Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na středu 21. července

Foto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Foto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Reklama

Partner se vám snaží dokázat, že na něho nemusíte ustavičně dohlížet. Jenže vy musíte, protože i tím mu dáváte najevo svoji oddanost a lásku. Taková péče mu při stávajících konstelacích ovšem může vadit, protože si připadá jako malý kluk, a tak vybuchne. Vzápětí to pustí z hlavy, jenže vás jeho vzteklé reakce budou pronásledovat ještě dlouho. Pokud tedy spolu budete probírat důležité věci, a to i v souvislosti se sexem, snažte se být věcné, stručné a nad věcí.

Článek

Beran

Mezi vámi panuje erotické napětí, kterého by si nevšiml leda úplný ignorant. Můžete se sice oba tvářit jako jedinci, kteří jsou si naprosto lhostejní a chovají se k sobě jen korektně, ale s tím dlouho nevydržíte. Stejně už o vás kolují řeči, tak byste si mohli usnadnit život tím, že kápnete božskou. Vám i všem kolem by se ulevilo, navíc obávané reakce nejspíš vůbec nenastanou.

Býk

Dotyčný může mít dojem, že se mu podaří zatáhnout vás do postele hned po seznámení. Pochopíte jeho úmysly a budete se tvářit náležitě pohoršeně. To, že se mu záměr nepovede, dáte najevo způsobem, který ho donutí, aby se studem červenal. Když vám začne vysvětlovat, že to tak nemyslel, naštvete se definitivně. Opravdu nesnášíte lidi, kteří se pokoušejí vámi manipulovat, a ještě vám lžou do očí.

Blíženci

Ve vlastním zájmu se při milostných hrátkách držte toho, co jste se s partnerem „naučili“ a co vám přináší potěšení i uspokojení. Pokud za každou cenu chcete váš erotický život obohatit, začněte třeba tím, že mu namasírujete hýžďové svaly. Bude tak překvapený, že se ani nepozastaví nad tím, že je to vlastně novinka, a jen si bude užívat dalšího hýčkání, které vám pochopitelně následně oplatí.

Rak

Díky vašemu sex-appealu jsou milostné záležitosti poměrně jednoduché a snadné. Když se rozhodnete, že partnera svedete, můžete si být jisté, že se vám to podaří. Intimní hrátky by se vám sice nejvíc zamlouvaly kolem poledne, ale i večer budou stát za to. Trochu horší to bude s vyjadřováním citů jako takových. Je vám jasné, že na něžná i smyslná vyznání čeká, jenže vy stále nedokážete najít ta správná slova.

Lev

S člověkem, který se vám po všech stránkách zamlouvá, to není jednoduché. Chvílemi se sice chová tak, jako by po vás bytostně toužil a chtěl s vámi strávit zbytek života, aby vás hned vzápětí od sebe odstrkoval. Ideální bude, když vzdáte luštění toho, co se v něm zrovna odehrává, a stáhnete se do ústraní. Až přijde s tím, že konečně pochopil, že mu na vás opravdu záleží, můžete si být jisté, že jste si souzení.

Panna

Je celkem jasné, že se vám při Luně ve Střelci vůbec nechce do náročných fyzických aktivit ani do vymýšlení rafinovaných hrátek. Budete spokojenější, když všechno necháte na partnerovi a na jeho erotických fantaziích. Pokud se narodil ve znamení Berana, Lva, nebo Střelce, nebudete mít sebemenší důvod si stěžovat. Ovšem i milenci z ostatních znamení se předvedou v dobrém světle. Nebudou sice tak ohniví, ale zase budou mít větší výdrž.

Váhy

Ohledně citů si dokážete poručit, ovšem s vášněmi bojujete marně. Pokud má miláček pocit, že svoje touhy dáváte málo najevo, nebo se i v jiných směrech chováte způsobem, který ho údajně nerozvášní, nic s tím nenaděláte. Můžete jen tak mezi řečí utrousit, že je to divné, protože vás ještě nedávno vychvaloval jako milenku snů. Podle jeho reakce přesně odhadnete, co v tom vězí a co bude dál.

Štír

Při Luně ve Střelci si rády o sexu popovídáte a taky dvojsmyslně žertujete, ale tím to končí. I když máte v tomto směru sebelepší úmysly, nedopadne to zrovna slavně. Pokaždé, když se miláčkovi stulíte do náruče, začnete se hladit, líbat a navzájem vzrušovat, stane se něco, co upoutá vaši pozornost a čemu se budete muset věnovat přednostně.

Střelec

Fakt, že má miláček sportovního ducha, jste dosud braly jako pozitivní rys. Tentokrát však máte dojem, že vás jeho přemíra aktivity, honba za výkony a touha být oceňován spíš rozčiluje. Nejvíc vás bude vytáčet tím, že s vámi chce neustále soupeřit. Má pocit, že tak vyhraje ten lepší. Vy si však dobře uvědomujete, že tím z vás dělá konkurenty, což není dobře.

Kozoroh

Nejspíš se různými rafinovanými způsoby pokusíte dodávat odvahu člověku, v němž vidíte potenciálního milence. Nápad dobrý, jenže se mine účinkem. Na pouhé náznaky prostě neslyší, rozumí jen a pouze zcela jasným návrhům. Pokud jste mu ještě nepadly kolem krku a nezačaly ho vášnivě líbat, měly byste o tom vážně uvažovat. V jeho případě to jinak nepůjde.

Vodnář

V tom, co prožíváte a cítíte, mají snad všechny kolem víc jasno než vy. Zatímco vy tápete, zda je ten, kterého opravdu milujete, ten pravý, ony o tom nepochybují ani na vteřinu. Dokonce se dozvíte, že si šlapete po štěstí, když ho pořád odmítáte, a co by za to daly, kdyby se jim takový sympaťák tak parádně dvořil.

Ryby

Měly byste si aspoň dočasně zakázat představy o sexu. Ve vašem případě by totiž zafungovaly spíš negativně. Kdybyste dospěly k závěru, že navzdory mimořádnému úsilí tyto sny nedokážete či nemůžete naplnit, budete zklamané. Naštvané byste měly být na sebe, jenže vy si negativní emoce vybijete na někom, kdo za nic nemůže, třeba na partnerovi.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám