Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na sobotu 31. 7.

Foto: My Ocean Production, Shutterstock.com

Foto: My Ocean Production, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejspíš dojde k situaci, kterou vyhodnotíte jako maskovanou škodolibost, nicméně se zdržte komentářů. Jakmile miláčkovi dojde, že se jeho poznámky míjejí účinkem, začne se zase chovat normálně. Dost možná se jedná o jakýsi předstupeň toho, co chystá. Bez ohledu na to, jak na vás jeho překvapení zapůsobí, dejte najevo, že vám udělal velkou radost. Díky tomu vás už příště nebude „testovat“ a vyrukuje s něčím ještě lepším, což platí i pro experimenty v posteli.

Článek

Beran 

Marně přemýšlíte nad tím, co by se ve vašem životě dalo označit jako splněný sen či absolutní štěstí v lásce. Nakonec usoudíte, že nic takového asi neexistuje. Konstatujete, že vám ke spokojenosti stačí, že si s miláčkem rozumíte, dokážete se dohodnout a zasmát se stejným věcem. Obvykle sice chcete i trochu vášně, ale nyní se spokojíte i s něžným polibkem na dobrou noc.

Býk

V tom, co k partnerovi cítíte, byste si měly udělat co nejdřív jasno. Při důkladném ponoru do hlubin vlastního nitra však hrozí nebezpečí. Je možné, že si uvědomíte, že je z emocionálního hlediska vlastně všechno jinak, než jste si myslely. Berete ho spíš jako dobrého kamaráda, zatímco smyslné vášně ve vás vzbuzuje někdo úplně jiný. Otázkou zůstává, zda necháte záležitostem volný průběh, nebo se rozhoupáte k radikálnímu činu.

Blíženci

Ohledně sexu můžete narazit v případě, že vaše fantazie absolutně neladí se sny a představami vašeho miláčka. Zatímco vy milování vnímáte především jako vynikající zábavu, kterou si můžete dopřát ve dvou, kdežto on intimní hrátky hodnotí skoro jako mysteriózní záležitost. Čas od času se vám jeho přístup líbí, ale dnes na to nemáte náladu.

Rak

Kdybyste trvaly na tom, že v rámci milování vyžadujete pořádnou porci romantiky, samozřejmě ji dostanete. Je ale potřeba, abyste počkaly do 21.42 hodin, kdy se Luna dostane do trigonu s Venuší. Postará se, aby se miláček choval přesně tak, jak chcete, potřebujete a jak se vám líbí. Pak se dá čekat, že si zdařilého sexu budete užívat ještě dlouho po půlnoci.

Lev

Je-li miláček zvyklý, že se každou sobotu pomilujete, ještě neznamená, že se této „tradice“ musíte držet. Odpoledne, které spolu strávíte na jisté akci, a večerní párty se na vás v tomto směru podepíše spíš negativně. Po návratu domů se takřka mlčky shodnete na tom, že sex by byl sice fajn, ale raději se pořádně vyspíte.

Panna

Když v sexu něco dlouhodobě funguje k oboustranné spokojenosti, nic neřešte, a hlavně dané zvyklosti neměňte. Miláčkovi vysvětlete, že vám erotický život vyhovuje v přesně takové podobě, v jaké probíhá, takže se nemusí hnát do inovací za každou cenu. A už vůbec nemáte zapotřebí, abyste trhali fyzické rekordy.

Váhy

Pokud partner naléhá, že s vámi chce a potřebuje mluvit, myslí to vážně. Když ale dojde na věc, bude hledat každou příležitost, aby se hovoru vyhnul. Až pozdě večer vám dojde, že se velice bál toho, co od vás uslyší. O tom, že ho nechcete opustit ani vyměnit za „novější model“, ho budete muset přesvědčovat pozvolna a trpělivě, jinak vám neuvěří.

Štír

Miláček může vyrukovat s nápadem, že si zamluvíte pokoj v hotelu, kde strávíte romantický večer a vášnivou noc. Hned si neťukejte na čelo, že je to rozmařilost, která vás bude stát akorát dost peněz. Buďte rády, že mu záleží na tom, aby váš vztah nezevšedněl a bylo stále něco, na co byste se mohli svorně těšit. Jeho snahy byste naopak měly ocenit.

Střelec

Kdybyste byly upřímné, klidně přiznáte, že vám vadí hlavně to, že den je příliš krátký, takže kromě erotiky musíte do vymezených hodin začlenit spoustu dalších aktivit. Na tělesné potěšení využijte večer. Luna bude v trigonu s Venuší a postará se vám o velice intenzivní zážitky.

Kozoroh

S láskou můžou nastat potíže. Ať miláčkovi dáváte city najevo jakýmkoli způsobem, bude mít dojem, že byste měly postupovat jinak. Bude nejlepší, když ho bez dlouhých řečí rovnou zatáhnete do postele. Tam mu lásku můžete dokazovat beze slov. Není to sice tradiční postup, ale jemu i vám se bude líbit.

Vodnář

Nejspíš vás čekají perné chvilky, jelikož se potomci začnou dožadovat informací, které se týkají milostného života a sexu. Bude to pro vás šok. Nakonec si ale uvědomíte, že bude lepší, když jim povíte, co chtějí slyšet, pochopitelně úměrně jejich věku.

Ryby

Někdo má zřejmě pocit, že se s vámi pomiluje a teprve potom si můžete popovídat o tom, že se budete scházet a poznávat. Musíte mu vysvětlit, že vám tento „opačný postup“ rozhodně nevyhovuje. A pokud bude dál trvat na svém, vypadá to z vaší strany na „sbohem a šáteček“.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám