Hlavní obsah

Ideální vnitřní péče o pleť? Vyzkoušejte mořský kolagen

Foto: Lovio s.r.o.

Foto: Lovio s.r.o.

Kdyby tak existoval elixír mládí! To je zbožné přání mnohých z nás. Proces stárnutí zastavit nelze, výrazně zpomalit jej ale můžeme. Stačí, když o svou pokožku budeme pečovat i zevnitř.

Článek

Krásná zdravá pleť, lesklé vlasy a pevné nehty jsou v mládí téměř samozřejmostí. S věkem se náš vzhled mění a pokožka i vlasy ztrácí na kvalitě. Kromě nevhodného životního stylu je za tím snížená schopnost tvorby kolagenu. Ten začíná v těle ubývat už po 25. roce života.

Proč je kolagen důležitý

Kolagen tvoří asi třetinu všech bílkovin v lidském těle. Jeho přítomnost je nezbytná pro pevnost, elasticitu a optimální hydrataci pokožky. Pokud ho v těle není dostatek, pokožka začne být křehká a špatně odolává negativním vlivům z okolí. Dalším projevem chybějícího kolagenu je suchá kůže. V takovém případě mazové žlázy nevytvářejí ochranný film, pleť má tendenci ochabovat a tvoří se vrásky.

Foto: Lovio s.r.o.

Kolagen drink Collavio citronFoto: Lovio s.r.o.

Kolagen drink Collavio - novinka na českém trhu

Beauty drink Collavio je čerstvou novinkou na českém trhu. Obsahuje vysokou denní dávku hydrolyzovaného kolagenu a kyseliny hyaluronové, jež přispívají k zářivé pleti a lesklým vlasům. Dále je nápoj obohacen o zinek a vitamin C, který je významným antioxidantem a podporuje vlastní tvorbu kolagenu i dobrý stav pokožky. Mořský kolagen je pro lidské tělo dobře vstřebatelný a může dopomoci k mladistvější a dobře hydratované pleti.

Foto: Lovio s.r.o.

Kolagen drink Collavio jahodaFoto: Lovio s.r.o.

Přirozeně krásná můžete být i vy

I když je většina žen zvyklá se o pleť starat především pomocí kvalitní kosmetiky, vnitřní péče je neméně důležitá. Výsledky užívání Collavia na sebe totiž nenechají dlouho čekat. Tento doplněk stravy je ve formě prášku a připravuje se rozmícháním ve sklenici vody. Také jej můžete přimíchat například do smoothie nebo jogurtu. Pověstnou třešničkou na dortu je bezpečné složení bez cukru, lepku a laktózy. To vše ve dvou velmi jemných příchutích jahody nebo citronu.

Více informací o výživovém doplňku najdete na www.lovio.cz.

Reklama

Načítám