Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na úterý 15. června

Foto: Kseniya Ivanova, Shutterstock.com

Foto: Kseniya Ivanova, Shutterstock.com

Reklama

Zase si něco vezmete do hlavy a navzdory nepříznivým okolnostem budete svůj záměr prosazovat. Zanedlouho si však uvědomíte, že jste v tom zůstaly samy, a marně se budete dožadovat splnění slibů. To samozřejmě může poznamenat váš milostný život tím spíš, pokud je miláček zvyklý hrát první housle. Výjimkou je erotické dovádění, v posteli vaši aktivitu nadšeně uvítá a opět se to mezi vámi urovná.

Článek

Beran 

Člověku, kterého jste si vybraly, musíte svou přízeň dávkovat rovnoměrně, ale tak, abyste se mu nenápadně připomínaly. Pozornost, kterou mu věnujete, prostě musíte vyvažovat. Není to sice způsob komunikace, na který jste zvyklé, ale to nevadí. Výsledný efekt bude dokonalý. Rovnováha sil se konečně změní ve váš prospěch, abyste lásku nejen dávaly, ale taky přijímaly. 

Býk

Vyplatí se vám, když se sexem počkáte do pozdních hodin. Napěťové aspekty, které na Lunu ze Lva působí, se zmírní a vy budete mít klid. Přesto není jisté, že milování proběhne v pohodě. Nebezpečí, že vás v tom nejlepším vyruší děti, je celkem značné. Ani to, že děti nemáte, není záruka orgasmů, jelikož vám slibný vývoj může zkomplikovat třeba telefonát rodičů…

Blíženci

Na to, abyste si sex pořádně užily, potřebujete mít jistotu, že vás v rozhodující chvíli nic nezabolí. Právě proto byste měly v rámci milostné předehry miláčka požádat, aby vám jemně namasíroval hrudní páteř. Nejdřív mu sice musíte vysvětlit, co po něm vlastně chcete, ale to zvládnete. Zvolte masážní olej, který příjemně voní, a navíc povzbuzuje erotické touhy. 

Rak

Miláček a jeho erotické priority narazí na to, co si přejete a očekáváte vy. Když ho však necháte, aby vám své touhy popsal dostatečně barvitě, usoudíte, že by to vlastně vůbec nemuselo být špatné. Slíbíte mu, že si celou věc ještě jednou necháte projít hlavou, a teprve pak se rozhodnete. Bude spokojený. K cíli sice nedorazil, ale dostal víc, než čekal. 

Lev

Nečekané potíže může vyvolat žárlivost. Právě proto je potřeba, abyste se zklidnily a začala přemýšlet dřív, než něco podniknete. Když to neuděláte, hrozí paradoxní situace. Partnera vlastně svými podezíravými výroky přimějete, aby se na svou dosavadní kamarádku nebo kolegyni začal dívat jinak. Vlastně ho na ni upozorníte a červíček pochybností v něm zahlodá. Nezajímavou ženu byste přece za sokyni v lásce nepovažovaly… 

Panna

Miláčka si samozřejmě získáte sexem, ale ještě víc tím, když mu dáte jasně najevo, že chápete jak jeho, tak situaci, v níž se ocitl. Když budete v jeho přítomnosti mlčet a umožníte mu, aby se pořádně vymluvil, bude to první plus. Když pak jeho sdělení shrnete a ujistíte ho, že jste na jeho straně, bude to další bod k dobru. Milování, které bude následovat, budete oba vnímat jako oboustranně příjemnou záležitost. 

Váhy

Při pokusech o flirtování si počínejte opatrně. Hrozí, že dotyčnému své touhy naznačíte až příliš jednoznačně. Kdybyste se podobným řečem vyhýbaly a komunikaci udržely na neutrální úrovni, spíš docílíte toho, o co vám jde. Pak by musel aktivitu chtě nechtě převzít on, což obnáší i to, že by vám dal najevo, že mu na vás opravdu záleží. Ve výsledku by z toho byly vzrušující zážitky. 

Štír

Občas máte pocit, že jednáte jako v dobách, kdy jste zápasily s pubertou. Nevíte, jak se k partnerovi chovat, takže se schováváte za masku nezájmu a třeba i pohrdavé ironie. Naštěstí se tím nenechá zmást a udělá všechno pro to, aby vás přiměl zachovat se dospěle a vyzrále. Půjde na to mazaně přes postel. Při milování vás totiž snadno přimějte ke spontánnosti, aby vám ukázal, že to, co předstíráte, se zásadně liší od toho, co k němu opravdu cítíte. 

Střelec

I když se to nezdá, i sex vám může usnadnit život. Když se ráno překonáte, dokážete partnera vzbudit něžnými polibky a přimět ho k erotickým hrátkám, bude to pro vás příjemný začátek úspěšného dne. Díky tomu budete oba dobře naladění, nabití energií a budete se usmívat na všechny kolem, což vyvolá bumerangový efekt, čili okolí bude vstřícné k vám. 

Kozoroh

To, co pociťujete, že nedá označit jinak, než jako krajní roztouženost. Když sex neprovozujete přímo, alespoň o něm přemýšlíte a uvažujete, jak to udělat, abyste svůj život v tomto směru vylepšily. Největší radost z vaší proměny bude mít partner. Velice dobře si sice uvědomuje, že vaše erotické nadšení časem zase poklesne, ale zatím si užívá toho, že se mu splnily tajné sny. 

Vodnář

I když se traduje, že ženy narozené ve znamení Vodnáře velkou erotickou fantazií neoplývají, vy jste názorný příklad toho, že to není pravda. Když miláčkovi předestřete možnosti, které jste v tomto směru vymyslely, bude mile překvapený. Dokonce nahlas přizná, že od vás něco podobného nečekal. Večerní program tedy máte jistý… 

Ryby

Při Luně ve vašem sektoru práce hrozí, že budete mít tolik nejrůznějších aktivit, že vám na sex nezbude čas. Problém je v tom, že jde o záležitosti, jimž se musíte věnovat, i kdybyste nechtěly. Naštěstí máte partnera, který má s nahromaděním pracovních povinností zkušenosti, takže vás nepodezírá, že něco hrajete, abyste se vyhnuly milování. Ostatně únava na vás bude jasně patrná a usnete, jakmile položíte hlavu na polštář. 

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám