Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na úterý 28. 9.

Foto: SeventyFour, Shutterstock.com

Foto: SeventyFour, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Názory mnoha lidí, zejména příbuzných, budou tak přízemní, že se drahoušek neovládne. V naprosto nevhodné chvíli si klidně začne třeba broukat písničku, aby bylo jasné, že ho jejich řeči nezajímají. Raději tedy zůstaňte sami doma, jinak vám udělá ostudu. Pořádně si můžete naběhnout i v případě, že se s někým seznámíte. Z rozumného elegána se zanedlouho vyklube protivný rýpal, který vám bude do všeho mluvit.

Článek

Beran

Když se rozhodnete, že sex bude, měly byste do toho jít naplno. Představy, že byste partnera hladily a líbaly, ale přitom přemýšlely o něčem, co s láskou nesouvisí, potlačte hned v zárodku. I když vám připadá, že si toho nevšimne, jste na omylu. Záhy by přišel na to, že v jeho náručí jedete „na půl plynu“, a bude naštvaný.

Býk

Bylo by krásné, kdybyste partnera dokázaly přesvědčit, že i dospělí si můžou hrát. Veškeré erotické kratochvíle, do nichž se pustíte, zapůsobí na váš vztah jako příslovečná živá voda. Navzájem se nestačíte divit, co ten druhý dokáže, a oba budete nadšení, tudíž i vzrušení. Až se večer Luna dostane do vašeho sektoru komunikace, usoudíte, že si tak skvělý den musíte co nejdřív zopakovat.

Blíženci

Velice dobře se vám poslouchá, co vypráví člověk, jenž se uchází o vaši přízeň. Naštěstí mu dokážete stejným způsobem odpovídat. Než se však rozhodnete, že budete jeho vyznání brát vážně, měly byste si to pořádně rozmyslet. Pokud už dopředu víte, že na něho není zrovna spolehnutí a často mění názory, měly byste to vzít úvahu. Bavte se, ale bez rizika, že vám zlomí srdce.

Rak

Na všetečné dotazy partnera ohledně vašeho předchozího milostného života a sexuálních zkušeností odpovídejte tak, aby si mohl vybrat, co chce. Jakmile usoudíte, že jeho otázky připomínají spíš výslech, klidně se ohraďte. To, co vědět potřebuje, jste mu už dávno řekly. Další informace by mu byly k ničemu.

Lev

Na lásku, sex a vychutnávání všech ostatních životních radostí si rezervujte dopoledne. Až se Luna v 15.35 hodin přesune do Raka, začnete přemýšlet o práci, povinnostech a podobných věcech. Kdyby miláček vyrukoval s erotickými návrhy, nebudete na ně mít náladu, takže hrozí, že večer vy budete naštvané a on se bude tvářit ublíženě.

Panna

Budete-li čekat, až váš nesmělý ctitel udělá první krok, patrně se nedočkáte. Kdybyste však podvečerní a večerní Lunu využily k činu, který mu dodá odvahu, za zkoušku to stojí. Je ale potřeba, abyste jednaly jemně a nechaly mu právo volby. Výsledku se bát nemusíte. Když ho jen trochu pobídnete, bude sice zvažovat, ale můžete si být jisté, že si vybere vás.

Váhy

Atmosféra se pomalu vylepšuje. Oba se snažíte, aby mezi vámi bylo víc pohody, což se vám daří. Pokud si s ním ale chcete promluvit o něčem zásadním, měly byste si přivstat. Optimální čas nastane poté, co v 6.19 hodin Luna vstoupí do trigonu s Merkurem, a vy dokážete mluvit tak, aby vám nejen rozuměl, ale mohl vaše názory akceptovat. Kdybyste si na závěr dopřáli vášnivé milování, dohoda bude zpečetěna.

Štír

Hlavně nepospíchejte! Když ráno usoudíte, že partner není na něžnosti naladěný a že se vůbec nedokáže soustředit, i když vás drží v náruči, raději na něho nenaléhejte. Když necháte věcem volný průběh, bude to lepší. Mimo to se můžete těšit, že se situace zklidní a dosud rozpačitý miláček po sexu zatouží opravdu intenzivně. Večer tedy bez problémů doženete, co jste ráno nestihli.

Střelec

To, že se do vás někdo zamiluje, je sice milé, ale tím to taky končí. Jde o člověka, jemuž další naději z nejrůznějších důvodů dávat nechcete a nebudete. Někteří vás sice budou přesvědčovat, že byste měly změnit názor, jelikož si šlapete po štěstí, ale ani to s vámi nepohne. Vy jste se rozhodly a jste si jisté, že správně.

Kozoroh

Na milování sice máte chuť, ale to ještě neznamená, že se uskuteční. Když večer uvidíte, jak je miláček unavený, veškeré erotické touhy vás rázem přejdou. Jakmile mu však naznačíte, že ho hodláte šetřit, ohradí se s tím, že se na sex naopak těší jako na ten nejlepší způsob uvolnění, který ho následně ukolébá do příjemného spánku.

Vodnář

Úvahy o tom, že byste si hrátky v ložnici alespoň čas od času zpestřili nějakou erotickou pomůckou, se vám líbí. Momentálně je potřeba, abyste partnera přesvědčily, že o to stojí taky. Jakmile dokáže překonat obavy a ostych, že se ztrapní, můžete se těšit na velice uvolněné dopoledne, které si dopřejete s pomocí Luny ve svém sektoru romantiky a lásky.

Ryby

Sex vnímáte jako ten nejbezpečnější a nejpříjemnější komunikační prostředek, kterým můžete partnera oslovit. Kdybyste však chtěly podniknout něco skutečně účinného na vaší cestě za vzájemným porozuměním, měly byste všechno nechat na večer. Při Luně v Raku vám posilování erotických i citových vazeb půjde jako po másle.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám