Článek
Postup:
01.
Hrášek krátce povařte v osolené vroucí vodě. Po zchladnutí jej dejte do chopperu spolu s česnekem, olejem, mátou a solí. Směs krátce promixujte, poté dochuťte citronovou šťávou a promíchejte.

Foto: Archiv redakce
Rychlá, chutná a neotřelá. Přesně taková je pomazánka z mraženého hrášku.
Hrášek krátce povařte v osolené vroucí vodě. Po zchladnutí jej dejte do chopperu spolu s česnekem, olejem, mátou a solí. Směs krátce promixujte, poté dochuťte citronovou šťávou a promíchejte.
| Energetická hodnota celkem pro 1 porci | |
|---|---|
| Energie | 458,24 kJ |
| Bílkoviny | 5,9 g |
| Tuky | 3,89 g |
| Sacharidy | 10,61 g |
| Sůl | 0,59 g |
| SAFA | 0,58 g |
| Vláknina | 5,19 g |
| Cukry | 4,17 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama