Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na středu 4. 8.

Foto: OPOLJA, Shutterstock.com

Foto: OPOLJA, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Partner sice nahlas tvrdí, že se změnil, nicméně vy žádný výrazný posun nevidíte. Jakmile budete mít dostatek důkazů, že navzdory svým slibům jede dál po svém, jasně dejte najevo, že taky uděláte, co uznáte za vhodné. Není to psychický nátlak ani manipulace, nýbrž osvědčený způsob, jak ho přimějete, aby se zamyslel nad sebou i nad tím, jak spolu budete nadále fungovat. Nechce o vás přijít, a tak se bude tuze snažit.

Článek

Beran

Vašemu vztahu prospěje, když se budete chovat zdrženlivěji. Skutečnost, že máte pro dotyčného slabost, nebo ho dokonce vroucně milujete, přece nemusíte dávat najevo pokaždé, když projde kolem. I z taktického hlediska bude lepší, když se omezíte na normální komunikaci. Bude-li chtít zavést řeč na lechtivé téma, bez uzardění s ním hrajte hru na důvěrnosti. Bude to netradiční milostná předehra.

Býk

Naštve vás člověk, který je přesvědčený, že vás má důkladně přečtené. Vůbec se tím navíc netají. I když jeho důvody a motivaci chápete, pranic se vám to nelíbí. S rozčilováním nepochodíte, spíš vsaďte na upřímnost, kdy mu vysvětlíte, že na světě nejste pro to, abyste plnily jeho sny. Rovnou mu suše oznamte, ať zapomene na to, že z vás „vychová“ dokonalou partnerku.

Blíženci

Při ranní kvadratuře mezi Lunou a Neptunem, která vrcholí v 8.58 hodin, se do sexuálních hrátek raději nepouštějte. Jak vy, tak miláček byste si průběh představovali jinak, takže vám hrozí zklamání. Veškeré důvěrnosti a laškování odložte na večer, kdy budete pod vlivem trigonu mezi Lunou a Jupiterem. Budete se totiž k sobě chovat velkoryse, myslet víc na potěšení toho druhého než vlastní, takže si sex parádně užijete.

Rak

Netrapte se tím, že jste miláčka dosud neproměnily v ideálního milence podle svých tajných snů. Když mu budete věnovat patřičnou pozornost, je velká šance, že vaše přání přijme za vlastní, a konečně se začne chovat tak, jak chcete a potřebujete. K vlastnímu překvapení zjistíte, že k tomu, abyste byli oba spokojení a uspokojení, stačilo opravdu málo.

Lev

Ve vlastním zájmu buďte v záležitostech lásky maximálně vstřícné, otevřené a upřímné. Pokud zrovna řešíte miláčkovy chyby, musíte si ujasnit, zda jste schopné a ochotné tyto věci v budoucnu tolerovat. Když usoudíte, že vám příšerně lezou na nervy už teď a s postupujícím časem vás zřejmě budou rozčilovat čím dál víc, zamyslete se nad tím, jak ho přimějete, aby na sobě zapracoval, nebo se poohlédněte po někom jiném.

Panna

Na vydařený milostný vztah, který probíhá podle vašich představ, si musíte ještě počkat. Když nebudete zmatkovat, toho pravého můžete potkat na výletě, na cestách, nebo dovolené. Má-li stálého partnera, ale zrovna to mezi vámi neklape, nic neřešte a počkejte do večera. Nikam nemusíte pospíchat, můžete se věnovat jen sami sobě a zeď mezi vámi se pozvolna sesype. Sice se moc nevyspíte, ale ráno budete mít oba blažený výraz.

Váhy

Ze všech sil se snažte jednat tak, aby byl váš vztah jednoduchý a naprosto přehledný. Právě proto je potřeba, abyste pozorně poslouchaly a slyšely to, co vám opravdu partner říká. Máte totiž tendence hledat v jeho výrocích takříkajíc poznámky pod čarou a jeho sdělením přisuzovat významy, které nemají. Během milování raději mlčte. Spojení erotiky s filozofickým mudrováním nic dobrého nepřinese.

Štír

Nejspíš jste se ještě nevyrovnaly s rozchodem s bývalým přítelem a už vám do života vstoupil někdo nový. V takové situaci se především musíte bránit tomu, abyste je začaly porovnávat. Přestože budete mít dojem, že jste objektivní, nedopadne to dobře ani pro jednoho z vás. Nekazte si léto, které by jinak mohlo být nabité romantikou a vášněmi.

Střelec

Trigon mezi Lunou a Neptunem, který večer ovlivní váš milostný život, vnímejte jako pozitivní. Konečně budete mít dojem, že partner nepotřebuje zdlouhavě rozebírat váš vztah ani sexuální praktiky, nýbrž chce činy. Přivítá tedy vaši aktivitu, kdy dáte jasně najevo, co chcete. Milování sice nebudou provázet slova, nýbrž jen vzdechy, ale o to bude vášnivější.

Kozoroh

Na city a sex si čas najít musíte, i kdybyste nic jiného nestíhaly. Pokud to neuděláte, miláček si na váš chlad a nezájem postěžuje nejen kamarádům, ale i příbuzným, nebo tomu, kdo ho zrovna bude chtít poslouchat. Každý si k jeho steskům něco přidá a začnou o vás kolovat drby a pomluvy, že jste ledové královny zahleděné samy do sebe, případně, že vám jde pouze o peníze.

Vodnář

Váš postoj k životu se vám vyplatí. To, co cítíte doopravdy, je jedna věc, ale navenek se projevujete docela jinak. Právě tím, že se ve vás málokdo vyzná, parádně rozhodíte člověka, který vás po citové stránce dost ranil. Když z vašeho chování zjistí, že dokážete celkem v pohodě žít i bez něho, začne se velice snažit, abyste změnily názor a daly mu ještě jednu šanci.

Ryby

Pro svého partnera jste ochotné udělat opravdu hodně. Pokud v nějaké oblasti trpí komplexy, dokážete vpravdě zázraky, jelikož se jich s vaší pomocí zbaví. Jen si dávejte pozor, abyste to s navyšováním jeho sebevědomí nepřehnaly. Taky by se docela klidně mohlo stát, že on bude nad věcí a frajeřit, ovšem vy se budete krčit v koutku a pochybovat o všem, co cítíte a děláte.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám