Hlavní obsah

Jak může matrace zkazit sex? Takhle!

Reklama

Základem dobrého sexu je kvalitní příprava. Pak už nebudete chtít přestat. Doba, kdy ženy musely dělat mužům matraci, už dávno pominula. Dnes chtějí víc!

Článek

Ženy dnes chtějí takovou matraci, která vydrží vše a zaručí ideální podmínky pro spaní, a to v obou významech. Podívejte se, co se vám všechno může přihodit, když takovou nemáte...

1. Pružiny v zádech

Už vás při milostném aktu nebaví mít zapíchnutou pružinu v zádech? Chtělo by to matraci, která by neobsahovala nic, co by vás jakýmkoliv způsobem dráždilo. Od toho je tu váš partner.

2. Budí vrzání vaše děti?

Přejte si matraci, která vás nepřehluší. Která bude při sebevětším dovádění tichá jako pěna, protože ona skutečně z pěny bude! Takže pokud nebudete řvát na celé kolo, bušení sousedů na zeď se stane minulostí.

3. Péra z matrace už vám nebudou diktovat rytmus

Protitlak pružin patří k jednomu z hlavních narušitelů vašeho zvoleného tempa. Plocha, která se dá příliš rozhoupat, může spíše přivodit nepříjemnou nehodu než ulehčit vaše pohyby. Úlevu přináší matrace, zvláště když má pevný povrch,takže se partneři nebudou bořit do matrace, ale jeden do druhého.

4. Při páření se hlavně nezapařit

Rozhodně to chce matraci, která dýchá s vámi. Vzdušné materiály zaručí optimální cirkulaci vzduchu, a udrží ji tak svěží a suchou, bez nepříjemných zápachů.

5. Hygiena především

Každému se stane, že občas něco „ukápne“. Důležité však je, aby vám to vadilo co nejméně. Odnímatelný potah s praktickým zipem, který vás navíc ochrání před bakteriemia roztoči, a hlavně se dá kdykoli sundat a vyprat v pračce, je u matrace nezbytností.

Jak si tedy zaručeně užít dobrý sex?

5 perfektních podmínek pro sex vám zaručí málokdo, přesto by se tu však něco našlo. Matrace Dormeo Siena se nejlépe hodí pro mladé páry, kteří mají málo peněz a hodně touhy, ale i pro všechny ostatní, kteří potřebují vyměnit svou starou matraci za kvalitní a tichou. Pokud cítíte, že jste to právě vy, prohlédněte si ji zde.

Probouzejte se odpočatí, svěží a plni endorfinů... a kdoví, třeba i na matraci Siena.

Reklama

Související témata:

Načítám