Článek
Postup
01.
Hrušku oloupejte, vykrojte jádro a pokrájejte ji na kousky.
02.
Kousky hrušky poduste v malém množství vody a následně rozmixujte na pyré nebo rozmačkejte vidličkou na kaši.

Foto: Profimedia
Začínáte u svého miminka s příkrmy? Ideální je pro to určitě hruška. Inspirujte se naší hruškovou svačinkou!
Hrušku oloupejte, vykrojte jádro a pokrájejte ji na kousky.
Kousky hrušky poduste v malém množství vody a následně rozmixujte na pyré nebo rozmačkejte vidličkou na kaši.
| Energetická hodnota celkem pro 1 porci | |
|---|---|
| Energie | 864 kJ |
| Bílkoviny | 1,8 g |
| Tuky | 1,08 g |
| Sacharidy | 40,68 g |
| Sůl | 0,03 g |
| SAFA | 0,16 g |
| Vláknina | 11,88 g |
| Cukry | 37,08 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama