Hlavní obsah

Jak dlouho vydrží váš partner při sexu?

Reklama

Jaká je průměrná délka styku? Ptali jsme se žen, jak dlouho vydrží jejich partner a zda to stačí.

Článek

Také vám poradíme, co dělat, když vaše sexuální výdrž nesplňuje vaše představy.

I když se pořád omílá otázka, zda „na velikosti záleží“, většina žen říká, že je pro ně důležitější partnerova šikovnost a výdrž při intimních hrátkách. Neboť pokud partner vyvrcholí velmi brzy, je mu i „velký kašpárek“ k ničemu.

Statistiky délky průměrného styku se liší. Záleží i na tom, zda se počítá styk s předehrou, nebo jen samotná soulož. Některé statistiky udávají, že průměrný styk trvá 10–15 minut. Při našem výzkumu však dotázané ženy uvedly, že uspokojující délka styku je pro ně mezi 30–40 minutami. Je to způsobeno tím, že ženy většinou potřebují k dosažení orgasmu delší dobu než muži. Naštěstí dnes existuje řada přípravků, které pomohou oddálit ejakulaci a prodloužit sexuální výdrž. Přehled těchto produktů naleznete zde.

CRILEX má certifikát zdravotní bezpečnosti od Státního zdravotního ústavu

Jaké mohou být někdy příčiny předčasné ejakulace a slabé výdrže?

Příčin slabé sexuální výdrže může být mnoho. Některé mohou mít zdravotní původ a je vhodné vyhledat odborníka, s jinými můžete úspěšně něco udělat sami. Často za to může stres, psychická a fyzická vyčerpanost nebo nervozita.

Existují bezpečné doplňky stravy, vyrobené speciálně pro muže, které trápí předčasná ejakulace a slabá sexuální výdrž, jež obsahují látky a extrakty z bylin, které mají velmi kladný vliv na příčiny slabé sexuální výdrže a pomohou vám vydržet při milování déle, a tak dostatečně uspokojit partnerku. Můžeme doporučit produkty Crilex, Rx-plus a Maca Fresh Man. Přehled těchto produktů naleznete zde.

Doplňky stravy RX plus a Maca Fresh Man patří mezi bestsellery mezi muži

Jak může žena snáze dosáhnout orgasmu?

Podle výzkumu z Royal Society Journal potřebují ženy k dosažení orgasmu v průměru 12 minut. Průměrnému muži však stačí k ejakulaci dvě a půl minuty. Máme pro vás tipy, jak žena může dosáhnout orgasmu rychleji a zvýšit obecně svůj prožitek ze sexu.

Existuje speciální intimní kosmetika v podobě lubrikačních gelů a sprejů, která obsahuje účinné látky, které zvyšují citlivost vaginy, a zvyšují tak prožitek a usnadňují dosažení orgasmu – doporučujeme produkty LovelyLovers LibidoUp a Tight UP. Doporučujeme také speciální doplňky stravy pro ženy, které pomohou zvýšit libido a chuť na sex a mají obecně kladný vliv na intimní zdraví ženy, například Femm Passion libido caps. nebo Maca fresh woman. Přehled těchto produktů naleznete zde.

Tyto produkty vám pomohou zvýšit prožitek ze sexu, a snadněji tak dosáhnout orgasmu

Bez dostatečné erekce to nejde

Jak jsme psali výše, muži dosahují orgasmu o dost rychleji než ženy. Pokud chtějí i partnerce dopřát uspokojení v podobně orgasmu, musí to dohánět předehrou nebo dohrou. Většinou v podobě orálního sexu, neboť opakovaná erekce po vyvrcholení bývá u mužů často problém. Existují však doplňky stravy a intimní kosmetika, které mužům pomohou dosáhnout opakované erekce a zároveň i delší sexuální výdrže. Můžeme doporučit bezpečné doplňky stravy Andrimax, Rx plus nebo intimní kosmetiku LovelyLovers Potency gel a sprej. Přehled těchto produktů naleznete zde.

Intimní kosmetika pro delší sexuální výdrž a lepší erekci

Tipy na oddálení ejakulace a delší výdrž

Doporučujeme pracovat na vaší sexuální výdrži dlouhodobě pomocí některého z výše uvedených doplňků stravy, které mají i kladný vliv obecně na intimní zdraví muže a sexuální výkon. Pokud však potřebujete okamžitou pomoc s oddálením ejakulace, doporučujeme vyzkoušet jeden z produktů LovelyLovers, a to buď intimní lubrikant Delay Gel 150 ml, nebo intimní sprej pro diskrétní použití Delay spray 50 ml, které mají znecitlivující účinek, a pomohou vám tak vydržet mnohem déle. Přehled těchto produktů naleznete zde.

Mohlo by vás také zajímat:

Reklama

Načítám