Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na sobotu 4. 9.

Foto: Krakenimages.com, Shutterstock.com

Foto: Krakenimages.com, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Miláček patrně vyrukuje s bláznivými nápady. Nepanikařte, zhluboka se nadechněte a vyčkávejte. Během chvilky je zase odvolá. Z těch neustálých změn by vám začala třeštit hlava, proto bude nejlepší, když se budete až do večera řídit heslem: „Kdo nic nedělá, ten nic nezkazí…“ Pak se z přehnaně akčního chlapíka promění v pasivního, nicméně velice něžného milence. Užijte si jak samotné milování, tak vědomí, že v ložnici tentokrát velíte vy.

Článek

Beran 

Když vám partner začne vyprávět, proč vás miluje, připadá vám to jako planá debata. Až později pochopíte, že to dělá jednak proto, abyste měly jasno vy, ale i proto, aby si v tomto ohledu udělal pořádek ve vlastní hlavě. Dokud se vám bude líbit, co říká, poslouchejte. Jakmile se začnete nespokojeně ošívat, umlčte ho třeba vášnivým polibkem a objetím.

Býk

Snažte se ze všech sil, abyste stávajícího miláčka konečně přestaly srovnávat se svým expartnerem. Tím, že se budete neustále vracet ve vzpomínkách do minulosti, si zaděláváte na emocionální potíže, navíc se uzavíráte před tím, co je a co bude. Využijte večerní kvadraturu mezi Lunou a Uranem, která vrcholí v 21.25 hodin, neboť s její pomocí dokážete provést „chirurgický řez“.

Blíženci

Když se dozvíte, že jste mimořádné vzhledem, jednáním i sex-appealem, nijak to nekomentujte. Především se nesmíte tvářit rozpačitě nebo nejistě. Snažte se zachovat pozici dámy, která slyší lichotky běžně, a s hrdě vztyčenou hlavou poděkujte. Partner si mimoděk uvědomí, že miluje výjimečnou bytost, a podle toho bude probíhat i sex.

Rak

Možná se dozvíte, že vás někdo miloval v době, kdy jste o něm jen marně snily a k nějaké aktivitě jste se nedokázaly odhodlat. Teď se však rýsuje šance, že můžete všechno napravit. Pokud se rozhodnete, že budete ztracený čas dohánět, pusťte se do toho hned ráno. Během dne se domluvíte a večer už můžete strávit buď v jeho, nebo ve vaší posteli.

Lev

I když si říkáte, že žárlit nebudete, protože k tomu nemáte žádný rozumný důvod, nakonec bude všechno jinak. Zejména večer, kdy jste pod vlivem kvadratury mezi Lunou a Uranem, která vrcholí v 21.25 hodin, usoudíte, že k tomu důvod přece jen máte. Dávejte si pozor, abyste to nepřehnaly. Situace může být naprosto jiná, než se vám na první pohled zdá.

Panna

Snažte se posuzovat člověka, jehož milujete, s chladnou hlavou a bez zjitřených emocí. Jen tak si konečně uvědomíte, proč ho milujete a co od něho vlastně očekáváte a chcete. Ještě lepší by bylo, kdybyste ho zatáhly do ložnice, kde si všechno vyříkáte v posteli. Po dokonalém sexu se všetečné myšlenky a úvahy už nevrátí.

Váhy

Láska a sex ve vašem případě můžou snadno splynout dohromady. Potíž je v tom, že vám obojí nabízí člověk, kterého sice máte docela rády, ale o skutečných vášních nemůže být řeč. Kdybyste se však rozhodly, že dotyčného vyzkoušíte a vyzkoumáte, co se v něm skrývá, mohlo by to být docela zajímavé. Začněte hned ráno, ať to stojí za to.

Štír

Zcela pragmaticky změníte názor na člověka, který se dosud marně ucházel o vaši přízeň. Nyní se rozhodnete, že mu přece jen dáte šanci. Když nemůžete mít toho, koho chcete, pustíte si do života toho, kdo má rád vás. Když vydržíte do večera, zjistíte, že jste nic lepšího nemohly udělat.

Střelec

Na partnera si vyčleňte dostatek času. Je potřeba, abyste spolu mluvili mnohem intenzivněji než dosud. Čas, kdy budete komunikovat a ujasňovat si názory, berte jako skvělou investici do kvality vašeho vztahu. To, co si spolu řeknete, by však mělo zůstat mezi vámi. Nikomu třetímu do toho nic není.

Kozoroh

I když se o to vědomě snažíte, lásku stejně nechcete a vlastně ani nedokážete brát na lehkou váhu. Rozum vám sice napovídá, že byste se to měly ve vlastním zájmu co nejrychleji naučit, ale srdce vám to prostě nedovolí. Naštěstí není změna vašeho postoje nutná. To, co mezi vámi a miláčkem je, zdařile vylepšuje sex. Co nastane, až se tato pouta rozvolní, raději nepřemýšlíte.

Vodnář

Chyby, které jste dělaly v předchozích vztazích a nejednou se vám vymstily, už opravdu neopakujte. Můžete mít sice pocit, že je situace jiná a že by vám to tentokrát mohlo projít, ale to je zásadní omyl. Udělejte tlustou čáru za bývalými zhrzenými city, prohrami i zklamáním a začněte znovu a jinak.

Ryby

Ohledně sexu je všechno v nejlepším pořádku. Je ale potřeba, abyste se postaraly o to, aby vám intimní prožitky nikdo a nic nepokazilo. Kdyby rodiče navrhli, že si děti vezmou na celý víkend, nesmí vás ani napadnout, že byste jejich velkorysou nabídku odmítly. Přišla v pravý čas a vy ji musíte využít.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Načítám