Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na středu 7. července

Foto: Standret, Shutterstock.com

Foto: Standret, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dělat několik různých věcí najednou dokážete, jenže výsledek vás neuspokojí. Váš prvořadý úkol souvisí s dovolenou. Plánování vám sice přináší uspokojení, ovšem nemusíte tolik trvat na tom, aby se vaše představy do puntíku naplnily. Tím se totiž ochuzujete o spontánní, tím pádem vášnivé zážitky. I to je schůdná cesta, jak váš vztah okořeníte vzrušením a touhami.

Článek

Beran

Váš erotický život pozitivně ovlivní ranní sextil mezi Lunou a Venuší. Vrcholí sice v 3.42 hodin, ale jeho příznivý dopad budete vnímat celé dopoledne. Když si kvůli sexu přivstanete, miláček to vyhodnotí jako vynikající nápad. Sám od sebe by s tímto nápadem nevyrukoval, ale když s ním přijdete vy, nebude nic namítat. Tím, že ho probudíte polibky, mu rozhodně náladu nezkazíte, naopak mu ji vylepšíte na celý den.

Býk

S láskou jde všechno snáz. Vy to víte už dávno a miláčkovi to musíte pořád opakovat. Jedině díky vám zjistí, že život ve dvou je mnohem příjemnější. Naštěstí jste si v posledních dnech od sebe odpočinuli, a tak se dokážete bez problémů na všem domluvit. Dokonce i erotika vás láká víc než obvykle. Na to, abyste se pomilovali, využijte každou volnou chvilku. Životní tempo máte sice expresní, ale jste spokojení.

Blíženci

Kolem poledne, kdy budete pod vlivem sextilu mezi Lunou a Marsem, miláčka spolehlivě vyšokujete. Svá erotická přání dokážete vyjádřit způsobem, který ho v nejlepším slova smyslu vyvede z míry. Následně vám sdělí, že sice věděl, že jste náruživé, ale takovou vynalézavost od vás přesto nečekal. Budete překvapené a potěšené zároveň.

Rak

Nereagujte na náznaky, na které si partner hodně potrpí. Když něco chce, trvejte na tom, aby vám to sdělil jasně, přímo a jednoznačně. Klidně mu řekněte, že na luštění toho, co míní svými slovy, nemáte čas ani náladu. Kdybyste chtěly atmosféru odlehčit, můžete nadhodit, že to na váš milostný rozhodně nebude mít negativní vliv. Milovat se můžete i mlčky.

Lev

Než navážete nový a po všech stránkách lepší vztah, měly byste nejdřív definitivně ukončit ten minulý. Chtít se vám do toho sice nemusí, ale to nehraje roli. Když využijete opozici mezi Venuší a Saturnem, mohlo by se vám to poměrně snadno a rychle podařit. Musíte však začít jednat hned ráno. Po poledni se pozitivní vesmírné vlivy vytratí a vy ztratíte odvahu, kterou k takovému řešení nutně potřebujete.

Panna

O svém miláčkovi mluvíte jako o ideálu, který jste čirou náhodu potkaly, a nikoho lepšího jste si nemohly přát. Potěší vás, když zjistíte, že on vás hodnotí podobně. Dobře víte, že ani jeden z vás není a nebude dokonalý. Je vám však taky jasné, že čím víc se o to budete snažit, tím větší je šance, že harmonické souhry nakonec dosáhnete. A vzrušující sex je další vítaný bonus.

Váhy

Když budete jenom trochu chtít, dokážete v sexu skoro zázraky. City, fyzično i psychiku totiž dokážete propojit tak harmonicky, že nad tím žasne nejen miláček, ale i vy. Erotiku si dopřejete v každé vhodné chvíli. A kdyby to jenom trochu šlo, nejraději byste si vzali dovolenou a zůstali v posteli celý den.

Štír

Kdybyste byly k sobě upřímné, přiznáte, že vás sex vlastně ani moc nebaví. Máte pocit, že je miláček v posteli nesoustředěný, prostě myslí na něco zcela jiného. V takovém případě by bylo lepší, když se ho přímo zeptáte, co se děje. Nechte ho nejdřív vypovídat. Když se pak pustíte do milování, bude už všechno v naprostém pořádku.

Střelec

Na to, až miláček vyrukuje s projevy citů jako první, budete čekat intenzivně, ale marně. Dnes ho k vyznání lásky nepřimějete. Kdybyste se překonaly a zeptaly se ho rovnou, dozvíte se, že vám přece musí být jasné, že vás miluje, a proto není důvod to pořád omílat. Podle jeho názoru jsou sladké řečičky zbytečné. To, že věc vnímáte jinak, mu nevysvětlujte, protože to stejně nepochopí.

Kozoroh

Je potřeba, abyste k sobě byly maximálně upřímné. Když si přiznáte, že jste na svém partnerovi a jeho sexuálních dovednostech závislé, nemusí to být sice příjemné, ale je to dobrý výchozí bod k úvahám o další společné budoucnosti. Nejdřív se ale musíte rozhodnout, zda chcete vztah uvolnit, nebo ho naopak hodláte upevnit tak, aby byl co nejdřív také on závislý vás.

Vodnář

Harmonická Luna, která prochází vaším sektorem lásky a romantiky, se postará o kvalitu vašeho erotického života. Všechno funguje tak, jak je potřeba, a vám se to moc líbí. Problém může vyvolat jedině opozice mezi Venuší ve vašem partnerském sektoru a Saturnem ve vašem znamení. Znamená to, že vám miláček může vytknout, že mu v posteli poroučíte. Přemýšlejte, zda náhodou nemá pravdu.

Ryby

Zatímco dopoledne můžete mít pocit, že na vás miláček tlačí ohledně záležitostí kolem sexu, odpoledne se situace srovná. Nechá vás totiž vydechnout, což na vás zapůsobí pozitivně. Konečně budete mít čas si uvědomit, že po milování toužíte i vy, a to tak, že hodně. Změnou přístupu se postaráte o to, že večer budete oba v naprosté pohodě a místo řečnění se parádně pomilujete.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Načítám