Hlavní obsah

Jak dostat od chlapa, co chcete?

Foto: shutterstock.com

Moudrá žena ví, jak na toFoto: shutterstock.com

Reklama

Úplně na rovinu. Něco pořád po chlapovi chtít je nejlepší způsob, jak se ho zbavit. Brebentit nonstop o svých přáních, kňourat a ronit slzy, to jsou činnosti neproduktivní, neřkuli přímo nebezpečné. Totéž platí o ultimátech typu: Jestli mě máš rád, tak to uděláš! Moudré ženy k realizaci svých tužeb volí jiné zbrojní arzenály.

Článek

Chlap umí řešit jeden problém (=jedno přání)

Správné ženy mají mnoho přání a správní chlapi umějí efektivně řešit pouze jeden problém. Vidíte ten evidentní rozpor! Abychom si rozuměli: Předpokládáme, že vaše přání může být pro muže jistým problémem - pokud by tomu tak nebylo, byla by všechna vaše přání již splněna. Když moudrý pan profesor Kratochvíl koncentroval zásadní mužské požadavky a touhy do známých zkratek UU (uvařeno, uklizeno) SEZA (sex, kdy se mu zachce), OSTA (obdiv stále), jednu zkratku nazval NESTA (nezatěžovat starostmi).

Jako pedagogické minimum od pana profesora Kratochvíla si tedy vezměte k srdci, že před mužem smí být vysloveno v jediné chvíli jen jediné přání. Musíte si to přání ujasnit a v ideálním případě muži již nabídnout pokud možno jednoduchý návod, jak toto přání splnit. Tedy návod. Prostě si přání splníte samy a muž vám to odsouhlasí a zaplatí. Za předpokladu plnění podmínek UU, SEZA a OSTA to muž většinou udělá rád, i kdyby si kvůli tomu měl v práci udělat nějaký ten přesčas.

Zákaz multipřání, multiúkolů a multiobvinění!

Jistě jsou přání, která se nedají jen odsouhlasit a zaplatit, přání, pro jejichž plnění je nezbytná plnohodnotná duševní či fyzická účast partnera, ne-li dokonce duševní i fyzická zároveň (pro muže obzvláště náročné). Řeknete-li muži, že si přejete, aby vylepšil svoji roli v milostné předehře, méně pil, více četl, že ta nová prsa, po kterých toužíte, má už i ta trafikantka odnaproti, že by měl dojít vysypat koš, vyluxovat a pomoct klukovi udělat domácí úkol, nejspíše se tiše vykrade a vrátí se opilý. A to prosím může být milující manžel, pro kterého jste pořád nejhezčí a rajcovní ženská (včetně úspornějšího poprsí), který má doma rád pořádek a velmi stojí o to, aby měl syn hezké vysvědčení.

Foto: shutterstock.com

Muž potřebuje jasné a jednoduché úkolyFoto: shutterstock.com

Při recidivě ve sdělování multipřání, multiúkolů a multiobvinění se ten váš také jednou nemusí vrátit vůbec a přenocovat u některé, které bude stačit „jen to jedno“. A to muži vyhovuje, neb je to dostatečně přehledné, jasné a srozumitelné.

Vyslovení přání musí předcházet pochvala

Neříkejte, že si něco k pochválení nenajdete. Vyslovíte-li touhu po znovuzavedení milostné předehry slovy: „A ne abys na mě skočil jako vždycky a já se zas neudělala!“, zařídíte si vedle sebe tápající hovádko. „Pamatuješ, ty můj samče, jak sis v létě na té noční pláži se mnou tak hezky a dlouho pohrával, že jsem pak úplně explodovala a chvíli nevěděla, kde vlastně jsem.“ Tak nějak by to mohlo vypadat.

Ale i další drobné radosti si můžete zařídit podobným způsobem: „Já měla tenkrát takovou radost, když jsi mi koupil ty kozačky nad kolena! Jak jsi mi pak doma řekl, abych si je vyzkoušela, a pak jsem měla už jenom ty kozačky, a pak… No podívej, tyhle jsou snad ještě hezčí!“

Sex, sex a zase sex! Co taky jiného může napsat chlap. Jenže ale! Chcete-li slyšet pravdu, máte ji mít. Při SEZA (optimálně v kombinaci s OSTA) je zkrátka muž ochoten přimhouřit oko ve sféře UU, a především je podstatně méně nekompromisní v oblasti NESTA, kterou se zde prakticky zabýváme.

Foto: shutterstock.com

Kňouráním a slzami nic nesvedeteFoto: shutterstock.com

Neznalost ženských zákonů omlouvá!

Zařadíme-li chlapy mezi překvapivě jednoduché živočichy, kterým ke štěstí postačí chutná strava a sex (časem nabývá zvolené pořadí na důležitosti), pak ženy jsou ty výrazně sofistikovanější lidské bytosti, ty skutečně prožívající, zkrátka citově založené. Pan profesor Kratochvíl přiřadil přáním žen jiné zkratky. Mezi zásadní patří VYPO (vycítit, co žena potřebuje), činící mužům významné potíže, a VYCE (vyjadřovat lásku celým tělem), což je pro většinu chlapů zcela neuchopitelná disciplína. Přitom tak důležitá pro ženy. Troufám si tvrdit, že nesrozumitelnost těchto ženských přání a tužeb je zhruba stejná pro intelektuála i kopáče.

Chytrému napověz, hloupého kopni!

Rozhodně nenabádám k tělesným trestům, ač některé můžete namítnout, že je to též efektivní řešení. Jste ženy, které mají v genetické výbavě trpělivost i didaktické schopnosti pro výchovu dětí. Využijte jich! Nejsou snad muži jen přerostlými dětmi? Dokážete-li si s trochou obraznosti zaměnit hraní s autíčky za hraní s vašimi těly, ve všem ostatním si můžete počínat velmi podobně a jednoduše, jako když svému synkovi vysvětlujete, proč by neměl zabíjet motýly, ale měl jíst mrkev.

Nejlepší způsob jak začít, je, když muži řeknete, že jej milujete. A že by vám udělalo móc velkou radost, kdyby zapřemýšlel o jedné drobnosti, která je pro vás důležitá. A pak mu tu „drobnost“ popíšete stejně jednoduchými slovy, jako když vysvětlujete dítěti, že si nemá brát čokoládu od neznámých mužů, natož k nim usedat do auta. A nejspíš budete koukat, až vám váš milovaný bezelstně a popravdě řekne, že až do této chvíle neměl o této „drobnosti“ nejmenší tušení, ale i to, že pro něj nebude zase tak nepřekonatelným problémem se v této „drobnosti“ polepšit. Neopomenu (již naposledy) zdůraznit, že s využitím SEZA a OSTA se kladný výsledek dostaví rychleji, ne-li přímo cobydup!

Tak to vidíte. Žádné breptání, kňourání, slzy, ultimáta. Kousek profesora psychiatrie, kousek Komenského a máte to vyřešeno.

A jak to se svými chlapy koulíte vy? Jak probíhají vaše „Veletrhy splněných přání“? Poraďte si navzájem! Napovězte i mně (nebo mě kopněte) na info@prozeny.cz!

Reklama

Načítám