Hlavní obsah

Ignorujte konfekci! Přichází neformální móda

Foto: David Háva

Tento kousek vytvořil sweet666designFoto: David Háva

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hledáte zajímavý program na víkend? Milujete módu, ale nesnášíte, když potkáte kolegyni ve stejné halence, jakou máte vy? Pak pro vás bude ideálním zdrojem inspirace i místem nákupů přehlídka nezávislé módy. Koná se tento víkend 3. - 5. dubna pod názvem CODE:MODE (dříve Prague Free Fashion Week) v pražské Karlín Hall nedaleko stanice metra Křižíkova.

Článek

Nejen oblečení, ale i hudba

Přehlídka nezávislé módní tvorby se koná již potřetí. Poprvé jste ji mohli navštívit v roce 2006 v prostoru NoD pražského klubu Roxy. Letošní ročník nese podtitul „Ignorujte konfekci", což vám asi dá představu o tom, co zde můžete vidět! Na jednom místě se zde sejdou návrháři, šperkaři a obchodníci a vy můžete být u toho!

Oblečení si můžete hned zakoupit

Letošní program se skládá jednak z přehlídek nezávislých značek, které si můžete užít v pátek večer. Kromě toho se po celou dobu můžete pobavit při vystoupení dýdžejů, performerů a živé hudby. Program v pátek a sobotu trvá od odpoledních hodin až do tří do rána, takže si tu můžete i zatančit a pořádně „zapařit". A  pokud se vám nějaký obleček zalíbí, lze si jej zakoupit a odnést domů! Více informací se dozvíte na adrese http://codemode.cz.

Foto: codemode.cz

O originalitu nebude nouzeFoto: codemode.cz

Reklama

Související témata:

Načítám