Hlavní obsah

Ideální podlaha pro moderní ženu

Reklama

Proč by měl jen muž vybírat podlahu, kterou sám stejně neuklízí? Toužíte po moderně řešené domácnosti, kde se stane úklid podlahy časově velmi nenáročným? Uvažujete o výměně podlahy, ale zatím jste se nerozhodla pro ten správný typ?

Článek

Dle sociologických průzkumů se domácím pracím věnují stále převážně ženy, a to až dvě hodiny denně. Každá moderní žena se ale také ráda věnuje svým zájmům, chce trávit svůj čas aktivně, a tak jistě ocení jakékoli prostředky, které jí úklid domácnosti usnadní. Vzhledem k tomu, že podlaha je místo, které je v interiéru nejpoužívanější, její vhodný typ a správný výběr je velice důležitý, a to nejen z estetického hlediska, ale i z praktického. Chcete se bát, že když se vám rozlije omylem olej, zůstanou vám na podlaze skvrny nebo že vám podlahu poškrábe váš domácí mazlíček? Že vám ji děti počmárají? Či že ji budete muset pořád leštit a nakupovat samé speciální drahé prostředky na mytí podlah?

Nechte se unést na vlně elegance!

Máme pro vás tip – vyzkoušejte vinylovou podlahu Thermofix, která v poslední době prošla inovacemi. Mezi přednosti těchto podlah patří zejména jejich estetické a funkční vlastnosti. Podlahy Thermofix jsou velice příjemné na chůzi, s nízkou hladinou hluku, vysoce odolné proti opotřebení, mechanickému poškození a vlhkosti. Ale především, a to ocení zejména moderní hospodyňky, tyto podlahy mají minimální nároky na údržbu, a jejich úklid je tak časově velmi nenáročný!Stačí je pouze setřít mopem, a je po úklidu, odpadá náročné luxování či leštění podlahy apod. Psi ani jiní domácí mazlíčci nemají šanci je poničit. Vinylové podlahy jsou tak ideální pro celou rodinu i s jejich čtyřnohými kamarády!

S ohledem na své vlastnosti jsou podlahové krytiny Thermofix také vhodné do domácností, kde žijí alergici. Nejen, že jsou velmi odolné proti vlhkosti, a tím zabraňují možnosti vytváření plísní, snadno se udržují v čistotě, čímž přispívají k zdravějšímu prostředí našeho domova. „Za poslední roky významně přibyl počet alergiků. Je odhadováno, že alergickým onemocněním trpí 20 % světové populace. Výskyt alergií má i v Evropě stále rostoucí trend a Česká republika není výjimkou. Počet alergiků u nás také roste, ve věkové skupině dětí dokonce za posledních 10 let téměř dvojnásobně." vysvětluje MUDr. Lucie Lančová z FN Motol. Proto je nutné dbát i na kvalitu našeho vnitřního prostředí, jehož je podlaha základním prvkem.

Imitace běleného dubu – rozdíl od originálu téměř nepoznáte!

Vinylové podlahy Thermofix jsou nabízeny v moderním designu, dokonale imitujícím přírodní materiály – dřevo (kolekce Elegance a Rustikal) či kámen (kolekce Stone). Jejich životnost je velmi dlouhá, garance záruky je 10 let, a to vše za velmi přijatelnou cenu. A pokud chcete vidět inspiraci, jak tyto podlahy vypadají krásně v interiéru, můžete je v květnu a červnu zhlédnout v televizních pořadech o bydlení, kde je používají přední čeští architekti.

Vyrábí společnost Fatra a.s. Více informací najdete na www.fatrafloor.cz

Navíc máme pro Vás nyní zábavnou soutěž na facebooku, kde můžete nyní vyhrát tablet nebo populární nafukovací hračky od Fatry. Staňte se našimi fanoušky a kromě užitečných informací se i dobře bavte!

Reklama

Související témata:

Načítám