Hlavní obsah

Jak dokazujete svou lásku?

Foto: Frekvence 1

Dámské trio z Frekvence 1Foto: Frekvence 1

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Láska, sex a vztahy jsou věčné téma. Moderátorky Linda, Sandra a Vlaďka s posluchači rádia Frekvence 1 každý všední den probírají všechno, co nás na vztazích baví, trápí i rozčiluje. Tentokrát živě debatovaly o tom, jak partnerovi dávat najevo, že vám na něm záleží.

Článek

Důkazy lásky mají mnoho podob. Někdo se nechá z lásky potetovat. Jiný za důkaz lásky považuje žárlivost.V každém případě se docela vyplatí vysondovat, jaký důkaz váš partner ocení nejvíce. S tím tetováním a žárlivostí se totiž nemusíte trefit.

„Manželka mi denně připravuje teplou večeři. Když mi není dobře, stará se o mě. Když je v televizi fotbal, přesune se bez řečí k druhé televizi v ložnici. Mám dojem, že jí na mně opravdu záleží a že mi tak denně dokazuje svou lásku. I proto ji už 22 let miluju a pořád mě vzrušuje,“ napsal nám Milan.

Základní důkazy lásky spočítáte na prstech jedné ruky. Je jich totiž jen pět.

1. Mluvte spolu! Nemusíte omílat dokola jen „miluji tě“. Stačí třeba poděkovat za bezva den, za dobrý oběd, za práci v domácnosti. Nebo verbálně ocenit to, jak partner vypadá. „Sluší ti to!“

2. Buďte pozorní a naslouchejte! Buďte spolu a něco spolu podnikejte. Povídejte si, vyrazte na kolo nebo běžte do kina.

3. Dárkujte! Partnera nemusíte zahrnovat drahými dárky, stačí oblíbená čokoláda, malá kytička, zmrzlina – cokoli, čím dáte druhému najevo, že jste si na něj vzpomněli.

4. Dotýkejte se! Doteky jsou důležité. A neomezujte jejich přísun jen na sex. Zkuste miláčka pohladit jen tak po vlasech, vezměte ho za ruku, dejte mu pusu na tvář!

5. Pomáhejte! Přehánět to nemusíte, ale někdy je milé, když ve společné domácnosti pomůžete bez řečí s něčím, co je pro vašeho partnera neřešitelným problémem. Pánové, opravdu je nutné, aby na kapající kohoutek nastoupila firma? Dámy, opravdu musíte každý den chodit na večeři do restaurace? Co třeba překvapit dobrotou uvařenou doma?

Hlavně si o důkazech lásky promluvte oba. Zjistíte, jestli je pro vašeho partnera sterilně uklizená domácnost tím pravým důkazem vaší lásky. A vy se konečně dozvíte, že se do garáže nezavírá před vámi, ale protože tam vyrábí novou poličku na vaše oblíbené knížky.

Jak dokázat lásku, už víte. A co myslíte, je dobré hádku ukončit sexem? Prozradíme vám v Dámském klubu na Frekvenci 1!

Reklama

Související témata:

Načítám