Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na úterý 10. 8.

Foto: Estrada Anton, Shutterstock.com

Foto: Estrada Anton, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jste-li nezadané, nebo nespokojené, máte šanci tuto neblahou situaci změnit. Jen počítejte s tím, že váš nový idol bude velmi opatrný, takže se důvěra, city i erotické jiskření mezi vámi budou rozvíjet pozvolna, mějte proto trpělivost a nikam nespěchejte. Stávající partner se pro změnu bude do všeho vrhat po hlavě. Dost možná ho budou vzrušovat úplně jiné praktiky než obvykle. Tak se nedivte, když vás místo něžného šimrání například plácne po zadečku.

Článek

Beran 

Opozice mezi Venuší a Neptunem se vás sice přímo netýká, nicméně se může stát, že vám nadělá problémy. Hrozí, že se do vás zamiluje někdo, o koho v lepším případě nestojíte, v tom horším ho nemůžete ani vidět. Veškeré vaše vysvětlování, že z toho nic nebude, jako by ani nevnímal. Vám tedy nezbude, než se tvářit odměřeně a přerušit s dotyčným veškerou komunikaci. Je to možná kruté, ale jiná cesta není.

Býk

Hovory na téma, zda jste si byli s partnerem absolutně věrní, jsou naprosto k ničemu. Jde o záležitost, kterou sice můžete dokola probírat, ale stejně se pravdu nedozvíte. Zkuste se povznést nad své pochybnosti, nepátrejte v jeho ani ve své minulosti, a pokud máte stíny na duši, připomeňte si legendární radu manželského poradce dr. Miroslava Plzáka: „Zatloukat, zatloukat a zatloukat!“

Blíženci

Ocenění svého milostného umění získáte kupodivu od partnera, se kterým chodíte či žijete poměrně dlouho. Velice vás tím překvapí. Patrně vám vysekne poklonu v tom smyslu, že si ani nedokáže představit, že by se tak krásně pomiloval s nějakou jinou. Říká pravdu, tak se v jeho vyznáních nevrtejte, opravdu vám tím nechce nic naznačit.

Rak

K tomu, abyste si lásku, mazlení i sex náležitě užily, potřebujete, aby miláček naprosto přesně věděl, co má dělat. Kromě toho se ještě vy musíte uvolnit a dostat do správné nálady. Začít můžete třeba tím, že pustíte oblíbenou hudbu, zapálíte svíčky a předvedete se mu v sexy prádle. Bude sice zprvu překvapený, ale pak natěšený, jelikož mu dojde, že vás čeká dlouhá a vzrušující noc.

Lev

Je potřeba, abyste si nalily čistého vína. Máte-li pocit, že si s partnerem už delší dobu nemáte co říct, příčinou není to, že máte výhrady k jeho chování, hlavně k jeho zamlklosti. Ty jste ostatně měly vždycky. Stojí za tím člověk, který je vám po všech stránkách sympatičtější a s nímž si pořád o něčem povídáte. Tuto situaci byste měly promyslet o samotě. Na to, abyste učinily zásadní rozhodnutí, je příliš brzy.

Panna

Ohledně lásky máte jasno. Naprosto přesně umíte rozlišit, co miláčkovi dokážete tolerovat a co už není ve vašich silách skousnout. Během dne se však situace může radikálně změnit, takže to, co platilo ráno, večer už nehraje roli. Když si navíc večer dopřejete skvělý sex, zapomenete na svoje úvahy a různé podmínky už úplně.

Váhy

Právě proto, že se celkem nic neděje, máte na sex náladu, energii a taky naplno zapojíte fantazii. Na to, abyste tyto hvězdné dary maximálně využily, musíte mít ty pravé podmínky. Předně byste měly partnera upozornit, že ho v milostné oblasti čeká překvapení, takže by měl domů pospíchat.

Štír

Představa, že vy budete ztělesněním věrnosti, kdežto partner bude flirtovat, byť „jen“ na sociálních sítích, se vám ani trochu nelíbí. Nejspíš se bude hájit tím, že přece vůbec o nic nejde, když to před vámi netají. Zkuste mu vysvětlit, co to s vámi dělá, když laškuje s cizími ženami, a nic na tom nemění skutečnost, že se vše odehrává jen ve virtuální rovině. Vypadá to, že mu dáte ultimátum.

Střelec

Miláček vyrukuje s nesmyslnými podezřeními, která se týkají vás, vašich kolegů a kamarádů. Sice oklikou, nicméně jednoznačně zpochybní vaši věrnosti, což vás utvrdí v tom, že to není z jeho hlavy. Když si dáte trochu záležet a položíte mu správné otázky, záhy zjistíte, odkud vítr vane. Nejspíš se ukáže, že za vším stojí člověk, který o vás marně usilovat.

Kozoroh

Než nahlas vyslovíte požadavky ohledně lásky a sexu, musíte si je nejdřív v duchu co nejprecizněji zformulovat. Miláček opravdu není z těch, kteří dokážou rozklíčovat rafinované náznaky. Když mu jasně řeknete, co od něho potřebujete a chcete, udělá všechno pro to, abyste byly spokojené. To, že šťastné opravdu jste, je na vás vidět na první pohled.

Vodnář

Potíže můžete mít s člověkem, který se na vás dívá jako na svatý obrázek a pro něhož jste ztělesněním dokonalosti. Když mu dáte šanci a umožníte, abyste se seznámili důvěrněji a mohl poznat, jaké opravdu jste, bude poněkud zklamaný. Naštěstí to mezi vámi eroticky stále jiskří, takže vás parádní sex aspoň prozatím udrží pohromadě.

Ryby

Setkání s bývalou láskou pro vás bude šokující. Zjistíte, že se dotyčnému bez vás vede poměrně dobře a že mu vlastně nic nechybí. Na jedné straně mu to přejete, ale na druhé je vám líto, že si za vás tak rychle našel náhradu. Když si ještě představíte, jak vám spolu bylo dobře v posteli, přece jen si už nebudete tak jisté, že rozchod byl jediné možné řešení.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Načítám