Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na úterý 8. 2.

Foto: BGStock72, Shutterstock.com

Foto: BGStock72, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Partnera nutně potřebujete, abyste se k němu mohly přitulit a postěžovat si na to, co vás trápí. Naštěstí bude vnímavý, takže se nebude vyptávat, ale jen vás mlčky hladit a líbat. V podobném duchu proběhne i sex. Bude se hodně snažit a taky mít mimořádnou výdrž. Zatímco si obvykle postesknete, že je moc rychlý, tentokrát si v duchu řeknete, že už byste docela rády vstaly, či spaly. Záleží na tom, kdy celá akce proběhne.

Článek

Beran 

O tom, s kým byste si rády něco začaly nebo do koho jste tajně zamilované, se raději s nikým nebavte. Nejste sice pověrčivé, ale přesto hrozí, že byste slibný vývoj mohly zakřiknout. Bude lepší, když si na dotyčném začnete trénovat vlastní erotickou fantazii. Zkuste si třeba představovat, jaké by to bylo v jeho náručí. Vše nasvědčuje tomu, že to poměrně brzy zažijete i v realitě.

Býk

Miláček před setkáním s vámi prošel těžkým obdobím, které na něm zanechalo docela hluboké stopy. To však neznamená, že si bude frustrace vylévat na vás. Jakmile takové pokusy zaregistrujete, okamžitě se ohraďte a můžete být hodně důrazné. Abyste ho utvrdily v tom, že ho přesto milujete, zkuste erotickou masáž, která ho nejdřív vzruší a pak zklidní, takže zase bude v naprostém pořádku.

Blíženci

O to, abyste miláčka vzrušovaly, se nijak zvlášť nemusíte starat. Problém je v tom, že po vás zatouží v netradičních časech. Trigon mezi Lunou a Venuší, který vrcholí v 1.01 hodin a má jeho erotickou natěšenost „na svědomí“, však pozitivně zapůsobí i na vás. Nejdřív budete reagovat poněkud lhostejně, ale pak přijdete jeho aktivitám na chuť a parádně si užijete oba.

Rak

Při Luně v Býku dokážete sex nejen iniciovat a partnera k něžnostem přemluvit, ale taky si umíte všechno náležitě užít. Když budete odpoledne sami doma, využijte trigon mezi Marsem a Uranem, jenž vrcholí v 15.56 hodin. Díky splnění tajných erotických představ musíte oba aspoň v duchu konstatovat, že jste měli štěstí při hledání životní lásky.

Lev

I kdyby vás ráno napadlo, že miláčka potrestáte tím, že ho budete ignorovat a sex budete oddalovat tak dlouho, až na něj nedojde, měly byste se nad tím pořádně zamyslet. Po probuzení by vám to pod vlivem kvadratury mezi Lunou a Saturnem připadalo jako docela dobrý nápad. Večer by se vám ale po jeho náruči a intimních něžnostech, na které jste zvyklé, vyloženě stýskalo.

Panna

Miláček chce váš erotický život obohatit a zpříjemnit. Za to si zaslouží pochvalu a maximální vstřícnost. Navíc se totiž můžete těšit na jeho vynalézavost, kdy se bude řídit vašimi reakcemi. Uvědomíte si, že hodlá rázně zatočit se stereotypy. Způsob, kterým se do toho pustí, bude sice poměrně zvláštní, nicméně účinný.

Váhy 

Když zjistíte, že se v něčí společnosti cítíte skvěle, měly byste nad tím začít přemýšlet. Především si v takovém případě přestaňte nalhávat, že vás s dotyčným spojuje jen a pouze přátelství. Když se stane hrdinou vašich erotických snů, musíte si upřímně přiznat, že vás silně přitahuje.

Štír

Když máte v úmyslu miláčka svést, ale přitom chcete, aby to vypadalo, že on usiluje o vás, nebude to obtížné. Pomůže vám večerní sextil mezi Lunou a Neptunem, který vrcholí v 18.41 hodin. Začnete se tedy chovat tak, jak vám poradí intuice. O vzrušující zážitky pak nebudete mít nouzi.

Střelec

Při Luně v Býku se kolem vás motá dost jedinců, kteří by si s vámi moc rádi aspoň popovídali o svých emocionálních potřebách a erotických představách. Večer však buďte ve střehu, abyste si nepustily k tělu zadané, kteří budou skuhrat, že jim partnerka nerozumí. Skutečnost je jiná, než se vás snaží přesvědčit.

Kozoroh

Pocit, že se sexu nevěnujete zdaleka tak často a intenzivně, jak byste měly či chtěly, se snažte rozebrat. Rychle si uvědomíte, že chyba není na vaší ani partnerově straně. Příčinou je intenzivní únava, se kterou se oba potýkáte. Kdybyste si slíbili, že nebudete večer pracovat, ale budete se věnovat jeden druhému, vaše niterné pochyby pominou.

Vodnář

S láskou si dokážete poradit, ovšem s neodbytným ctitelem to bude horší. Sice pro něho máte pochopení, ale to, že byste si ho mohly pustit do života, ani v nejmenším nepřipadá v úvahu. Kdyby vámi erotické touhy přece jen zacloumaly, raději si vášnivé uvolnění v posteli dopřejte s někým, kdo vás následně nebude uhánět.

Ryby

Měly byste minimálně samy sobě jasně pojmenovat to, co v sexu chcete či potřebujete zažít. Partnerovi byste však měly své představy dávkovat zvolna, aby se nevyděsil, že vám nestačí. Musí pochopit, že nejste sebestředné osoby, které myslí jen na vlastní potěšení, nýbrž láskyplné milenky, kterým záleží na spokojenosti vás obou.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Načítám