Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na středu 19. května

Foto: Nattakorn_Maneerat, Shutterstock.com

Foto: Nattakorn_Maneerat, Shutterstock.com

Reklama

Máte vlastní hlavu, takže budete s krajní nelibostí sledovat, jak se vám pokouší vnucovat názory člověk, o němž jste měly hodně vysoké mínění. Místo mračení mu otevřeně povězte, co se vám nelíbí, jinak si bude myslet, že o něho vůbec nestojíte. Sice vás svým postojem zklame, ale stejně si další šanci zaslouží. Už jen proto, abyste nelitovaly, že jste se připravily o vzrušující zážitek, jarní románek, nebo dokonce slibný vztah.

Článek

Beran

Když se nestihnete pomilovat ráno, večer to můžete zdárně napravit. V tom případě se ale postarejte o to, aby bylo pro vás i pro partnera všechno takříkajíc výjimečné. Začněte třeba tím, že mu budete jemně, něžně a dlouho masírovat hrudní páteř. Jakmile se uvolní a bude se cítit svobodně, můžete nechat iniciativu na něm. Odvděčí se vám takovým stylem, že budete žasnout.

Býk

Klidně miláčkovi upřímně povězte, že sex nebude, protože ho momentálně vnímáte jako další povinnost. Nejdřív bude vyvedený z míry, ale pak se začne smát. Mimo jiné se dozvíte, že jste naprosto skvělé, protože se nevymlouváte na obligátní bolesti hlavy ani na nic podobného. Jeho vstřícná reakce vás mile zaskočí, uvolníte se, takže vám dojde, že byste se k menší milostné hře přece jen daly přemluvit.

Blíženci

Máte-li v úmyslu intimní sbližování s člověkem, který se ve vašem životě vyskytuje jenom krátce, měly byste se na to pořádně připravit. Tím, že naplno rozbalíte své dosavadní erotické zkušenosti, zrovna nezabodujete. Kdybyste mu jen pro představu vykreslily, jaké nádherné zážitky ho s vámi čekají, neodolá. Fantazie ale dávkujte pomalu a postupně. Můžete si být jisté, že se chytí a už vás nepustí.

Rak

Erotiku si parádně užijete, když necháte veškerou aktivitu na miláčkovi. Vy se klidně můžete omezit na to, že se po sprchování namažete luxusním tělovým mlékem, navoníte oblíbeným parfémem a vplujete do ložnice v sexy noční košilce. Toho, že si partner ničeho nevšimne, se nebojte. Je ale možné, že bude tak překvapený, že hned nebude vědět, jak má správně reagovat.

Lev

Konečnou podobu vašich vztahů ze všeho nejvíc ovlivní sextil mezi Lunou a Merkurem. Vrcholí sice v 4.56 hodin, ale bude vás fakticky provázet celičký den. Konečně se dostanete do stadia, kdy se za své city nestydíte, ale naopak je ochotně dáte kultivovaným způsobem najevo. Kdybyste třeba miláčkovi složily a poslaly nějakou pikantní básničku, můžete si být jisté, že to ocení.

Panna

Dopolední Luna v sektoru věcí tajemných a skrytých vám vnukne krásné představy ohledně budoucích erotických zážitků nebo vývoje milostného vztahu. Večer se ale situace náhle zvrtne. Nastoupí energie kvadratury mezi Sluncem a Lunou, která vás donutí uznat, že utajovaný románek by nebyl tak úžasný, jak se vám původně zdálo. Dokonce si uvědomíte, že by vám způsobil víc potíží než radostí.

Váhy

I když jste si namlouvaly, že si život s cizincem nedovedete představit, osud může zamíchat kartami tak, že se nestačíte divit. Zejména dopoledne je možné, že se v rámci pracovních povinností setkáte s někým, kdo vás velice zaujme. Navíc je jasné, že jste mu také padly do oka. Naštěstí se hned nemusíte rozhodovat. Dopřejte si čas na rozmyšlenou a uvidíte, co se z toho vyklube.

Štír

V tom, co se vám v rámci milování líbí, nebo nelíbí, si naštěstí nenecháte nic diktovat. Je vám jasné, že ve chvíli, kdy potlačíte samy sebe a své přirozené potřeby, připravíte se o radost, kterou vám sex přináší. Partnera na to opakovaně upozorňovat nemusíte. Sám od sebe přizná, že mu vaše spontánnost vyhovuje a otevřenost lichotí.

Střelec

Při Luně ve Lvu vnímáte problémy v erotické oblasti jako něco, co se sice stává, ale vás se ani omylem netýká. S partnerem si v tomto směru notujete naprosto vzorově. Když se tedy stane, že vás ráno probudí celý natěšený, berete to jako poklonu a svérázné vyznání lásky. Sice spíte rády, ale taky si uvědomujete, že spánkový deficit doženete, ovšem promarněnou příležitost parádně se pomilovat si budete vyčítat.

Kozoroh

Využijte poslední den, kdy Slunce prochází vaším sektorem erotiky a sexu, a naplánujte si s partnerem romantiku ve dvou. Bez výčitek svědomí odložte povinnosti, jimiž jste se večer chtěly zabývat. Mějte na paměti, že na příští podobné konstelace si budete muset počkat dalších jedenáct měsíců. Jsou prostě příležitosti, které musíte využít teď hned.

Vodnář

Do 23.00 hodin, kdy Luna prochází vaším partnerským sektorem, se vám ve vztahu bude náramně dařit. Všechno, co miláčkovi navrhnete, přijme bez připomínek, nebo dokonce s nadšením. Při vymýšlení způsobů, jimiž byste si mohli navzájem zpestřit sexuální život, však nechte aktivitu na něm. Jeho nápady vás mile překvapí. Občas budete mít dojem, že nahlédl do vašich erotických snů a vytáhl ty nejpikantnější.

Ryby

S city zásadní problémy nenastanou, s erotikou to ale tak slavné nebude. Máte pocit, že miláček k sexu přistupuje až příliš přímočaře. Chová se tak zejména v situacích, kdy vy toužíte po něžnostech a romantice. I když o svých představách a potřebách nemluvíte rády, tentokrát vám nic jiného nezbude. Pokud partnerovi nevysvětlíte, co vlastně chcete, nápravu čekat nemůžete.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám