Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na sobotu 22. května

Foto: Hryshchyshen Serhii, Shutterstock.com

Foto: Hryshchyshen Serhii, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pořád si kladete otázky, na které se snad ani nedá odpovědět. Spíš přemýšlejte o tom, zda chcete vztahový problém opravdu vyřešit. Existuje totiž možnost, že se vnitřně stále zlobíte, i když jste miláčkovi tvrdily, že jste mu přešlap odpustily. Romantická večeře při svíčkách je pro usmiřování ideální. Proběhne lépe v domácí atmosféře než v hlučném prostředí zahradní restaurace.

Článek

Beran

Kompletní průběh vašeho erotického života nechte na partnerovi. Vy jen dávejte najevo, zda je vám příjemné to, co zrovna dělá. Toho, že byste byly zklamané, se nebojte. Předvede nezvyklou vnímavost. Kdybyste nakonec usoudily, že trochu vlastní iniciativy přece jen projevíte, pokračujte ve stejném stylu, v jakém on začal. Výsledkem budou vzrušující prožitky pro oba.

Býk

Na to, aby vám radil, co máte dělat a co cítit, partnera opravdu nepotřebujete. Když zjistíte, že se o něco takového pokouší, musíte hned zareagovat. Udělejte to dřív, než nastane problém. Pak byste se taky mohly dozvědět, že odvážnější styl mazlení odmítá proto, že by se vám to určitě nelíbilo, protože něco takového jste nikdy nedělali.

Blíženci

Zatímco ostatní hledají způsob, jak milostný vztah posílit, vy přemýšlíte, jak to udělat, abyste se od partnera svým způsobem odpoutaly, ba dokonce osvobodily. Na jedné straně víte, že ho milujete, ale zároveň si velice dobře uvědomujete komplikace, kterými vám znesnadňuje život. Cenné body navíc sice dostane za zdařilý sex, ale to taky není všechno.

Rak

Můžete mít pocit, že partnerovi nedokážete srozumitelně vysvětlit, co a jak byste si při milování představovaly. Navíc musíte konstatovat, že na vaše erotické požadavky nereaguje správně, ale důvodem není to, že by nechtěl, nýbrž vůbec nechápe, o co vám jde. Vy si můžete vybrat, zda mu to ještě jednou povíte a zariskujete další neúspěch, nebo přestanete mluvit a všechno mu názorně předvedete, což konečně zabere.

Lev

I když vám to připadá naprosto neromantické, je potřeba, abyste sex plánovaly stejně jako všechny ostatní aktivity. Vy to sice zvládnete, ale s miláčkem to bude horší. Dokonce se můžete dozvědět, že milování berete jako „plnění manželských povinností“, což ho uráží. Naštěstí disponujete skvělými přesvědčovacími schopnostmi, takže si nakonec sex oba parádně užijete.

Panna

Jakmile partner vyrukuje s tím, že je váš erotický život v poslední době málo rozmanitý či romantický, dost se naštvete, ale nedáte to na sobě znát. S andělským úsměvem mu sdělíte, že je fajn, že je sobota, protože na sebe máte dostatek času, kdy můžete podobná nedopatření napravovat. Podívá se na vás tak vyděšeně, že vám ho skoro bude líto.

Váhy

K miláčkovi se chováte tak vstřícně, že neví, co si má o tom myslet. Neustále vás pozoruje a čeká na nesplnitelné požadavky, kterými byste ho podle jeho názoru měly zahrnout. Když se tak nestane, převezme iniciativu. Dokonce vám navrhne společnou odpolední siestu v ložnici, kořeněnou sexem. A když jeho nápad vyhodnotíte jako dokonalý, znejistíte ho ještě víc.

Štír

Ve vašem případě by byl sex ideální v 5.47 hodin, kdy se Slunce dostává do trigonu s Lunou ve vašem sektoru věcí skrytých. Ještě větší přísun spontánních vášní si pojistíte tím, když partnera přesvědčíte k tomu, abyste vás nevnímal jako životní družku, ale vysněnou nedobytnou milenku. Když to ráno dokážete, vytvoříte tím erotickou atmosféru, která vydrží do večera.

Střelec

Právem se řadíte do kategorie lidí, kteří jsou šťastní v lásce. Zatímco většina kamarádek, kolegyň nebo známých se v dlouhodobém vztahu nudí, vy si užíváte jak soužití, tak erotiku. Dnešní Luna ve vašem sektoru přátel vás navíc názorně ujistí, že jste zvolily dobře. V partnerovi totiž máte zároveň nejlepšího kamaráda a báječného milence.

Kozoroh

Je pouze na vás, jak bude, nebo nebude váš erotický život probíhat. Luna ve Vahách vás přesvědčuje, abyste ze sebe v této oblasti vydaly to nejlepší, a miláčkovi tak dokázaly, že jste vynikající a milující milenky. To, zda ji poslechnete, je opět jenom na vás. Čím méně se však budete do něčeho nutit, tím bude sobota víc prosycená vášněmi a touhami.

Vodnář

Na to, abyste se před partnerem hájily a opakovaly, že nemáte zaječí úmysly, nemáte náladu. Konečně máte volný den, který si hodláte užít v příjemné atmosféře, do níž naprosto zbytečné dohady a hádky nepatří. Partnera hned ráno jednoznačně ujistěte, že s ním chcete zůstat. Zároveň však dáte najevo, že pokud vás bude stále pronásledovat svým podezíráním, taky můžete změnit názor.

Ryby

Luna prochází vaším sektorem erotiky a sexu, což byste měly využít. Navíc je jasné, že se v tomto ohledu nemusíte ničeho obávat. Milovat se můžete kdykoli a téměř kdekoli. Navíc zjistíte, že i miláček je naladěný na stejnou notu. Sice během dne moc věcí neuděláte a večer budete hodně unavení, ale nevýslovně šťastní.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám