Hlavní obsah

Hurá na dovolenou: Hravé vybavení, které doma nesmíte zapomenout

Foto: Shutterstock

Houpačky pro všechnyFoto: Shutterstock

Chystáte na dovolenou do kempu, na chalupu nebo na prodloužený víkend k vodě? Sestavili jsme pro vás seznam 4 + 1 tipů na vychytávky, které byste rozhodně měli přibalit s sebou, pokud plánujete pořádný relax. Uvolněte se prosím, dovolená začíná.

Článek

Užívejte si radosti léta během dlouhých dní a teplých nocí. Položte se do houpací sítě uprostřed zahrady. Sítě snadno připevníte ke kmeni stromu, ale také jednoduše složíte do prostorově úsporného balíku. Ideální pomocník na cesty.

Sáhněte po houpacích sítích v duhových tónech. Svěží letní barvy rozzáří zahradu. Objevte kouzlo houpacích sítí pro 2 osoby. Při jejich výběru myslete na nosnost, kvalitu materiálu a pevnost lana pro zavěšení.

Optimální velikost odpovídá velikosti lůžka. Pro 2 osoby zvolte síť o šířce kolem 160 cm, pro jednu osobu bude stačit 80 cm. Délka bývá vždy kolem 200–220 cm jako u klasických postelí.

Foto: Shutterstock

Barevná houpací síť HAMAK pro 2 osoby 220 × 150 cmFoto: Shutterstock

Pohodlí za všech okolností: Zahradní lehátka

Skládací plážová lehátka umožní odpočinek na zahradě i u rybníka. Sáhněte po lehátkách, která jsou snadno přenosná a polohovatelná. Komfortním příkladem je polohovací lehátko se stínítkem na obličej. To chrání obličej před přímými slunečními paprsky. Odstíny krémové nebo šedé jsou klasika. Vybrat můžete živější tóny zralého ovoce. Oblíbená jsou zahradní křesla v blankytně modré.

Zvolte venkovní lehátka s pevnou kovovou konstrukcí a látkou s hydrofobní úpravou nebo impregnací. Ideální velikost je 60–90 × 200 cm. Pokud chcete lehátko využívat i na cestách, vyberte odlehčené s jednoduchým způsobem skládání a přenosným obalem.

Foto: Výprodejpovlečení.cz

Polstrování, podsedák na lehátko SHINE černéFoto: Výprodejpovlečení.cz

Ochrana před žárem i přeháňkou: Slunečníky 

Slunečníky vám zpříjemní i tropické dny, navíc se stanou elegantním doplňkem. Podle prostoru zvolte velikost a typ slunečníku. Oblíbené jsou klasické skládací slunečníky s tkaninou odolnou vůči vodě. Slunečník vás ochrání i před letní přeháňkou.

Skládací slunečníky jsou snadno přenosné a skladovatelné. Právě proto se hodí do kempu nebo k rybníku. Slunečník snadno umístíte do speciálního úchytu, který zašroubujete do země.

Malé radosti: Houpačky pro děti 

Dopřejte těm nejmenším zábavu na čerstvém vzduchu – houpačky. Vždy vybírejte typ podle věku dítěte. Pro odrostlejší a samostatné děti doporučujeme houpačky, které jsou prostorné a otevřené. Houpačku snadno zavěsíte za přídatná lana. Modré, zelené i duhové houpačky zdobí zahrady.

Foto: Výprodejpovlečení.cz

Výhodou houpaček Čapí hnízdo je nízká pořizovací cena, seženete je již od 1 199 KčFoto: Výprodejpovlečení.cz

V letní sezoně je zahrada hlavním dějištěm všeho. Pořiďte si bazén, jehož součástí jsou veškeré elementy nutné k montáži a zastřešení. Bezesporu vás potěší i příjemná cena. Bazén MAXY seženete na Výprodejpovleceni.cz už od 4 290 Kč.

Reklama

Načítám