Hlavní obsah

I malá prsa mohou být sexy!

Foto: thinkstock.com

I s malými ňadry můžete být svůdnáFoto: thinkstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Myslíte si, že pokud nemáte trojky prsa, jste nudná a neatraktivní? Myslíte si, že s malými ňadry nemůžete trumfnout silikonovou modelku? Pak jste na omylu! Doba „umělých" krásek ve světě pomalu odeznívá a přednost získává opět přirozená krása. I malá prsa! Poradíme, jak být sexy i s jedničkami!

Článek

Období velkých silikonových poprsí skončilo ve světě spolu s koncem devadesátých let. V dnešní době si již, především zahraniční celebrity, na silikony taž tolik nepotrpí, a snaží se upoutávat pozornost jiným, elegantnějším způsobem. I světoví módní návrháři dávají v poslední době přednost přirozenému vzhledu mladých modelek. „Je běžnou praxí, že návrháři odmítají pro své modely ženy s umělým poprsím. To ze dvou důvodů. Jednak uměle zvětšená prsa působí nepřirozeně a oblečení na modelce vypadá jinak, než na běžné nositelce. A druhým důvodem jsou jizvy, které se třeba při předvádění spodního prádla nebo při focení aktů mohou objevit,“ vysvětluje současné trendy světového modelingu bývalá modelka a dnes módní poradkyně Karla Jirchářová.

Koupíte hezčí spodní prádlo

Mezi praktické výhody, které vám menší poprsí přinese, patří nakupování spodního prádla. Na malá prsa seženete totiž mnohem více druhů podprsenek. Ty navíc mohou být různě zdobené, tvarované a třeba i celé krajkové. „Majitelky malého poprsí mají výrazně větší výběr spodního prádla. To totiž nemusí být takříkajíc nosné, nemusí nic extra vydržet anebo uzdvihnout váhu velkého poprsí. Spodní prádlo malých velikostí tak může být vkusně zdobené a působit více sexy. Návrhář si s ním vždy může více vyhrát,“ vysvětluje Jirchářová. A dodává, že právě díky dobře zvolenému spodnímu prádlu může žena s menším poprsím okouzlit prakticky kohokoli. „Muži krajky milují. A čistě krajkové podprsenky se na velké velikosti téměř nevyrábí. l proto vsaďte na to, co můžete nabídnout pouze vy – nositelka přírodních jedniček či dvojek,“ říká s úsměvem Karla Jirchářová.

Foto: thinkstock.com

Můžete si dovolit oblečení vrstvitFoto: thinkstock.com

Elegance a decentnost

Pokud se řadíte spíše mezi ženy decentně založené a hledáte muže spíše elagána, vězte, že i na něho můžete snadno zaútočit zbraní v podobě dokonalého malého poprsí. „Kostýmky, halenky či třeba trička s nápaditým potiskem – to vše vypadá mnohem lépe na ženě, která má spíše menší ňadra. Pokud jste navíc štíhlé postavy, oblékejte takové modely, aby vynikla vaše dokonalá figura. Nejen ženy touží po štíhlé linii, ale i muži milují štíhlé pěkně vytvarované partnerky,“ míní Jirchářová.

Vynikne šála i potisk trička

Pokud patříte mezi vyznavačky rave stylu, tedy pokud si potrpíte na jednoduchá trička s nápaditým potiskem, pak právě ženám s menším poprsím takováto móda sluší nejvíce. Vzor na tričku je dobře čitelný, potisk se nedeformuje a upoutá pozornost stejně dobře, jako hluboký výstřih. Pokud navíc zvolíte vtipný nebo třeba i lehce ironický obrátek, v očích mnoha mužů stoupnete.

„Muži milují na ženách vtip a nadhled. Pokud budete pobíhat třeba v práci nebo na party v tričku bez výstřihu, ale s nápaditým motivem, budou na vás moci oči nechat. A navíc jim budete sympatická,“ říká Jirchářová. A dodává, že ženy, které rády nosí kolem krku hedvábné a ozdobné šály, rovněž budou velmi přitažlivé s menším poprsím. „Důležité je, aby styl nebyl takříkajíc přeplácaný. Pokud má žena malá prsa, může si dovolit šálu, netradiční vzor na tričku, případně větší náhrdelník nebo velké korále. To by se v případě prsaté ženy přebíjelo s jejími vnady. A muži by pak nevěděli, na co dříve koukat,“ říká Jirchářová.

Její rady lze obecně shrnout asi takto: máte-li malá prsa, využijete toho, můžete nosit prakticky cokoli. Nebojte se krajkových materiálů, nápaditých vzorů či větších módních doplňků v okolí dekoltu. To, co z vás ale nakonec udělá tu nejvíce sexy dračici, bude vždy stejně vaše sebevědomí a nadhled. To muži milují dokonce více, než nafouklé silikonové poprsí.

Reklama

Související témata:

Načítám