Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na sobotu 4. 12.

Foto: Dmytro Voinalovych, Shutterstock.com

Foto: Dmytro Voinalovych, Shutterstock.com

Reklama

Všechno bude probíhat obvyklým tempem a do vašich plánů nikdo nezasáhne. Dokonce to vypadá, že někdo upřímně ocení vaše schopnosti. Jen bude nevěřícně kroutit hlavou, jak to všechno stíháte. Právě proto, že budete tak horlivé a pilné, můžete podcenit důležitou věc. Při mazlení a sexu opravdu není radno pospíchat. Naplánujte si tedy pomalé, vlídné a eroticky laděné odpoledne. Nebojte se, žádná práce vám neuteče.

Článek

Beran 

I když máte pocit, že se miláček chová atypicky a jeho jednání nerozumíte, nevyvozujte z toho žádné negativní závěry. I on má přece občas právo na menší extravagance. Kdyby se stejně nezvykle večer zachoval i v posteli, nijak mu v tom nebraňte. Jeho nápady vůbec nejsou špatné.

Býk

S city a jejich projevy můžete mít potíže. I když si slibujete, že budete otevřené a své erotické touhy se aspoň pokusíte vyjadřovat naplno, nejspíš to nedokážete. Zkuste začít pomaleji, než jste si naplánovaly. Miláček naštěstí mnoho nepotřebuje, pro jeho plnou aktivaci k milování stačí, když kolem něho ze sprchy projdete nahé.

Blíženci

Při solárním zatmění ve svém partnerském sektoru uděláte nejlépe, když se budete zdržovat doma. Venku byste totiž mohly lehce podlehnout a svolit s erotickým dobrodružstvím. Dnes by vám to sice prošlo, ale už zítra by se stalo veřejným tajemstvím. Pokud nechcete být terčem klepů, chovejte se rozumně.

Rak

Na to, abyste si s někým zahrávaly, nemáte povahu ani momentální náladu. Navíc se dokážete velmi energicky vymezit vůči někomu, kdo se pokusí manipulovat s vámi. Klidně řeknete, že po milování s ním sice už dlouho toužíte, ale zlomené srdce je pro vás nepřijatelná daň za jednu vášnivou noc.

Lev

Zatmění Slunce, které se ráno odehraje ve vašem sektoru lásky a romantiky, je vyloženě zrádné. Pokud máte pocit, že se můžete pustit do erotického dobrodružství, protože se to partner nedozví, je to nebezpečná iluze. Až zítra tento nebeský jev odezní, všechno vyjde na světlo.

Panna

Při Luně ve Střelci se ve vašem milostném životě budou dít věci, o nichž nevíte, zda se jimi máte bavit, nebo se kvůli nim rozčilovat. V každém případě se připravte na situace, které budou sice vzrušující, ale v žádném případě nebudou jednoduché a snadné. Chvílemi opravdu nevíte, zda máte miláčka obejmout, nebo ho „roztrhnout vejpůl“.

Váhy

Milování vás baví, a navíc jeho prostřednictvím dokážete podstatně vylepšit váš vztah. Zejména poté, co se v 13.44 hodin Merkur setká s Lunou, dokážete mazlením i sexem naladit partnera tak, aby vás konečně začal nejen poslouchat, ale taky vás bral vážně. Spokojení pak budete oba.

Štír

Úvahy, že byste si našly tajného milence, jsou stále intenzivnější. Důvodem však není to, že by vám sex se stálým partnerem nevyhovoval, právě naopak! Nicméně toužíte zahnat nudu. Když si však představíte důsledky, včetně ztráty klidu, dojde vám, že byste spustily něco, co by se vám z rukou vymklo spíš dřív než později.

Střelec

Ranní solární zatmění na vaši lásku kupodivu nezapůsobí negativně. O to větší pozor byste si však měly dávat večer. V 21.23 hodin totiž vrcholí kvadratura mezi Lunou a Neptunem, která vám v tomto ohledu výrazně zkomplikuje život. Hrozí, že si něco, co vám partner říká, vyložíte úplně špatně. Důsledkem by byla naprostá, i když jen dočasná ztráta chuti na sex, což by byla škoda.

Kozoroh

Jsou věci, které byste partnerovi opravdu dělat neměly. Když mu začnete v posteli připomínat, co všechno je potřeba udělat, a vyčítat mu, na co všechno zapomněl, nesmíte se divit, že jeho vášně ochladnou. Neriskujte, že zapomene na touhu se pomilovat, naštve se a půjde si ustlat do obýváku.

Vodnář

Proč vám některé dosavadní vztahy nevyšly, partner do všech podrobností opravdu vědět nemusí. Stačí, když mu řeknete, že něco takového bylo a že je to dávno za vámi. Kdybyste mu sdělily detaily, začne se zbývat otázkami, které by měly negativní vliv na jeho sebevědomí, a tím pádem i váš erotický život.

Ryby

To, že se vám miláček chce svěřit s dosavadními úlety, je z jeho strany sice pochopitelné, ale vy byste nic takového neměly připustit. Nenechte si vnutit myšlenky a pochybnosti kvůli událostem, které s vámi nemají nic společného a vlastně vás nezajímají. Místo rozebírání minulosti se zaměřte na to, aby vám teď a tady bylo spolu krásně.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám