Hlavní obsah

Interiéry nejvyšší kvality

Foto: HANÁK NÁBYTEK

Dokonalá souhra v interiéruFoto: HANÁK NÁBYTEK

Dokonale sladěný interiér od jediného výrobce můžete mít i vy, a to díky konceptu HANÁK INTERIOR CONCEPT, který představuje výrobu veškerého nábytku v interiéru – od interiérových dveří až po vlastní kolekci sedacích souprav či jídelních židlí. To vše v nejvyšší kvalitě, jednotném designu, materiálovém a barevném provedení.

Článek

Hlavním cílem HANÁK INTERIOR CONCEPT je umožnit klientům vytvoření dokonale sladěného, vysoce kvalitního a komfortního domova. Již nemusíte ztrácet čas návštěvou velkého počtu dodavatelů a prodejců a při každé příležitosti řešit dilema, zda bude provedení či barva mezi sebou alespoň trochu ladit. HANÁK vám sladí interiér materiálově, barevně a v jednotném designu.

Foto: HANÁK NÁBYTEK

Nový model CONTURA se zkosenou úchytkouFoto: HANÁK NÁBYTEK

Foto: HANÁK NÁBYTEK

Dokonalé zpracováníFoto: HANÁK NÁBYTEK

HANÁK nabízí široké portfolio výrobků pro celý interiér. Na své si přijdou milovníci moderního nábytku, ale také ti, kteří preferují spíše rustikální styl. Krásné kuchyně, obývací pokoje, ložnice, šatní skříně, koupelny, interiérové dveře a mnoho dalšího naleznete v jejich nabídce.

Foto: HANÁK NÁBYTEK

Obývací pokoj s interiérovými dveřmi v obkladuFoto: HANÁK NÁBYTEK

Foto: HANÁK NÁBYTEK

Ložnice FARGO v přírodní dýzeFoto: HANÁK NÁBYTEK

Interiérové dveře jsou jedním z dominantních prvků interiéru a možnost sladit je s okolním nábytkem je obrovský benefit, který si díky společnosti HANÁK můžete vychutnat. Nemluvě o vlastní kolekci jídelních a konferenčních stolů, jídelních židlí a sedacích souprav originálního designu.

Realizace dokonalého interiéru se společností HANÁK NÁBYTEK se opravdu vyplatí. Www.hanak-nabytek.cz

Reklama

Načítám