Hlavní obsah

Hubnutí: Když víte, která dieta funguje!

Reklama

Už si nevíte rady a každá dieta vám přijde k ničemu? Potřebujete radu, ale nevíte kam se obrátit? Pokud jste na obě dvě otázky odpověděly kladně, pak právě pro vás je řešením proteinová dieta KetoDiet.

Článek

Dietní program proteinové diety KetoDiet velmi účinně kombinuje 3 oblasti, které jsou pro efektivní hubnutí potřebné. V první řadě to jsou kvalitní proteinové přípravky, které plně nahrazují běžná jídla a díky kterým je v dietním režimu vhodně upraven příjem všech důležitých živin. Druhou oblastí je nasměrování k racionálnímu jídelníčku a pravidelnému pohybu. Třetí oblastí pak je odborné online výživové poradenství.

Proteinové přípravky KetoDiet

Základ proteinové diety KetoDiet tvoří chutné proteinové přípravky, kterými v první fázi plně nahrazujete klasická jídla během dne. Proteinové přípravky KetoDiet s nízkým obsahem tuků a cukrů obsahují nejen vysoce kvalitní bílkoviny, ale také vitaminy a minerály, které tělo (nejen) v průběhu hubnutí potřebuje. Pomocí přípravků KetoDiet dojde k rychlému a bezpečnému spalování uložených tuků. Naprosto přirozeně a bez chemie.

Zhubněte bez chemie!

Ať již zvolíte proteinové nápoje BASIC nebo ELEMENT v mnoha příchutích, slané OMELETY nebo proteinové TYČINKY, vaše hubnutí bude příjemné, bez zbytečné nervozity, a především velmi účinné.

Racionální strava a pravidelný pohyb

Cílem KetoDiet ale není samozřejmě „jen“ zhubnutí. Mnohem důležitější je váhu dlouhodobě udržet a vyhnout se strašáku jménem JOJO EFEKT. Dodržíte-li 3 jednoduché kroky, pozvolna se vrátíte k racionální stravě 5x denně a samozřejmě zařadíte do svého života pravidelnou pohybovou aktivitu, nemusíte se bát, že nadbytečná kila opět naberete.

Omelety vám určitě zachutnají

Poradenství a psychická podpora

Nejen vaše tělo, ale i vaše psychika hraje význačnou roli při samotném hubnutí. Z toho důvodu je vám na stránkách KetoDiet k dispozici zcela zdarma výživové poradenství online. Poradci vám pomohou se všemi záležitostmi týkajícími se proteinové diety a rádi vás podpoří ve vašem snažení.

Jistě oceníte i speciální aplikaci WeightWatch, která umožní vám i výživovým specialistům sledovat průběh diety doslova každý den.

Více informací najdete na www.ketodiet.cz

Reklama

Související témata:

Načítám