Hlavní obsah

Jak jednoduše přispět ke zdraví planety?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte chuť udělat něco pro planetu? A co takhle zasadit strom? Podpořte nákupem rtěnky nebo jiným způsobem od 16. května do 5. června 2016 kampaň Sázejte na krásu, a Yves Rocher za vás strom vysadí.

Článek

Sázejte s námi na krásu! Značka Yves Rocher se dlouhodobě snaží svými aktivitami přispívat k ochraně životního prostředí. Ve spolupráci s Nadací Yves Rocher sází značka rostlinné kosmetiky stromy po celém světě. Tentokrát máte možnost ke zdraví planety přispět i vy. A možností je hned několik. Koupí vybraných produktů Yves Rocher podpoříte závazekvysadit dalších dvacet milionů stromů . Za každý zakoupený produkt z uvedené selekce nebo zveřejněnou profilovou fotku totiž zasadí Yves Rocher jeden strom www.yves-rocher.cz.

Do kampaně Yves Rocher, která trvá od 16. května do 5. června 2016, se zapojily také známé módní a beauty blogerky, které se rozhodly „sázet na krásu“ na Youtube, Facebooku, Instagramu a na svých blozích.

Inspirujte se videem dvojice A Cup of Style, které má jen po pár dnech od uveřejnění již desítky tisíc zhlédnutí, zde.

A který ze tří způsobů podpory kampaně si vyberete vy? 1 zakoupená rtěnka = 1 vysazený strom

Vztahuje se na nákup hydratační rtěnky v tužce, lesklé rtěnky, krémové hydratační rtěnky, rtěnky Grand Rouge a lesku na rty Sexy Pulp po dobu kampaně. Yves Rocher dlouhodobě vysazuje stromy za nákup těchto vybraných produktů: regenerační krém na den a noc, jemný hydratační krém na obličej a tělo a šampon pro zářivé vlasy.

1 profilová fotka na Facebooku = 1 vysazený strom

Za každou profilovou fotografii vytvořenou v aplikaci na www.sazejtenakrasu.cza uveřejněnou na Facebooku a v galerii bude vysazen strom.

1 zakoupený náramek = 1 vysazený strom

Originální náramek s piktogramem stromu za 59 Kč ke každému nákupu.

Sázejme pro planetu

V rámci iniciativy Sázejme pro planetu vysazuje Nadace Yves Rocher ve spolupráci s nevládními neziskovými organizacemi stromy po celém světě. Do roku 2020 se nadace zavázala dosáhnout cíle 100 milionů zasazených stromů!

Dosud bylo od roku 2007 vysázeno:

64 milionů stromů

ve 26 zemích světa

za pomoci 30 neziskových organizací

Sázíme i v českých lesích. V Chráněné krajinné oblasti Kokořínsko tak bylo dosud vysázeno 100 tisíc stromů.

Související témata:

Načítám