Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na středu 2. června

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Reklama

Probudí se ve vás skoro až živočišná touha po opětované lásce. Navzdory zvyklostem dokonce budete ochotné vzdát se své nezávislosti. Na jistý čas určitě… Ani pro povznášející pocit zamilovanosti se však do ničeho nenuťte a vyčkávejte. Už brzy se vám ozve jedinec, s nímž vám kdysi bylo moc dobře. Konečně si vyřešil osobní těžkosti a rád by navázal tam, kde jste skončili. Je to i ve vašem zájmu, a proto nedělejte drahoty.

Článek

Beran

Jste celkem zvyklé na to, že miláčka občas nechápete ani v posteli. Tentokrát však nepoznáváte samy sebe. Sex podle zavedeného mustru, jemuž jindy dáváte přednost, vás nyní nudí. Místo toho se dožadujete rafinovaného mazlení a něžností. Partnera změna přístupu nejdřív šokuje, ale ve finále potěší. Bude si totiž užívat sexu tak, jak se líbí jemu, tedy nevypočitatelně.

Býk

Nahlas říkáte, a jste o tom dokonce přesvědčené, že žárlivost nemá ve vašem životě místo. Vypadá to, že realita je jiná. Když zjistíte, že miláček flirtuje při každé příležitosti, navíc ho to baví, zaskočí vás to, budete ublížené a navíc upřímně naštvané. Pak budete přemýšlet, zda mu máte vynadat, nebo se máte řídit jeho příkladem a flirtovat taky.

Blíženci

Zásadní vliv na váš vztah a jeho kvality má kvadratura mezi Sluncem a Lunou, která vrcholí v 9.23 hodin. Můžete mít proto dojem, že se snažíte, ale partner nereaguje vlastně na nic. Dost možná to bude tím, že nerozumí tomu, o co vám jde, ale stydí se to přiznat. Pomůže, když mu jasně řekněte, co chcete jak v životě, tak v posteli. Natolik ho překvapíte, že se vám svěří se svými představami, a to včetně podrobností.

Rak

Legrácky, které vás ohledně partnera a sexu napadají, jsou sice vtipné, ale vy byste s nimi přesto, nebo právě proto, měly nakládat opatrně a s rozumem. Zejména odpoledne, kdy bude Venuše ve vašem znamení, na ně může miláček reagovat zcela jinak, než jste zvyklé a než čekáte. Jindy by se s chutí zasmál, zatímco teď budete mít pocit, že nemá daleko k pláči.

Lev

Sex si parádně užijete hned po ránu. Využijete tak nekomplikovanou hvězdnou energii, o kterou se postará Venuše z Blíženců. O svých erotických představách si otevřeně nejen promluvíte, ale taky si některá přání vzájemně splníte. Do práce vyrazíte oba plní energie. Navíc si slíbíte, že si vzrušující zážitky večer ještě jednou zopakujete.

Panna

Zejména dopoledne máte sklony s náležitou ironií hodnotit všechno, co vám partner v intimním životě nabízí, ale co se vám nelíbí. I když vás to pokouší, tomuto vnitřnímu impulsu byste neměly podlehnout. Při dnešních konstelacích hrozí, že se trefíte do jeho citlivého místa. Sice by se tvářil, že si vaše výroky nebere k srdci, jenže to nedokáže, a může se to stát rozbuškou v situaci, která s daným tématem zdánlivě nesouvisí.

Váhy

Dopoledne, kdy je Venuše ještě v Blížencích, si budete erotiku náležitě užívat. Je ale potřeba, abyste se chopily iniciativy jako první. Partner může mít pocit, že na laškování není ráno vhodná doba, protože oba pospícháte do práce. Vy mu však musíte vysvětlit, že se v případě potřeby dokážete obejít bez snídaně, ale nikoli bez jeho objetí. Naštěstí to pochopí rychleji, než čekáte.

Štír

Po ránu vás zaplaví pocit štěstí, který se odpoledne a večer vstupem Venuše do Raka ještě zintenzivní. Najednou si uvědomíte, že máte konečně šanci prožívat vztah tak intenzivně, jak jste si vždycky přály. Ve vašem případě je však potřeba, abyste první krok učinily právě vy. Když to partner zaregistruje, což se stane, bude vás rád a s chutí následovat.

Střelec

Hlavně se s miláčkem nebavte o tom, kdo toho druhého víc miluje. Mluvit byste o tom sice mohli, ale šlo by o klasickou debatu, která nikam nevede, maximálně tak k hádce. Když se místo teoretizování rovnou a bez zbytečných řečí pomilujete, bude to užitečnější. Dokonce i miláček přizná, že to byl příjemný večer, a nebude skrývat, že by si ho moc rád co nejdřív zopakoval.

Kozoroh

Miláček se nejspíš ráno urazí, podle vašeho názoru naprosto bezdůvodně. Jeho nálady však neřešte, nechte ho na pokoji a věnujte se svým aktivitám. Až zase začne normálně komunikovat, na nic se ho neptejte. Kdyby vám ještě podrážděný něco vysvětloval, hrozí hádka. Ta by vám překazila erotické plány nejen na dnešní večer, ale možná i na několik dalších.

Vodnář

Ranní milování vás nabije energií na celý den a zlepší vám náladu, jen vše musíte správně naplánovat. Je potřeba, abyste se probudily podstatně dřív než obvykle. Je totiž docela možné, že partnera vaše erotická aktivita natolik vybudí, že bude chtít ještě jedno kolo, a to klidně místo snídaně, což je v jeho případě skoro zázrak.

Ryby

Při Venuši, která se v 15.20 hodin dostává do vašeho sektoru romantiky a lásky, nedostatkem pozornosti rozhodně netrpíte. Naopak! Mužů, kteří vás osloví a dají vám najevo, že je zajímáte, bude dokonce tolik, že vám možná zanedlouho půjdou na nervy. To ovšem ctitelům nedávejte najevo, ať neraníte jejich city. Stejně tak se neposmívejte jejich snažení o sblížení před přáteli či známými. Může mezi nimi být někdo, kdo právě trpí pocitem osamělosti.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám