Hlavní obsah
0,0
(0)
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Přišly jste z hub a máte hlad. Poduste pár hub a dejte je mezi chleby. Směs bude skvělá i na topince.

10 min.
Příprava
10 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 1 ks cibule
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 2 lžíce kečupu
  • 1 lžička soli
  • 1 špetka pepře
  • 1 lžíce čerstvé pažitky
  • 300 g čerstvých hub
  • 150 g sterilovaných kapií
K podávání
  • 4 ks pečiva
  • 1 hrst listové petržele
Článek

Postup

01.

Oloupanou cibuli nakrájejte nadrobno, zpěňte ji na rozpáleném oleji v pánvi, přidejte očištěné a na plátky nakrájené houby, obojí ještě osmahněte a chvilku poduste s kečupem. Nechte vychladnout. 

02.

Vychladlou směs promíchejte s kapií nakrájenou na nudličky, olejem a pažitkou. Salát dle chuti osolte, opepřete a podávejte v čerstvém pečivu s petrželkou.

Načítám