Hlavní obsah

Hustší a delší řasy můžete mít za 990 korun!

Foto: Thinkstock

Chcete krásné řasy? Zkuste naši slevu!Foto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sníte o hustších, delších a zatočených řasách? Teď si je můžete dopřát. Dnes pro vás máme nabídku na prodlužování řas technikou Diamond Lashes za neodolatelných 990 korun!

Článek

Speciální technika Diamond Lashes spočívá v tom, že se každá jednotlivá syntetická řasa lepí na řasu přírodní. Řasy jsou pak k nerozeznání od vlastních a vypadají velmi přirozeně. Umělé ty přírodní nezatěžují, protože jsou odlehčené. Vybrat si přitom můžete z mnoha délek a šířek, takže každý najde svůj styl. Výsledkem jsou prodloužené, zahuštěné a natočené řasy.

V moderním kosmetickém studiu La Touche prodlužuje řasy certifikovaná stylistka vyškolená centrem Diamond Lashes, která s každou klientkou probere její představy a navrhne unikátní design konečného výsledku. Počet aplikovaných řas závisí mimo jiné na tom, kolik vlastních řas má klientka, Diamond Lashes lze navíc díky pokročilé technice aplikovat i na křivě rostlé řasy, a napravit tak přirozené defekty.

Běžná cena za prodloužení řas je 3000 Kč. My vám je dnes nabízíme se slevou 67 procent za 990 Kč. Ušetříte tedy celých 2010 Kč!

Reklama

Související témata:

Načítám