Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na úterý 2. 11.

Foto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Foto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ať se objeví sebevětší problém, dokážete ho vyřešit v naprostém klidu a případně napjatou atmosféru odlehčíte vtipem. Zarazí vás ovšem zjištění, že miláček vlastně neví, co chce. V hlavě má takový zmatek, že se ani nesnažte pochopit jeho myšlenkové pochody. Do postele ovšem žádné problémy netahejte a raději o ničem nedebatujte. Čím víc „odpojíte“ mozek, tím víc zapojíte smysly a užijete si parádní jízdu.

Článek

Beran 

Partner vám bude dávat lásku najevo při každé jenom trochu vhodné příležitosti. Vy byste se však měly ze všech sil snažit, abyste reagovaly ve stejném duchu. I když zejména dopoledne máte na jazyku lecjaké jízlivé repliky, musíte se ovládnout. Bude-li se cítit ublížený a ukřivděný, večer se erotiky sotva dočkáte.

Býk

Když máte šanci říct miláčkovi něco lichotivého a přitom něžného, měly byste to udělat. S projevy citů neváhejte. Luna je sice v sektoru, odkud ovlivňuje vaši práci a zdraví, ale to neznamená, že máte lásku brát jako samozřejmost. Naopak! Čím víc a intenzivněji se budete partnerovi věnovat, tím větší je šance na klidný den a divokou noc.

Blíženci

Sex si maximálně užijete, když necháte veškeré důvěrnosti na večer. Ráno by všechno proběhlo příliš rychle. Navíc byste oba měli pocit, že vás milování zdržuje od něčeho důležitého. Sice byste se mohli navzájem přesvědčovat, že pro vás dva aktuálně není nic důležitějšího, než zapracovat na milostném životě, ale bylo by to marné.

Rak

Při Luně ve Vahách po sexu sice toužíte, jenže je otázka, zda se k němu nakonec propracujete. Pořád bude něco, co vnímáte jako naléhavější a co musíte okamžitě zvládnout. Partner je nastavený podobně. Večer to dopadne tak, že budete jeden druhému vysvětlovat, že byste sice moc rádi, ale bude lepší, když erotické hrátky odložíte na zítřek.

Lev

Kvadratura mezi Merkurem a Plutem, která vede k hodně ostrým hádkám, se vás naštěstí netýká. Pokud je však partner narozený ve znamení Vah nebo Kozoroha, měly byste být ostražité. Když bude mít bouřlivou náladu, postarejte se o divoký sex. Budete hodně překvapené, jak se situace rychle zklidní a dobrá nálada se mu vrátí.

Panna

Zkuste si konečně přiznat, že sex je pro vás opravdu důležitý. Budete-li mít při erotických narážkách, které partner prohodí, povznesený výraz, nic dobrého vám to nepřinese. Bude to působit tak, že naznačujete, že se vás to netýká. Měly byste vsadit na spontánnost a nahlas říct, po čem v posteli toužíte.

Váhy

Ve vašem případě platí, že to, co se vleče, neuteče. Zkontaktuje vás člověk, který o vás kdysi usiloval, ale pak jste se jaksi minuli. Když se ozve, dejte mu naději, ale se sexem počkejte. Jednak není jisté, o co mu skutečně jde, navíc jste se oba změnili a v neposlední řadě jste v oblastech erotiky hodně vybíravé.

Štír

Luna ve vašem sektoru tajemství vám dává šanci odstartovat milostný románek. O tom, že byste si o tom s někým promluvily, vůbec neuvažujete. Problém je totiž v tom, že o něm nerady přemýšlíte i vy osobně. Berete to jako něco, co sice chcete udělat a po čem toužíte, ale zároveň si uvědomujete, že to není správné ani rozumné. Opravdu nechcete své rozhodnutí přehodnotit?

Střelec

Úvahy o tom, co v lásce děláte špatně, můžete klidně zahnat. Když se důkladně zamyslíte nad celou situací, kterou jste v poslední době řešily, zjistíte, že vina není na vaší straně. Základní problém vězí v tom, že jste si vybraly partnera, s nímž jste se v životě ani v sexu prostě shodnout nemohli. Berte to jako pokus, který nevyšel, a těšte se na další, které vyjdou.

Kozoroh

Při Luně ve Vahách se vaše role tak trochu obrátí. Zatímco miláček bude trvat na romantice a něze, vy byste daly přednost trochu drsnějším způsobům. Naštěstí mu dokážete vysvětlit, že jedno nevylučuje druhé. Když začnete něžně a jemně a později trochu přitvrdíte, budete spokojení oba.

Vodnář

Kvadratura mezi Merkurem a Plutem vás naštěstí přímo neovlivňuje. Pokud má dopad na vašeho miláčka, musíte s ním zacházet velice obezřetně. Sex mu navrhněte jako možnost, ale v žádném případě ho do ničeho nesmíte nutit. Jakmile pochopí, že má na vybranou, můžete si být jisté, že zvolí to, co potěší vás oba.

Ryby

S vyznáním lásky formou náznaků to nepřehánějte. Ve vašem případě totiž hrozí, že by je vztáhl na sebe někdo jiný než ten, kterému jsou vaše signály určeny. Moment, kdy byste musely všechno vysvětlovat a uvádět na pravou míru, by byl hodně náročný. Navíc byste se musely vzdát vidiny vášnivé noci s vaším vyvoleným, což by bylo další minus.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Načítám