Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na středu 5. května

Foto: Vitalii Matokha, Shutterstock.com

Foto: Vitalii Matokha, Shutterstock.com

Reklama

Snad to bude jarním vzduchem, každopádně budete mít plno energie. Otázkou zůstává, zda ji dokážete správně zaměřit na podstatné záležitosti. Ukáže se to ve chvíli, kdy si partner zase cosi bláznivého vysní. Přestože to nahlas nepřizná, očekává nejenom váš souhlas, ale i to, že se aktivně zapojíte. Však vás neubude, když přistoupíte na jeho hru a projevíte nadšení z toho, co jste nevymyslely.

Článek

Beran

Vše nasvědčuje tomu, že jste se zamilovaly, jenže vám to jaksi nedochází. Na změny v milostném životě vás upozorní lehce erotický sen, který si budete ráno velice dobře pamatovat. Když nad ním začnete přemýšlet, uvědomíte si, že vám podvědomí dává symbolicky najevo něco, co si vědomě odmítáte přiznat.

Býk

Budete řešit dilema, zda je v zájmu vašeho vztahu, abyste splnily partnerova erotická přání hned a do posledního detailu, nebo si máte nějaké překvapení schovat na příště. Vesmírné konstelace vás sice vybízejí k tomu, abyste byly v oblastech lásky a sexu skutečně vstřícné a štědré, jenže rozum vás zcela správně krotí.

Blíženci

Trigon mezi Lunou a Marsem vrcholí v 18.09 hodin a aktivuje vašeho partnera způsobem, který vás velice překvapí. Ačkoli je poslední dobou přepracovaný, utahaný, podrážděný nebo bez nálady, najednou se projeví jako pozorný, něžný a vášnivý milenec. Tak si na večer vůbec nic zásadního neplánujte.

Rak

V 18.09 hodin se Luna dostává do trigonu s Marsem, což znamená, že pocítíte intenzivní, skoro nezvladatelné touhy. Naštěstí máte partnera, který rychle pochopí, co se děje, a operativně přehodnotí večerní program tak, abyste se co nejdřív zavřeli v ložnici, nebo aspoň v koupelně. Společná koupel nebo sprchování vás totiž rozparádí.

Lev

Při Luně v Rybách se chováte rafinovaněji než obvykle. Partnerovi, ale vlastně i sobě osvětlujete, že v milostných sférách není nejdůležitější jen cíl, ale i cesta, která k němu vede. Začíná tomu přicházet na chuť, tak ho podpořte smyslnými slůvky i odvážnými, něžně laděnými činy.

Panna

Na problémy s láskou to nevypadá. Ráno sice budete mít plnou hlavu plánů, povinností a termínů, takže na sebe můžete s partnerem zavrčet, ale tím to hasne. Když se odpoledne vrátíte domů, už si na to ani nevzpomenete, večer si padnete do náručí a…

Váhy

Což o to, erotice se nebráníte, jenže jste uvízly spíš v teoretické rovině. Není podstatné, zda se ponoříte do milostného románu, pustíte si oblíbený romantický film, nebo se budete ve vzpomínkách vracet do dob tajných schůzek s první láskou, ve výsledku vyburcujete fantazii na plné obrátky, ale skutek utek. Na to pozor, partner si vaši zasněnost může vyložit jako nezájem.

Štír

Určité věci byste si měly nechat pro sebe. Když si partner přece jen dodá odvahu a přímo se vás zeptá na něco z vaší minulosti, odpovězte zdvořile, ale vyhýbavě. Opravdu nepotřebuje vědět, kdy a s kým jste se poprvé milovaly, kdo byl vaším mileneckým favoritem, nebo o čem sníte, když zrovna není na dohled.

Střelec

Při Luně v Rybách musíte v lásce našlapovat obzvlášť opatrně. I když miláček obvykle vykazuje docela slušný smysl pro humor, raději nepočítejte s tím, že bude mít náladu na žertování. A to tím spíš, pokud se v hovoru dostanete na tenký led, jako je třeba to, kolikrát týdně se milujete, nebo na téma jeho fyzických výkonů. Pojal by to tak, že si z něho utahujete, a urazí se.

Kozoroh

Luna se v 4.09 hodin dostane do vašeho sektoru komunikace, což vám do milostného života vnese pohodu, klid, porozumění a pochopení pro slabosti toho druhého. Večer sice s miláčkem povedete debaty, které budou dost ohnivé, ale přesto si neřeknete nic, čím byste se navzájem ranili.

Vodnář

Nic z toho, co se na obloze odehrává, na váš milostný život nemá zásadní vliv. To, co se bude dít, je tedy výhradně v rukou vašich a miláčka. Naštěstí ani jeden z vás nemá tendence toho druhého do něčeho nutit, zároveň jste svým způsobem labužníci, takže si v posteli dopřejete pár „sexuálních chodů“, dost možná i s použitím pravé šlehačky.

Ryby

Úvahy o tom, že váš vztah spěje k závěru, začínají být nepříjemně dotěrné. Partner má snad nějaký vnitřní radar, každopádně vytuší, že se něco děje, a udělá cosi, co vám bez nejmenších pochybností dokáže, že k sobě přece jen patříte. Vaše naštvanost sice nezmizí, ale myšlenky na rozchod zmizí. Aspoň prozatím…

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám