Hlavní obsah

Inspirace z týdne módy: Modely těchto známých dam můžete nosit i vy!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Návrháři, módní novináři, celebrity, modelky, blogerky i módní nadšenci. Ty všechny přilákal letošní Mercedes-Benz Prague Fashion Week. Kým se stojí za to inspirovat?

Článek

Pražský fashion week je událostí, která dvakrát do roka promění českou metropoli v město módy. Zatímco na molech předvádějí modelky kolekce lokálních i zahraničních značek a tvůrců na příští sezonu, mimo molo se to hemží osobnostmi, jejichž styl je podívanou stejně zajímavou jako módní přehlídky samotné.

Šanci zaujmout svým outfitem a dostat se do hledáčku street style fotografa mají během této spektakulární podívané jak celebrity, tak módy lační návštěvníci z ulice. Někteří i během týdne módy zůstávají věrní svému běžnému stylu, jiní jdou ve snaze vyniknout do extrému.

V areálu tenisových kurtů pražské Štvanice, kde se tentokrát v rámci MBPFW prezentovaly kolekce na jaro a léto 2018,  jsme pro vás ulovili nejlepší outfity celebrit a dalších návštěvnic, kterými se můžete inspirovat pro každodenní oblékání.

Foto: Zuzana Jánošová

Herečka Kateřina Kaira HrachovcováFoto: Zuzana Jánošová

Kaira je známá svou vášní pro módu a na události, jakou je fashion week, se nebojí provokovat extravagantními modely. Tento barevný kabát si ale dovedeme představit i jako rozzáření běžného outfitu v českých ulicích.

Foto: Zuzana Jánošová

Blogerka Ina T.Foto: Zuzana Jánošová

Pro Inu T. je móda život a na českých fashion weecích bývá jednou z nejfotografovanějších osobností. Jako správná módní blogerka ví, že červená od hlavy k patě je hitem sezóny a oblékla tak kalhotový kostým v této barvě, se kterým sladila všechny ostatní doplňky. Outfit pro odvážné, na nějž se sázka rozhodně vyplatí!

Foto: Zuzana Jánošová

Módní návrhářka Ivana MentlováFoto: Zuzana Jánošová

Designérka, která kromě vlastní značky I A M navrhuje prémiové kolekce pro Pietro Filipi, se roky drží svého stylu založeného na kvalitních materiálech, tlumených barvách a luxusních doplňcích. Klasickými kalhotami s vysokým pasem v kombinaci s kožešinovým topem a zajímavými botami rozhodně neuděláte chybu ani vy.

Foto: Zuzana Jánošová

Novinářka a DJka Veronika RuppertFoto: Zuzana Jánošová

Veronika je novinářkou, DJkou a moderátorkou rádia Wave, kde v rámci pořadu Modeschau mapuje českou módní scénou. Kromě toho je velkou propagátorkou pomalé módy a udržitelného životního stylu. Nás zaujal její outfit ze starších kousků, který reflektuje aktuální trendy, jakými jsou kostkový vzor, hravý baret a retro síťovka.

Foto: Zuzana Jánošová

Sestry Nicole a Lucie Ehrenbergovy z blogu A Cup of StyleFoto: Zuzana Jánošová

Sympatické sesterské duo Lucka a Nicole jsou autorkami úspěšného lifestylového blogu, kde radí, jak nosit kousky z běžných módních řetězců. Pro fashion week zvolily evergreeny každého dámského šatníku, jakými jsou denimová bunda a kostkované sako, a nechaly je vyniknout v kombinaci s jednoduchými kousky oblečení a barevnou kabelkou. Skvělá inspirace pro každodenní outfit, který nikdy nevyjde z módy.

Foto: Zuzana Jánošová

Modelka Greta SlezákováFoto: Zuzana Jánošová

Je kamarádkou a múzou návrhářky Ivany Mentlové, není tedy překvapením, že na fashion week dorazila právě v jejím modelu. Síla outfitu laděného do tmavých barev je v detailech – líbí se nám především rafinovaný střih topu.

Reklama

Načítám