Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na úterý 27. 7.

Foto: David Prado Perucha, Shutterstock.com

Foto: David Prado Perucha, Shutterstock.com

Reklama

Ještě jste se nestačily vzpamatovat z nedávné citové bouře a už se schyluje k další. Tentokrát se nenecháte zatáhnout do hry, která má prapodivná pravidla. Jen mějte na paměti, že v tak malém kolektivu jsou vaše snahy vyniknout všem na očích. Zvažte, zda vám pošklebování za zády stojí za ten chvilkový pocit vítězství. Toho, o něhož vám šlo především, jste přece už okouzlily.

Článek

Beran

Můžete se sice hodně snažit, ale v miláčkovi se prostě nevyznáte. Kdykoli učiníte vstřícný krok nebo vstřícné gesto, stáhne se do sebe a do vlastního „dokonalého“ světa. Vše nasvědčuje tomu, že bude lepší, když necháte veškerou iniciativu na něm. Aspoň vám nemůže vytýkat, že jste příliš dominantní a manipulativní. To byste snad ještě vydýchaly, ovšem nařčení, že při milování se staráte jen o vlastní potěšení, by vás vytočilo.

Býk

Zkuste se naučit otevřeně mluvit o tom, co cítíte a prožíváte. Díky tomu si podstatně zjednodušíte život. Od partnera rozebírání svých aktuálních nálad, obav či představ však momentálně čekat nemůžete. Rozumnější tedy bude, když si o všem promluvíte se spolehlivou kamarádkou, která nezklame vaši důvěru. Její postřehy ohledně vašeho milostného života berte vážně. Vidí dál, než se zdá.

Blíženci

Dotyčný se vás snaží oslnit způsobem, který se vám nezamlouvá. Nahlas to ale raději neříkáte. Správně cítíte, že situace, kdy se mu můžete svěřit se vším, co máte na srdci, teprve nastane. O to víc pozornosti věnujte tomu, jak projevuje touhy a náruživost. Kdyby se pokoušel třeba vás štípat nebo kousat, protože to považuje za důkaz neutuchajících vášní, musíte mu rovnou říct, že vás tím nevzruší, nýbrž odradí.

Rak

Ohledně sexu máte při Luně v Rybách celkem jasno. Oba si konečně připustíte, že vám tentokrát jde pouze o sex, zatímco city a emoce záměrně odsunujete do pozadí. Ve jménu toho, aby den proběhl přesně tak, jak si představujete, se snažte spolu mluvit co nejméně. Jakmile si totiž začnete povídat, narazíte na téma, ve kterém se názorově lišíte. Následná hádka by harmonii rozprášila rychleji, než si umíte představit.

Lev

O to, s kým chodíte, se v poslední době zajímá dost lidí. Většině z nich však do toho vůbec nic není. Naštěstí nejsou tak neomalení, aby se vás zeptali přímo. Přesto byste na tuto eventualitu měly miláčka upozornit. Na rozdíl od vás není v záludnostech v rámci společenské konverzace tak obratný jako vy, takže by se lehce mohlo stát, že prozradí něco, co vůbec nechtěl.

Panna

Značné nebezpečí pro zdařilý sexuální život představuje konjunkce Luny s Neptunem. Vrcholí sice ve 22.48 hodin, ale její vliv pocítíte už odpoledne. Dávejte si tedy pozor na to, že i v bdělém stavu můžete spřádat erotické sny. Můžou vám přerůst přes hlavu v tom smyslu, že začnete bezděčně srovnávat fantazie s realitou, a tudíž dělat to, o čem dobře víte, že vám zrovna nesvědčí, nebo dokonce škodí.

Váhy

Hlavně nedávejte najevo, co si o erotice a milování myslíte. Kladnou odezvu, natož nadšení byste za své názory rozhodně nesklidily. Nejspíš byste trvaly na tom, že sex je nutný zejména k tomu, aby se člověk zbavil nežádoucího duševního a tělesného napětí, takže s láskou nemá nic společného. Vy si to ve skutečnosti nemyslíte, ale všechny kolem moc rády provokujete.

Štír

Na láskyplné vyjádření z úst partnera bude nejspíš čekat marně. Kdyby se přece jen v tomto směru pochlapil, stejně se vám nebude líbit, protože zvolí jiný způsob, než jste si představovaly. Nic vám ovšem nebrání, abyste využily ranní sextil mezi Lunou a Uranem a začaly o lásce mluvit jako první. To, co cítíte, dokážete naštěstí podat tak, že vám nejen uvěří, ale také se nechá inspirovat.

Střelec

Při Luně v Rybách jste v sexuální oblasti nespokojené, ale samy nevíte, co se vám vlastně nelíbí. Miláček vám připadá romantický buď málo, nebo naopak moc rozněžnělý. Když žadoní, abyste se vykašlaly na práci a byly s ním, je nezodpovědný. Pokud naopak upřednostní povinnosti před milování, budete mu vytýkat, že nemá srdce. Ideální bude, když po něm ani po sobě dnes nebudete vůbec nic chtít.

Kozoroh

S miláčkem se ani nepotřebujete pomilovat. Za důležitější považujete jistotu, že se ho můžete kdykoli dotknout, za prioritu tedy pokládáte být s ním v neustálém fyzickém kontaktu. I když to zní divně, skutečnost, že se budete držet za ruce, vám poskytne intenzivnější uspokojení, než samotný pohlavní akt. Kdybyste se pomilovali, tak jen proto, že se to od vás očekává, a proto byste to neměly dělat.

Vodnář

Nad libovolnými dlouhodobými vztahy raději nepřemýšlejte. Zrovna jste v náladě, že byste dospěly k závěru, že se nevyvedly tak, jak jste si představovaly. Zkuste být při hodnocení a posuzování objektivnější a přiznejte si, že se vám tu a tam sice něco nepodařilo, ale toho, na co můžete být pyšné, bylo a je podstatně víc. Navíc vám to skvěle klape v posteli, což taky není samozřejmost…

Ryby

Díky večerní konjunkci Luny s Neptunem, která vrcholí v 22.48 hodin, dokážete miláčkovi splnit skoro každé erotické přání. Z vlastní iniciativy si zkuste obléknout něco hedvábného, třeba krajkovou noční košilku nebo sexy spodní prádlo. Ideální ovšem bude kimono, jelikož mu tak dopřejete pocit statečného samuraje, který se nechá rafinovaně opečovávat svou gejšou, aby vám rozmazlování vzápětí oplatil.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám