Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na úterý 20. července

Foto: Art Studio, Shutterstock.com

Foto: Art Studio, Shutterstock.com

Reklama

Zamrzí vás, že si milovaný zase hraje na tajnůstkáře. O jeho plánech, výhradách, představách či nesnázích se tak dozvíte skoro mezi posledními. Když se ohradíte, dozvíte se to, co stejně tušíte. Chtěl vám jenom ušetřit starosti. Zkuste mu vysvětlit, že o takovou ohleduplnost nestojíte. V posteli po vášnivém milování máte záruku, že vás bude poslouchat i vnímat a nebude řečnit.

Článek

Beran

Ve vašem případě je potřeba, abyste se naučily city dávat najevo způsobem, který partnera sice kapánek vyvede z míry, ale nezaskočí ani nevytočí. Důležité to bude zejména po půlnoci, kdy budete pod vlivem kvadratury mezi Lunou a Jupiterem. Důsledkem bude, že oba budete mít na toho druhého přehnané požadavky, které se vám přes veškerou snahu nepodaří uspokojit.

Býk

V milostných sférách ze všeho nejvíc potřebujete odvahu. Nemáte-li jasno v tom, jak to mezi vámi a partnerem vlastně je, nezbude, než abyste se ho otevřeně zeptaly. Už po prvních větách si uvědomíte, že si nejspíš myslel, že stávající stav bude udržovat ještě hodně dlouho. Když ho svými otázkami nutíte k rozhodnutí, bere to jako ohrožení svého bezstarostného a pohodlného života, což se mu pochopitelně nelíbí. I když se bude mračit, vykrucovat a mlžit, trvejte na jednoznačné odpovědi.

Blíženci

Díky Luně ve vašem partnerském sektoru máte téměř garantovaný kvalitní a vášnivý sex. Zvlášť krásné prožitky vás čekají kolem 17.32 hodin, kdy se Luna dostává do sextilu se Saturnem a postará se, aby měl partner mimořádnou výdrž. Navíc se vám oběma budou intimnosti a něžnosti tak zamlouvat, že on dokonce zapomene na sportovní přenosy, na které se chtěl odpoledne a večer dívat, a vy úplně pustíte z hlavy, že jste třeba chtěly přesazovat květiny.

Rak

Partnera překvapíte jednoduchým a přímočarým vyznáním lásky. Na rovinu mu ovšem taky sdělíte, že pokud si není dostatečně jistý tím, že k vám cítí totéž, nevidíte důvod, abyste spolu zůstávali. Můžete dodat, že nehodláte ztrácet čas polovičatým vztahem, a raději se poohlédnete po někom, kdo už dospěl, takže má jasno, co chce a co odmítá. Nejspíš se pochlapí a začne se snažit, abyste spolu zůstali.

Lev

Je možné, že se ve vašem životě objeví někdo, koho jste kdysi milovaly, ale ze závažných důvodů se ho musely vzdát. Teď se situace změnila a vy si uvědomíte, že vám osud poskytl ještě jednu šanci. Nenechte se o ni připravit. Lidem, kteří vás straší tím, že riskujete další zklamání, suše sdělte, že jim do toho nic není. Když nic jiného, užijete si parádní sex.

Panna

Pokud řešíte delikátní dilema, vůbec se neostýchejte požádat o radu kamarádku, o které víte, že umí mlčet. Bude to zajímavý rozhovor, při němž se dokonce budete dobře bavit, snad i smát. Navíc vymyslíte řešení, které je sice nezvyklé, ale tím spíš by mohlo vyjít. Když večer v posteli vše odzkoušíte v praxi, uvědomíte si, že jste se vlastně bály něčeho, co si to vůbec nezasloužilo.

Váhy

Pocit, že to s láskou nemáte jednoduché, se snažte potlačit. Není to pravda. Když nebudete vztahy zbytečně komplikovat a hledat problémy, které v nich nejsou, můžete dnešek hodnotit jako vydařený. Mimo jiné zjistíte, že se spontánně a celkem zvesela dokážete bavit s člověkem, kterého jste dosud považovaly za nedostižnou autoritu. Dokonce si budete užívat zájem, který o vás projevuje a který je nepochybně erotické povahy.

Štír

Když vám člověk, s nímž se teprve seznamujete, políbí ruku, berte to projev dobrého vychování a taky elegantně maskované vyznání. Jakmile se nad celou situací zamyslíte, dojde vám, že dotyčný o svých citech k vám z nějakých důvodů nemůže nebo nechce mluvit. O to víc a intenzivněji se vám milostný zájem snaží dávat najevo jiným způsobem, který vylučuje pochybnosti.

Střelec

Těsně po půlnoci, tedy až se v 00.33 hodin Luna z vašeho znamení dostane do kvadratury s Jupiterem, se musíte v erotických záležitostech chovat prozíravě a moudře. Miláček vám sice může večer naslibovat všechno, na co si jen vzpomenete, ale skutečnost zdaleka tak růžová nebude. Snažte se potlačit rozčarování a nechte jeho prapodivnou proměnu bez komentáře. Zakrátko se dozvíte pravý důvod.

Kozoroh

Miláček bude muset opět konstatovat, že se od jeho předchozích známostí podstatně lišíte. Zatímco jeho minulé partnerky vyžadovaly ujišťování o lásce a o tom, že jsou jak v citech, tak v sexu nejlepší, vy o nic takového nestojíte. Milování máte nejraději mlčky a nevyžadujete, aby vám špital do ouška horoucí vyznání. Není divu, že jste pro něho jedničky a miluje vás čím dál víc.

Vodnář

Je zapotřebí, abyste k lásce a sexu zaujaly rozumný postoj. Když vycítíte, že miláček o milování zrovna nestojí, ale kvůli vám se hodlá překonat, dejte hned najevo, že je to zbytečné. Pokud budete mít byť mlhavé tušení, že se do něčeho nutí, aby vám udělal radost, spíš vám nadělá starosti a taky bezděčně otřese vaším sebevědomím.

Ryby

Čeká vás den plný paradoxů. Přesně v momentě, kdy se rozhodnete, že vzdáte snahy získat náklonnost člověka, který o vás evidentně nestojí, se situace změní a on začne svádět vás. Vy se musíte rychle rozhodnout, zda na jeho milostné návrhy budete reagovat vstřícně, nebo se raději stáhnete kvůli neurčitým obavám, které vám napovídá intuice. Volba nebude snadná.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám