Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na sobotu 5. června

Foto: G-Stock Studio, Shutterstock.com

Foto: G-Stock Studio, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Změny budou takřka na denním pořádku a zorientovat se v nich nebude jednoduché. Spolehlivými rádci, jak se máte v dané situaci zachovat, se stanou intuice a zdravý rozum. Týká se to zejména víkendového programu. Bude-li partner trvat na tom, že zamíříte do přírody, nedávejte najevo, že jste měly jiné plány, a jeďte! Prospěje to vám oběma i celé rodině.

Článek

Beran

Určité věci byste raději neměly riskovat. Jednou z nich jsou večerní upřímné debaty s partnerem. Když přijde s tím, že byste si mohli zahrát na pravdu a říct si navzájem i to, co jste před sebou dosud tajili, opatrně ho nasměrujte tak, aby sám uznal, že je to nesmysl. Hovor by navíc probíhal pod vlivem opozice mezi Marsem a Plutem. Nic byste nevyřešili, akorát by bylo doma dusno.

Býk

Pocit, že se s miláčkem přes veškerou snahu míjíte, je hodně intenzivní. Možná by pomohlo, kdybyste přestaly tak tlačit na pilu. Dopřejte jemu i sobě čas, abyste si oba srovnali myšlenky. Když si pak budete chtít o něčem promluvit, můžete to udělat. Jakmile však zjistíte, že se vám vlastně ani mluvit nechce, klidně komunikaci omezte. V sexu se však neomezujte, jako způsob vyladění psychiky zafunguje skvěle.

Blíženci

Když miláček vyrukuje s tím, že byste si mohli rezervovat pokoj v hotelu na jednu noc, nekritizujte ho s tím, že by jen rozhazoval peníze za hlouposti. Berte to jako vynikající nápad, jak ozvláštnit váš vztah. Konečně si dopřejete pár hodin, kdy nebudete fungovat jako zodpovědní partneři nebo rodiče, ale můžete se cítit jako natěšení milenci, kteří se spolu milují proto, že oba chtějí, a nikoli z povinnosti.

Rak

Smiřte se s tím, že sex nemusí být pokaždé romantický a plný něžností. Ten večerní proběhne pod vlivem opozice mezi Marsem a Plutem ve vašem partnerském sektoru. V praxi to bude znamenat, že se na sebe vášnivě vrhnete, ale nevyměníte si ani slovo. Jindy byste to braly jako nedostatek láskyplných emocí, ale teď zjišťujete, že vám hovory v posteli vlastně nechybí.

Lev

Když vás miláček ráno probudí s tím, že po vás touží, dost vás překvapí. Obvykle nic takového nedělá a aktivitu nechává na vás. Tentokrát však převezme běh událostí do svých rukou a vy se nestačíte divit. Nejspíš si uvědomíte, že občasné prohození rolí vašemu vztahu prospěje. Moment, kdy nemusíte nic rozhodovat a můžete se soustředit jen na to, co prožíváte, vyhodnotíte jako velice příjemný.

Panna

Potíže ve vztahu můžou způsobit nostalgické vzpomínky na člověka, s nímž jste si kdysi byli hodně blízcí. Ještě horší to bude v případě, že vztah neskončil z vašeho rozhodnutí, ale kvůli něčemu, co by se dalo označit jako zásah vyšší moci. Dotyčného si máte tendenci idealizovat a v důsledku toho od sebe odháníte nápadníky. Samy se rozhodněte, zda to máte zapotřebí a něco takového vůbec chcete.

Váhy

Opozici mezi Marsem a Plutem, která váš citový, a tím pádem i erotický život ovlivňuje, zvládáte obtížně. Měly byste si uvědomit, že komunikace s partnerem vám nepomůže, ale situaci spíš zkomplikuje. Čím méně spolu budete mluvit, tím to bude mezi vámi lepší. Záležitosti erotické nerozebírejte už vůbec, jinak na milování vůbec nedojde.

Štír

Především je potřeba, abyste se pravdě podívaly přímo do očí. Člověk, který o vás mluví jako o své nejlepší přítelkyni, vás jako možnou budoucí partnerku nebere a nejspíš brát ani nebude. Měly byste se s tím co nejdřív smířit a přestat usilovat o něco, co stejně nemůžete získat. Rozhodnutí, že to vzdáte, nebude sice snadné, ale jinak to opravdu nejde.

Střelec

Luna ve vašem sektoru lásky a romantiky se postará o báječnou sobotu. Přestože se rozhodnete, že se pustíte do nějakých domácích prací, miláček to nedovolí. Dozvíte se, že na sebe nemáte čas celý týden, takže si vás chce aspoň o víkendu užít. Svá vyznání bude pronášet tak rozhodně, že vám tím vyloženě polichotí. Zase vám potvrdí, že jste si dobře vybraly a že vy dva jste si prostě souzení.

Kozoroh

Především je potřeba, abyste partnerovi přestaly vnucovat svůj žebříček hodnot. Když vám řekne, že pro něho láska zase tolik neznamená, hlavně se nerozčilujte. Když se na něho pozorně podíváte, bude vám jasné, že svůj výrok nemyslí vážně. Kdybyste se začaly zlobit, jen byste mu dokázaly, že se trefil do vašeho citlivého místa. Hrajte s ním jeho hru a taky ho popíchněte něčím, co mu bude vadit.

Vodnář

Aktuálně je pro vás milování priorita ve vztahu. Kdybyste usoudily, že v posteli zůstanete celý den, bude to vynikající rozhodnutí. Při svých požadavcích však mějte zároveň na paměti fyzický i duševní stav miláčka. Když po poledni prohlásí, že by si rád zdříml, není to proto, že byste ho nevzrušovaly, ale proto, že bude opravdu unavený.

Ryby

V sexu se máte sklony chovat sice vášnivě, ale občas dost nerozumně. Když usoudíte, že je vhodný čas na milování, partnera se neptáte, ale rovnou ho postavíte před hotovou věc, tedy před rozestlanou postel. Pokud bude vaše touhy sdílet, bude všechno v pořádku. Když však řekne, že má rozdělanou nějakou práci, nebo vám dokonce sdělí, že nemá náladu, hrozí, že se upřímně naštvete. Hádka, která by pak následovala, by byla hodně nepříjemná.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám