Hlavní obsah

Hubněte podle Tlusté knihy

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Kniha vám pomůže ve vašem odhodlání zhubnoutFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Unikátní projekt NutriCare se chce s ostatními podělit o návod, jak zaručeně zhubnout. Tlustá kniha (nejen) o hubnutí vám nabídne nejen rady dietologů a odborníků na zdravou stravu, ale také spoustu zaručených receptů a cviků na posílení těla.

Článek

Společnost NutriCare působí pouze v Praze. Pokud se rozhodnete, že s nimi budete hubnout, musíte učinit velký životní krok - vyklidit celou ledničku. Pak už jen čekáte na kurýra, který vám každé ráno přinese balíčky - zásobu čerstvého jídla na celý den v přesných dávkách.

Protože se tvůrci projektu chtěli s tímto novým způsobem hubnutí podělit se všemi (nejen s Pražany), sestavili tým odborníků a celé know-how vydali knižně. Výsledkem je 416stránková kniha s více než 450 fotografiemi.

V úvodu knihy vám psycholožka poradí, jak překonat touhu po jídle, jak dokázat říct „Ne" a hlavně jak vytrvat v dietě, přestože kila dolů tak rychle nejdou. Pak vás čeká lekce zdravé výživy, kde se mj. dozvíte, jak upravovat potraviny nebo jaké potraviny vůbec kupovat. Pak už si podle návodu sama sestavíte ten správný jídelníček a hurá, jde se hubnout.

Vařit můžete pomocí osvědčených receptů. Kniha vám naplánuje jídelníček od snídaně až po večeři. Protože ale hubnutí přece není jen o jídle, ale také o pohybu, v závěru knihy najde tipy na cvičení. Ty připravil a nafotil trenér David Huff.

Proč nezkusit zorganizovat svou životosprávu podle knihy? Naučí vás, jak se správně stravovat a jak se hýbat. Třeba pak dosáhnete svého velkého snu - konečně zhubnete, a to navždy! Deset výtisků navíc můžete vyhrát v naší velké soutěži, kterou jsme připravili spolu s vydavatelstvím Reader´s Digest. Soutěžit můžete zde.

Foto: Reader´s Digest Výběr

Obálka publikace Tlustá kniha (nejen) o hubnutíFoto: Reader´s Digest Výběr

Tlustá kniha (nejen) o hubnutí 416 stran, 897 Kč Vydal Reader´s Digest Výběr

Související témata:

Načítám