnoprávný a harmonický vztah, ochráníte se před zklamáním. Pokud se někomu v životě nedaří, nedá se čekat, že do vašeho soužití vnese soulad a štěstí.

Ryby

Při Luně v Blížencích velké štěstí v lásce čekat nemůžete. Připadá vám, že si na vás miláček v posteli neudělá dostatek času a nevěnuje vám dost pozornosti. On má zase dojem, že děláte drahoty i ve chvíli, kdy je jasné, že se chcete milovat víc než cokoli jiného. Co kdybyste zkusily trochu ustoupit a pak si vychutnaly jeho vstřícnou reakci?

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám