Hlavní obsah

Být ženou je skvělé. Jak to oslavit?

Foto: Astratex

Iva Kubelková v pyžamu BluebellaFoto: Astratex

Jako ženy jsme empatické, kreativní a hlavně silné. A to v jakékoliv životní roli – jako matky, sestry nebo dcery. A i když máme někdy slabší chvilku, většinou všechno zvládáme na jedničku.

Článek

Hrdě se dokážeme poprat se vším, co nám osud postaví do cesty. A za to se musíme občas odměnit – ať už zážitkem, nebo třeba nákupy oblečení. My si to přece zasloužíme. Podívejte se na naše tipy, jak si užít to, že jsme ženami.

Oslavte ženy, které jsou vám nejbližší

Která žena ve vašem životě hraje důležitou roli? Ať už je to vaše babička, maminka, sestra, dcera nebo kamarádka, zavolejte jí a naplánujte si společně strávené odpoledne. Zajděte si na kávu nebo oběd a připomeňte si, jak skvělé je, že se navzájem máte. V dnešní zrychlené době je čas tím nejcennějším, co můžete svým blízkým věnovat. Tak na to nezapomínejte.

Foto: Astratex

Ambasadorky Astratexu Taťána Gregor Brzobohatá a Iva KubelkováFoto: Astratex

Udělejte si radost. Bez výčitek!

Každý den máte skvělou příležitost k tomu odškrtnout si alespoň jednu položku ze seznamu přání. Nebo si jednoduše udělat radost něčím, co vám váš den zpříjemní. A protože pohodlí začíná už pod šaty, perfektní volbou je nové spodní prádlo. Ať už fandíte krajkovým modelům s nevyztuženými košíčky, nebo preferujete spíše klasické basic podprsenky, malý přírůstek do prádelníku si rozhodně zasloužíte.

Foto: Astratex

Udělejte si radost. Bez výčitek!Foto: Astratex

Užijte si dámskou jízdu s přidanou hodnotou

Víte, že až 8 z 10 žen nosí špatnou velikost podprsenky? Jestli mezi ně patříte i vy, zjistíte v pražské Astratex poradně. A klidně s sebou vezměte i kamarádky, které možná také hledají prádlo, které jim padne jako ulité. Naplánujte si dámské odpoledne v péči specialistek na spodní prádlo, které vám pomohou vybrat správnou velikost podprsenky a vyberou s vámi vhodné střihy pro váš typ postavy. Stačí se jen objednat a užít si návštěvu zdarma.

Foto: Astratex

Užijte si dámskou jízdu s přidanou hodnotouFoto: Astratex

Dopřejte si čas pro sebe

Rozmazlovat bychom se měly každý den. Ale někdy je těžké to s dalšími povinnostmi stíhat. Proto si naplánujte den, který si vyhradíte jen pro sebe. I když můžete mít náročný týden, nesmí vás to zastavit v tom, uspořádat si relaxační a zkrášlovací rituál. Zajděte si třeba na masáž, aplikujte pleťovou masku nebo si užijte dlouhou koupel a v domácím oblečení nebo pohodlném županu si pusťte oblíbený film nebo se začtěte do nové knihy.

Foto: Astratex

Dopřejte si čas pro sebeFoto: Astratex

Nadělte si sebevědomí

Každé z nás se někdy stane, že se necítíme úplně ve své kůži. A to bez ohledu na to, jestli nosíme velikost XS, M nebo XXL. Pokud nevstanete pravou nohou, nemělo by vás to odradit od příjemně stráveného večera s kamarádkou nebo partnerem. Sebevědomí si můžete bleskově zvednout díky stahovacímu prádlu, které je pod oblečením prakticky neviditelné, nabízí viditelné zpevnění postavy, a přesto je stále pohodlné.

Foto: Astratex

Nadělte si sebevědomíFoto: Astratex

Načítám