Hlavní obsah

Inteligentní žehlení pro dokonalé výsledky

Foto: Philips.cz

Philips PerfectCare Elite Plus: garance nespálení látky Foto: Philips.cz

S parním generátorem Philips PerfectCare Elite Plus dostává žehlení úplně nový rozměr. A bude vás bavit!

Článek

Žehlení patří spíše k činnostem, které s oblibou odkládáme, ale naštěstí existuje způsob, jak tuto činnost maximálně zjednodušit a také zrychlit: pořiďte si parní generátor Philips PerfectCare Elite Plus, s nímž docílíte těch nejlepších možných výsledků. Je ideální například pro rodiny s dětmi s velkým množstvím prádla a také pro ty, kteří mají jednoduše rádi dokonalost.

Foto: Philips.cz

Seznamte se s nejvýkonnějším a nejrychlejším parním generátorem na světě bez nutnosti nastavování teplotyFoto: Philips.cz

Pokročilé technologie

Philips PerfectCare Elite Plus je nejvýkonnější a nejrychlejší parní generátor na světě*, který přináší inovativní řešení pro dokonalé výsledky. Díky funkci OptimalTEMP žehlíte bez nastavování teploty a s jistotou, že látku nespálíte. Nyní už nebudete muset sledovat visačky ani třídit prádlo podle toho, na kolik stupňů se může žehlit. Místo toho můžete klidně vyžehlit napřed džíny a hned vzápětí hedvábnou halenku, aniž byste ji spálili nebo jinak poškodili.

Zazvonil vám telefon a vy jste nechali položenou žehličku na oblečení? Nevadí. Garantujeme vám, že až se k žehlicímu prknu vrátíte, vaše oblíbená halenka bude stále jako nová. Což je pocit k nezaplacení. Inteligentní snímač DynamiQ zase přesně rozpozná, kdy a jak se žehlička pohybuje, a automaticky uvolňuje páru pouze při žehlení. Silný a výkonný parní ráz odstraní každý záhyb jednoduše a rychleji než kdykoliv předtím. Pára je tak silná, že prostoupí jakýmkoli materiálem, aniž by jej ovšem poškodila.

Foto: Philips.cz

Systém Easy De-Calc Plus vám dá vědět, když je potřeba odstranit vodní kámenFoto: Philips.cz

Pro váš komfort

Komfort při žehlení s parním generátorem Philips PerfectCare Elite Plus je naprosto jedinečný. S ultralehkou žehličkou se po oděvu pohybujete prakticky bez námahy. Vertikální žehlení je samozřejmostí, a tak můžete snadno napařovat závěsné tkaniny, jemné látky nebo obtížně žehlitelné oblečení, jako jsou saka. Přístroj má velký, 1,8litrový odnímatelný zásobník na vodu, který vám umožní žehlit nepřetržitě až dvě hodiny.

S parními generátory Philips ušetříte nemálo času. Ten pak můžete věnovat sebe, rodině nebo přátelům. Více na www.philips.cz/snadnezehleni nebo zde.

Foto: Philips.cz

Můžete využít i vertikální napařování, například na saka nebo halenkyFoto: Philips.cz

*Množství páry (norma IEC60311) oproti 10 nejprodávanějším parním generátorům, testováno v dubnu 2017.

Reklama

Načítám