Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na úterý 16. 11.

Foto: Dragana Gordic, Shutterstock.com

Foto: Dragana Gordic, Shutterstock.com

Reklama

Po docela náročném dni budete oba napnutí jako struny. Tak si odpoledne jen tak povídejte, váš vztah přece nestojí jenom na sexu, nemyslíte?! Celý večer partnera chvalte i za prkotiny a zasmějte se, i když bude vyprávět nepodařenou historku. Tato strategie na něho bude mít podobný efekt jako energetický nápoj s příměsí afrodiziaka, takže na tom v posteli vyděláte i vy.

Článek

Beran 

Rande, na které se vypravíte, nedopadne tak, jak jste čekaly. S dotyčným bude buď nuda, nebo se naopak pokusí všechno hnát kupředu tempem, které se vám ani trochu nelíbí. V každém případě mu budete muset na rovinu vysvětlit, že o svém milostném životě hodláte rozhodovat vy osobně. Pokud to pochopí a bude respektovat, dáte mu šanci, pokud ne, má prostě smůlu.

Býk

To, že jste v lásce neplánovaly žádné změny, ještě neznamená, že nenastanou. Můžete si být jisté, že vás dotyčný překvapí způsobem, který vás vyvede z míry. Pokud vám jeho dvoření lichotí a přijde vhod, bude to skvělé. Horší to bude v případě, kdy mu musíte oznámit, že vás jeho zájem sice těší, jenže mu z objektivních důvodů nemůžete vyhovět. O tom, že by vám to podle vašeho názoru spolu nefungovalo ani v posteli, si ale nechte pro sebe.

Blíženci

Další rozhovor, kdy budete dotyčnému tvrdit, že je pro vás opravdu jenom kamarád, vás už nebaví. Když se rozhodnete, že jeho naléhání vyhovíte, uděláte to proto, abyste konečně měly klid. Výsledek vašeho experimentu vás ovšem příjemně překvapí, ba až šokuje. Užijete si spolu tak nádherné milování, že se domluvíte, že si to co nejdřív zopakujete, a hlavně už nic nebudete řešit.

Rak

Na ironické poznámky partnera musíte reagovat v naprosto stejném duchu. Pokud se týkají vašich sexuálních dovedností, musíte být ještě ostřejší. Dokonce mu můžete pohrozit, že si budete dělat legrácky z jeho postelových praktik. Když se u toho zatváříte dostatečně vážně, budete samy překvapené rychlostí, s jakou couvne. Dost možná vás začne ujišťovat, že to myslel úplně jinak a jen se špatně vyjádřil.

Lev

Miláčkovy erotické potřeby vás příjemně překvapí. Ještě víc vás potěší, když vás zahrne chválou, jak jste skvělé v posteli. Pokud jste se dosud po jeho boku a v jeho náručí necítily jako jednoznačné favoritky, máte neobyčejnou šanci tento povznášející pocit zakusit. Minimálně si potvrdíte, že ohledně sexu průměrné nejste a nikdy nebudete.

Panna

Vzhledem k Luně, které prochází vaším sektorem sexu, a s ohledem na sextil mezi Sluncem a Plutem ve vašem sektoru lásky a romantiky, na vás v těchto oblastech nečíhá žádné úskalí. Váš milostný život probíhá tak, abyste byly spokojené jak vy, tak miláček. Navíc se schyluje k tomu, že si užijete intimní radovánky v nezvyklých podmínkách či kulisách.

Váhy

S vaším partnerem to není snadné. Má pocit, že byste měly jeho erotické nápady přijímat s nadšením, takže bude dotčený, že k nim přistupujete s jistou rezervovaností. Naštěstí mu dokážete vysvětlit, že experimenty ve vašem vztahu plní roli chilli papriček. Když je použijete rozumně, milování dostane šmrnc a správné grády, ovšem z přemíry by vám oběma zůstala jen štiplavá pachuť na jazyce.

Štír

Sextil, který tvoří Slunce ve vašem znamení a Pluto ve vašem sektoru komunikace, vám přináší v erotické oblasti mimořádně vzrušující zážitky. Nakonec musíte uznat, že i vy můžete v posteli poznat něco, o čem jste dosud měly jen mlhavé tušení. Naštěstí zjistíte, že se vám to líbí natolik, že budete chtít své „znalosti a dovednosti“ dál prohlubovat a rozšiřovat.

Střelec

Sextil mezi Lunou a vaším vládcem Jupiterem dokáže odklonit případné bouře, a navíc zajistí prosluněnou harmonii. S miláčkem, kterého znáte dlouho, si sex parádně užijete, i když to bude spíš klasika. S tím, s nímž se teprve poznáváte, si dokážete nastavit podmínky tak, aby vám oběma bylo dobře, takže raději žádná divočina.

Kozoroh

Když se někdo rozhodne, že vás získá, můžete si být jisté, že pro to udělá všechno, co se jen dá. Vy si pak můžete vybrat, zda se budete rozčilovat a vysvětlovat mu, že to nejde, nebo nasadíte otrávený výraz, který ho totálně odradí. V obou případech však počítejte s tím, že vás to bude stát víc času, než jste považovaly za možné.

Vodnář

To, že vás někdo pozve na schůzku do jiného města, kam se musíte dopravit o vlastní ose, nebo dokonce vlakem či autobusem, berte jako dobrý nápad. Tímto stylem paradoxně aktivuje vaši erotickou fantazii a ještě vás ujistí v tom, že v lásce sice záleží na vás dvou, nicméně i překvapivě rafinované kulisy přispějí k úspěchu setkání.

Ryby

V lásce se dokážete trefit přímo do černého. Pokud jste si někoho vyhlédly už dávno a jen čekáte na vhodnou příležitost, abyste mu své city daly najevo, můžete si být jisté, že se vám to podaří. Využijte sextil mezi Sluncem a Plutem, který vrcholí ve 21.59 hodin, a jděte do toho.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám