Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na středu 9. června

Foto: Versta, Shutterstock.com

Foto: Versta, Shutterstock.com

Reklama

To, po čem tolik a tak dlouho prahnete, získáte díky věcnému zdůvodňování a trpělivému přesvědčování. Nezapomínejte na to, že sporné otázky se dají vyřešit i po dobrém. Miláček sice věří vašemu úsudku, jenže se cítí opomíjený. Už se mnohdy ani nesnažíte předstírat, že je pro vás jeho názor důležitý. Může se tedy stavět na zadní jen proto, aby získal vaši pozornost.

Článek

Beran

Při Luně v Blížencích nemáte na vyvracení miláčkových erotických komplexů náladu ani trpělivost. Když se vás začne vyptávat, zda jste s jeho výkony v posteli spokojené, vůbec nechápete, která bije. Až později vám dojde, že si tímto způsobem říká o pochvalu, kterou si podle jeho názoru zaslouží. Vy jeho nadšení z vlastní dokonalosti sice nesdílíte, ale máte rozum a nahlas to neříkáte.

Býk

Můžete si sice přísahat, že necháte veškerou erotickou aktivitu na partnerovi a samy neučiníte vstřícný krok, přesto to nevydržíte. Zejména večer, kdy bude sílit energie trigonu mezi Lunou a Saturnem, pocítíte to, co by se dalo bez přehánění nazvat nezvladatelná milostná touha. Na předsevzetí tedy zapomenete a vrhnete se miláčkovi kolem krku.

Blíženci

Při Luně ve svém znamení jste v erotice a sexu mnohem náladovější než obvykle. Zejména ráno a dopoledne naslibujete miláčkovi všechno, co se jen dá. Když se večer bude plnění slibů domáhat, buď si je vůbec nevybavíte, budete mít neodkladnou práci, nebo vás rozbolí hlava, každopádně po ranním smyslném rozpoložení bude veta. Pak se ale nesmíte divit, že bude miláček naštvaný tak, že hodně dlouho nepromluví ani slovo.

Rak

Máte plnou hlavu myšlenek na to, že nevyhovující vztah ukončíte a najdete si někoho jiného, samozřejmě lepšího. Potíž je však v tom, že nevíte, kde toho pravého máte hledat. Internetovým seznamkám příliš nedůvěřujete a z lidí, v jejichž společnosti se pohybujete, se vám nikdo nelíbí. Je tedy logické, že večer začnete dumat i nad tím, zda by nebylo lepší, abyste nehledaly nic nového, ale stávající soužití vylepšily. Hvězdy slibují, že to jde.

Lev

Ráno bude sex tak trochu uspěchanou, i když v podstatě veselou záležitostí. Večer oblohu ovládne trigon mezi Lunou a Saturnem ve vašem znamení, což dá erotickému sblížení až mysteriózní nádech. Možnost, že byste si v posteli dělali navzájem ze sebe legrácky, nepřichází v úvahu. Oba totiž velice intenzivně vnímáte veškeré smyslové i emocionální prožitky a berete je vážně.

Panna

Kvadratura mezi Lunou a Jupiterem sice vrcholí v 00.48 hodin, ale její vliv budete pociťovat celé dopoledne. Zaznamenáte tedy řadu poklon, ale i naprosto přímočarých erotických návrhů. Naštěstí na ně dokážete správně zareagovat. Kdyby se vám nezamlouvaly, dokážete to jedním pohledem vyjádřit tak, že dotyčný couvne a ještě se vám květnatě omluví.

Váhy

V době, kdy je Luna v Blížencích, je potřeba, abyste partnerský vztah co nejvíc posílily. Miláček totiž nutně potřebuje vědět, že se na vás může spolehnout za všech okolností. Dalším typickým rysem je, že jste sexem téměř posedlé. Když nebudete mít ranního milování dost, večer si ho rozhodně zopakujete. Navíc budete velice rafinované ve vymýšlení toho, jak si navzájem dělat potěšení.

Štír

I když máte sex rády a v posteli vám to spolu klape, tentokrát vám na důvěrnosti nezbývá ani nálada, ani čas. Pokaždé, kdy už budete v tom správném rozpoložení, vyrojí se něco, čemu se budete muset věnovat teď hned a přednostně. Jindy byste se s partnerem rozčilovaly, ale teď zjistíte, že není jiné cesty, než se celé situaci svorně smát. Stresovat se nebudete, vždyť zítra je taky den.

Střelec

Miláček dopoledne nejspíš provede něco, co vás opravdu naštve, ale zachová se zcela jinak než obvykle. Zatímco jindy přispěchá s omluvou, tentokrát se zasekne a odmítne uznat svoji chybu. Přestože se na něho zlobíte, měly byste mu trochu vyjít vstříc. Když spolu nebudete mluvit ani večer, riskujete i to, že se připravíte o náruživé milování. To se rýsuje velice slibně, takže by byla škoda ochudit se o orgasmy jen proto, že si oba postavíte hlavu.

Kozoroh

Patrně vás láká představa, že se ponoříte do vlastních emocí a začnete v nich hledat zdroje toho, co vám v minulosti ublížilo. Je to však luxus, který si momentálně nemůžete dovolit. Při dnešních aspektech by takové jednání spolehlivě narušilo poměrně harmonický milostný vztah. Nakonec by to skončilo tím, že konstatujete, že za všechno stejně může váš partner. Navíc byste to řekly nahlas, což by zkomplikovalo situaci už úplně.

Vodnář

Vzhledem k Luně, která prochází vaším sektorem lásky a romantiky, se máte v posteli nač těšit. Zejména odpoledne, kdy vás začíná ovlivňovat pozitivní energie trigonu mezi Lunou a Saturnem, budete mít oba úžasné nápady. Právě proto byste si neměly na večer nic plánovat. Když se k sobě s miláčkem konečně přitulíte, budete se jeden druhému věnovat tak intenzivně, že se od sebe doslova nedokážete odtrhnout dlouho do noci.

Ryby

Sex si parádně užijete, když to nebudete přehánět s iniciativou. Dopřejte partnerovi čas i prostor, aby se projevil. Bude to pro něho příjemné překvapení, že vás může dobývat a svádět. Kdybyste už opravdu nevěděly, jak ho přimět k aktivitě, navrhněte, aby vám aromatickým olejem namasíroval bederní část páteře. Bude to jistá cesta ke vzrušujícím dotekům.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám